Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga AMERIKANO Lexo Postimin
    "Selim Hasanaj" eshte njeri nder "intelektualet" qe s'kishte ditur as peticionin ta shkruante sikur duhet, dhe na shet pallavra neve ketu ?! Muslimanet jan diku 98% te popullit shqiptar ne Kosove.
    Ne e pame se si mund te organizohen mbi 20 mije protestues nga mini-organizata te ndryshme. Bashkesia Islame e Kosoves kontrollon te gjitha xhamit e vendit, ajo sikur te donte, do ta fuste me nje referendum te thjesht kete lend. Si ? 3000 xhamia, nga 500 pjesmarres mesatarisht = 1'500'000 votime PRO.
    Ne kosove jan me shume se 2 milion banor.
    Me gjej nje xhami te vetme ne Kosove qe nuk stermbushet te premteve. Tani ketyre burrave, shtoja edhe grat e tyre dhe do te bindesh qe rezultati sillet diku rreth 1.5 milion njerez pro futjes se mesim-besimit neper shkolla.
    Shif se cka ke shkru ....3000 xhamia * 500 pjesmarres=1.5 milion the ??

Por ne Kosove se pari nuk jane 3000 xhami , e se dyti jane me qindra mije vet qe sjav nin per fe...mjafton me dal me pa , rrugeve , kafeve..etj

Me ta vertetu edhe me mire , dil shif per feste te Bajramit qe festojne me alkool .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-03-2011
    Postime
    174
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Shif se cka ke shkru ....3000 xhamia * 500 pjesmarres=1.5 milion the ??

Por ne Kosove se pari nuk jane 3000 xhami , e se dyti jane me qindra mije vet qe sjav nin per fe...mjafton me dal me pa , rrugeve , kafeve..etj

Me ta vertetu edhe me mire , dil shif per feste te Bajramit qe festojne me alkool .
    S'ka problem, secili per vete.
    Referendumi eshte ilaçi, nese nuk kalon ne parlament.

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    S'ka problem, secili per vete.
    Referendumi eshte ilaçi, nese nuk kalon ne parlament.
    Pse skerkoni referendum per bashkim me Shqiperin por per kesi gjerash??

Apo harrova sepse hoxha juaj i dashur ka then se ata qe votojn VV do shkojne ne xhehnem , e dihet qe VV kerkon referendum per bashkim.

Edhe mos je shum i sigurt qe me referendum kalon ....edhe po ta hjeki se populli ne Kosove ska drejte referendumi se kshtu thot Kushtetuta

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-03-2011
    Postime
    174
    Pse skerkoni referendum per bashkim me Shqiperin por per kesi gjerash??

Apo harrova sepse hoxha juaj i dashur ka then se ata qe votojn VV do shkojne ne xhehnem , e dihet qe VV kerkon referendum per bashkim.

Edhe mos je shum i sigurt qe me referendum kalon ....edhe po ta hjeki se populli ne Kosove ska drejte referendumi se kshtu thot Kushtetuta
    Cfar muçkonje te pickoj ore ty ?! VV eshte ne pozit te harton çfar do referendumi qe deshiron tani ! Le t'urdheroje, do te jem i pari qe do ta nenshkruaj. Un jam populli, nuk kam kurfar pozite as ne qeveri e as ne ndonje bashkesi fetare ! Kushtetuta mund te ndryshohet ne nje parlament demokratik, sic pretendon te jet shteti kosovar. VV-eja si me e guximshmja e partive, le ta trajton ket problematik te kushtetutes ! Ne po i presim frutat qe ata do ti kultivojn.

Edhe diçka, ky musteçaku eshte edhe me ekstremist se te gjithe ekstremistat Islamik ! Fal Zotit, dhe e kan pranuar si refugjat ne norvegji, suedi apo ku dreçin eshte !

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Cfare probleme po sjellin?? E ndajne popullin ne dysh..tresh etj ...i humbin traditat tona dhe shkeputen nga familjet e tyre nese sjane te nje mendje si ta. Deshiron me shum ??

E sa per mi taku , kisha uru askend te mos i takoj sepse jane shum 2 minuta qendrimi me ta.
    Po a vetem kta po e ndajn popullin ne dysh aa?ti a ke njohuri se edhe elementet tjera te fes tjeter po e ndajn ne dysh populline ne fakt moti kohe kan tentue ,me na nda,jemi ne ata qe e kemi shpetu ndarjet ne mes veti ,si Naim Ternava dhe shum imam tjere ne kosov edhe ne shqipri lol ,Shefqeti vetem po e dhot nje rrealitet nga prizmi fetar dhe jo aj kombetare,Kurrse nga e verteta kombetare ka tregue me lufte .

Kurse ky selim hasanaj,po shpreh vetem frigen qe ai ka ne raste se ekstremistet fetar islam veprojn ndoj gje ,azgje tjeter nuk po thot,ai po permend me dashje vetem islamet sepse per fanatizmin krishter nuk thot azgje ...pse?.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Cfar muçkonje te pickoj ore ty ?! VV eshte ne pozit te harton çfar do referendumi qe deshiron tani ! Le t'urdheroje, do te jem i pari qe do ta nenshkruaj. Un jam populli, nuk kam kurfar pozite as ne qeveri e as ne ndonje bashkesi fetare ! Kushtetuta mund te ndryshohet ne nje parlament demokratik, sic pretendon te jet shteti kosovar. VV-eja si me e guximshmja e partive, le ta trajton ket problematik te kushtetutes ! Ne po i presim frutat qe ata do ti kultivojn.

Edhe diçka, ky musteçaku eshte edhe me ekstremist se te gjithe ekstremistat Islamik ! Fal Zotit, dhe e kan pranuar si refugjat ne norvegji, suedi apo ku dreçin eshte !
    VV nuk eshte ne pozite te bej referendum e as askush sepse kete nuk e lejon Kushtetuta e Kosoves .

E sa per kete mustecakun as qe me intereson fare .
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Po a vetem kta po e ndajn popullin ne dysh aa?ti a ke njohuri se edhe elementet tjera te fes tjeter po e ndajn ne dysh populline ne fakt moti kohe kan tentue ,me na nda,jemi ne ata qe e kemi shpetu ndarjet ne mes veti ,si Naim Ternava dhe shum imam tjere ne kosov edhe ne shqipri lol ,Shefqeti vetem po e dhot nje rrealitet nga prizmi fetar dhe jo aj kombetare,Kurrse nga e verteta kombetare ka tregue me lufte .

Kurse ky selim hasanaj,po shpreh vetem frigen qe ai ka ne raste se ekstremistet fetar islam veprojn ndoj gje ,azgje tjeter nuk po thot,ai po permend me dashje vetem islamet sepse per fanatizmin krishter nuk thot azgje ...pse?.
    Nuk kesh tu mbrojte fet tjera sepse te se njejtes ane jane ...si tahiri si i biri thojne ka na .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-03-2011
    Postime
    174
    VV nuk eshte ne pozite te bej referendum e as askush sepse kete nuk e lejon Kushtetuta e Kosoves .

E sa per kete mustecakun as qe me intereson fare .
    E çfar iu desh vota ime ateher ?! Me dukesh i painformuar rreth rolit te parlamentit.

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    E çfar iu desh vota ime ateher ?! Me dukesh i painformuar rreth rolit te parlamentit.
    Sepse ata me shum e ngrejne zerin se te tjeret....kurse sa per parlament , ai eshte vetem sa per sy e faqe se vendimet i merr tjeter kush , sic u pa ne rastin e presidentit

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •