Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 56
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Llap

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    ndegjova se Albin Kurt-Daqiqi
    kishte ndermjetsue per takimin e ministrave te punve te brendshme te Serbis se Millosheviqit dhe te Shqiperis se Sali kalit qe disa e quajn patriot haaaaa
    qe Albin kurva thot se kinse deshiron te na bashkoi haaaaaaaaa
    eu po qu bat hor me saliha e me albina e me nishana e basha e masha

ku e lat ministrin e punve te brendshme te Republikes se Kosoves z.Bajram Rexhepin
    o sali-albin-daqiqi
    ----------------------

Shqipëria dhe Serbia, së shpejti vetëm me karta identiteti

Së shpejti, lëvizja e shqiptarëve drejt Serbisë do të bëhet pa viza. Ministri i Brendshëm, Bujar Nishani, dhe homologu i tij serb, Ivica Daçiq, në takimin e zhvilluar gjatë forumit MARRI (Nisma Rajonale për Migrimin, Azilin dhe Refugjatët), deklaruan se së shpejti do të bëhet nënshkrimi i marrëveshjes së ndërsjellët shtetërore për heqjen e vizave, ku shtetasit mund të lëvizin vetëm me karta identiteti në dy vendet respeketive. "Ne kemi hequr vizat për dy shtetet e vendeve tona dhe së shpejti do të nënshkruajmë marrëveshjen e ndërsjellët për heqjen e vizave, ku shtetasit mund të lëvizin vetëm me kartë identiteti", u shpreh ministri i Brendshëm serb. Gjithashtu, në takim u bë edhe firmosja e marrëveshjes së riatdhesimit të personave të paautorizuar në vendet respektive. "Shpreh kënaqësinë time lidhur me nënshkrimin e marrëveshjes për riatdhesimin e personave ilegalë në Serbi, një hap ky mjaft i rëndësishëm drejt forcimit të marrëdhënieve Shqipëri Serbi", tha Daçiq. Ndërsa ministri i Brendshëm, Bujar Nishani, theksoi angazhimin për të respektuar rregullat e vendosura në kuadrin e lëvizjes së lirë. "Kufij të hapur, por të sigurt dhe për këtë Ministria e Brendshme ofron kontributin e saj për të bashkëpunuar me vendet partnere, por nga ana tjetër ata që shkelin rregullat do të përballen me ligjin", tha Nishani. Gjatë forumit u bë edhe kalimi i presidencës së radhës nga Shqipëria tek Serbia.
    sali brisha per mos mu bo hor nuk i ka ftu kta te kosoves se jan krejt nen heteme per korruspion

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    kta te qeveris se hashimit i fton nese fiton banda e nanosit alias banda e edi rames

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    kta te qeveris se hashimit i fton nese fiton banda e nanosit alias banda e edi rames
    sali brisha per mos mu bo hor nuk i ka ftu kta te kosoves se jan krejt nen heteme per korruspion
    po de po me shkie nuk bahet hor sala veq mei pas ftue shqiptaret e Kosoves ish ba hore
    edhe lavdata i thurni ju sali-albin-daqiqit qe po doin me e ba shqiperin e bashkuar me serbi e shumadi
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    ndegjova se Albin Kurt-Daqiqi
    kishte ndermjetsue per takimin e ministrave te punve te brendshme te Serbis se Millosheviqit dhe te Shqiperis se Sali kalit qe disa e quajn patriot haaaaa
    qe Albin kurva thot se kinse deshiron te na bashkoi haaaaaaaaa
    eu po qu bat hor me saliha e me albina e me nishana e basha e masha
    - kurti eshte bir Serbi.
    pa tjeter te jet aty si ndermjetsus.
    Vv - Palaço+LISBA :D

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Llapi

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    po de po me shkie nuk bahet hor sala veq mei pas ftue shqiptaret e Kosoves ish ba hore
    edhe lavdata i thurni ju sali-albin-daqiqit qe po doin me e ba shqiperin e bashkuar me serbi e shumadi
    jo jo hajni dhe shqiptari kan dallim pra kta qe jon ne qeveri ne kosove jan te hetuar per korrupsion e di ti ket apo sdon ta kuptosh
    edhe pse gjith ket zhurm tash pse nuk ngriteni zerin ne bisedimet kosove serbi pershembull

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Boy_XL

Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    - kurti eshte bir Serbi.
    pa tjeter te jet aty si ndermjetsus.
    ti bir i hashimit nuk me vjen qudi se ky hashimi edhe pa moral osht ju kshilloj qe ta beni testin e adenes te pakten ta ndash pak pasuri

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    ti bir i hashimit nuk me vjen qudi se ky hashimi edhe pa moral osht ju kshilloj qe ta beni testin e adenes te pakten ta ndash pak pasuri
    qka ke than o rrugaqi i albin tadiqit ?
    dhe siq je nji rrugaq ti nuk di as te debtojsh ose te shkruajsh mir shqip, ndoshta je edhe minoritet per kete te fundit me leht e besoj.

ti bir i hashimit nuk me vjen qudi se ky hashimi edhe pa moral osht ju kshilloj qe ta beni testin e adenes
    nese jam bir i hashimit , pse ta bej adn?

rrugaq a ke dit qka me pyt apo je hup kejt sje ka din as qka me pyt.

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Boy_XL;

qka ke than o rrugaqi i albin tadiqit ?
    dhe siq je nji rrugaq ti nuk di as te debtojsh ose te shkruajsh mir shqip, ndoshta je edhe minoritet per kete te fundit me leht e besoj.

nese jam bir i hashimit , pse ta bej adn?

rrugaq a ke dit qka me pyt apo je hup kejt sje ka din as qka me pyt.
    TY TE duket debat kur gjdo fjal e ke bir serbie ky apo aj nga kto konkludime ju sjeni mesuar te keni kundershtar politik keshtu edhe me LDK- keni debatuar deri edhe i keni vra shum poitikan
    ju gjdo jeri nese sesht me ju e quani serb duhet te keni turp ju predendoni se jeni parti fituese pra ju duhet te jeni shembull i bashkimit nseed shiptar ju pergundrazi jeni ber shembull i ndarjeve mbi baza krahine dhe fisesh veni gishtin ne kok

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    TY TE duket debat kur gjdo fjal e ke bir serbie ky apo aj nga kto konkludime ju sjeni mesuar te keni kundershtar politik keshtu edhe me LDK- keni debatuar deri edhe i keni vra shum poitikan
    ju gjdo jeri nese sesht me ju e quani serb duhet te keni turp ju predendoni se jeni parti fituese pra ju duhet te jeni shembull i bashkimit nseed shiptar ju pergundrazi jeni ber shembull i ndarjeve mbi baza krahine dhe fisesh veni gishtin ne kok

- ne populli Shqiptar e kem zakon , tradit me vra bashkpuntorin e Armikut ne ket rast bashkpuntorin e Serbies.
    kemi vra bashkpuntor t'serbis (udbash) edhe nuk do te thot se jemi ndal, kemi me vazhdu ende , ku do qe te futen (udbasht) plumbi do ti ndjek pas.

thuj albin kuqkes- udbashit mos te fshihet se do ta gjen plumbi ku do qe te futet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    - ne populli Shqiptar e kem zakon , tradit me vra bashkpuntorin e Armikut ne ket rast bashkpuntorin e Serbies.
    kemi vra bashkpuntor t'serbis (udbash) edhe nuk do te thot se jemi ndal, kemi me vazhdu ende , ku do qe te futen (udbasht) plumbi do ti ndjek pas.

thuj albin kuqkes- udbashit mos te fshihet se do ta gjen plumbi ku do qe te futet.
    ti boy-xl me duket se je bashkepuntor i udb-s. kujdes se shqiptaret nuk ta falin ket.

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •