100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI
foto te huazuara nga fb
![]()
100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI
..............................
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
..................
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Tetovare!Foto shume te bukura ...me ngeli merak qe nuk erdha dot e t'a shikoja live Tetoven e bukur..se shpejti do jem aty!
Te mirpresim Teta,do ishte kenaqesi te u kemi ketu sinqerishte u;a theme..
Edhe mua me ka ngelur pike ne zemer se nuk u takuam dote...
falemnderit...
Perqafime...
Ne kete Foto ai lokali me ngjyre te bardhe eshte shkolla e mesme Medicinale,ne ane te djathte
ndersa lokali afer eshte lokali i ri i U.Sh T.se
eshte bere ndrtes shume e bukur...
Fakulteti yne kishte nevoj per nje ndertes te re,dhe te vetme...
tetovarja87, kur po na ban nje ftese per kafe mu e NetesVijm me BMW 3-she qe ka ble Nete keto dite
![]()
Kur te doni aman,Nete e din se shume here e kam ftuar...
ja tani publikishte e ftoj perseri me nje shoqerues pra me ty
Ani kete bmw e leme ne parking diku e u shetisim me helikopter juve
Vertet Jeni te mireseardhure,sa ska kaplu i ftohti,se gjate dimrit une jam si ato Arushat,vetem ne shtepi rri,vec me patur naj pune shume te rendesishme dal,edhe ate si....![]()
Foto e pare eshte lokali ku i dergojn personat qe kan semundje psiqike,ndryshe si i thun se di![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tetovarja87 : 05-10-2012 mė 12:21
Krijoni Kontakt