Univerziteti i Europes Juglindore
Univerziteti i Europes Juglindore
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
urdheroni Gentian![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
....................
.......
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tetovarja87 : 05-10-2012 mė 12:59
Shkolla Ekonomike...
Ketu kam qene une,por ateher ishte shume e vjeter dhe me pak klase
Sa e bukur eshte bere..
sidhe nje qender Tregtare,e keni edhe ne Shkup por atje eshte hipermarket,ketu eshte lokal me i vogel![]()
-Kjo ndertese eshte prone e familjes DERALLA (e uzurpuar nga shteti).....Ajo e psikiatrise...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga issa : 02-11-2012 mė 10:27
nje foto nga qendra e Tetoves,duke e rregulluar ate...
Njeqind vjete po e ruaj gurin, pesqind vjete po e ruaj Flamurin!
Me fotografin ne postimin Nr.90 , shkolla e mesme e mjekesisme ktheve mbas ne kohe,moj Tetovare!
- Kujtimet me te bukura te ''gdhendura'' ne ate ndertes dhe rezistente ndaj kohes![]()
une jam student ne sarajeve marrėdhėniet ndėrkombėtare jam me origin nga kercove Babai im erdhi me familjen e tij kur ai ishte nė 20 vjeē nė vitin 1960 nė Stamboll pėr shkak tė shtypjes jugosllave.
Tetova po ndryshon shumė keq?
Politikanėt tanė shumė prej tyre nuk janė nė favor tė ruajtjes sė kulturės dhe traditės shqiptare, por ato janė nė favor tė urdhrave tė fshehura qė vijnė nga shteti perėndimor nė mėnyrė qė tė ndryshojė strukturėn tonė familjarepolitikanėt tanė shumė prej tyre nuk janė nė favor tė ruajtjes sė kulturės dhe traditės shqiptare, por ato janė nė favor tė urdhrave tė fshehura qė vijnė nga shteti perėndimor nė mėnyrė qė tė ndryshojė strukturėn tonė familjare
por pas luftės sė vitit 2001, universitetet sjellė tė gjithė anėn e shėmtuar tė kulturės perėndimore nė qytetin tonė tė tilla si tė varur vajzė tė drogave
http://www.telajmi.com/lajmi/17764/tetov-gjithnj-e-m-tepr-vajza-nn-ndikimin-e-drogs.html
dhe puthje tė lira nė qendėr tė qytetit tė Tetovės!
tani tillė njė qytet mysliman nė Tetovė,
Vajzat janė duke u konvertuar dhe tani gruaja shqiptare ėshtė manipuluar, si pakėsuar vlerat morale, atėherė kjo krijon problemin e nėnė e mirė pėr rritjen e brezave shqiptarė nė Tetovė
ēka ėshtė mendimi juaj mbi tė gjitha atė qė i shkroi kėtu ?
se si janė ndryshimet nė shoqėrinė tonė nė Tetovė ?
Unė kėrkoj kėtė pyetje, sepse nė Tetovė ishte kėshtjella mė konservatore shqiptare nė Maqedoni ?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga vetvadi : 26-03-2013 mė 07:21
[COLOR="Red"]E kam Njė Jeta,Njė Bota,Njė Zemra Per Flamuri Shqiptare !/COLOR]
Krijoni Kontakt