atehere nuk ke lexuar aq sa duhet...
patriot nuk do te thote ultranacionalist. absolutisht jo.
sipas teje vetem fashistet kane qene patriote?
nuk ka patriote qe nuk jane ultranacionaliste?
ultranacionalistet me shume i bejne keq se mire nje vendi. e ka vertetuar historia kete.
Vasudhaiva Kutumbakam
Se pari dua te pergezoj ngase je njeri nder me te zgjuarit dhe me te knueshmit ne forum.
A ke mendu ndonjeher qe je nje Megaloman dhe Narcissist, gjithmone te duket se vetem ti e ke mire,vie nje situate qe forumistet ta leshojne rrugen,e nese se di kujt i leshohet rruga....vazhdo lexo,e kupton.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga llapmuhaxheri : 21-03-2011 mė 03:21 Arsyeja: korigjim
What goes around,comes around.
megaloman nuk jam aspak pasi nuk jam tip karrierist...
do zgjidhja 100 here familjen dhe dashurine perpara karrieres. pasuria dhe fuqia nuk jane dhe nuk ka qene kurre qellimet e mia ne jete (ndryshe nga nje pjese e mire e meshkujve shqiptare).
ndersa narcizist edhe mund te jem pak. secili ka difektet e veta. hapi i pare per ti eleminuar, eshte qe ti njohesh.
sa per temen. mua me eshte dhene rasti te lexoj roger griffin (ne fillim per imponim, pastaj pak per deshire), qe eshte nje nga personat me autoritar ne kete fushe dhe pedagog ne oxford. e permenda qe ne fillim te temes.
nese ai lidhe ngusht fashizmin me ultranacionalizmin (jo me nacionalizmin), atehere as une, as ti e as hapesi i temes nuk mund ta kundershtojme kete gje, sepse nuk kemi kompetenca te mjaftueshme.
ai qe merr guximin te kundershtoje studiues dhe eksperte te ndryshem (pa qene vete nje i tille), ai eshte shume me narcizist se une![]()
Vasudhaiva Kutumbakam
Une ju solla se cfare eshte ultranacionalizmi ne thelb, dhe ti me thua qe keshtu ka then ky dhe keshtu ka then ai..! Se cfar thone te tjeret per dicka, nuk eshte ne teme,eshte opinjoni i tyre dhe nuk e ndryshon ate gje.... por a je ti apo jo Ultranacionalist kjo ishte tema ? Do ishte mjaftuar kjo teme edhe me nje shpjegim te thjeshte se perse nuk je dhe nuk do shkruanim 10 faqe kot. Gjithsesi nese nuk je ultranacionalist, je ultrafamiljar, qe do te thote qe je shum i dhene dhe do beje cdo gje per familjen, e njejta eshte edhe per atedheun kur je ultranacionalist ( Pra do beje cdo gje )
Revolution 1848
Unė votova jo, pėr shkak se unė jam i mendimit se cdo gjė qė kalon kufirin e logjikės racionale ėshtė e dėmshme jo vetėm pėr mua si person por edhe pėr kombin. Rast konkret tė ultranacionalizmit kemi te Serbėt gjat viteve tė 90-ta, ku tė verbuar nga propaganda filluan qė tė zhdukin cdo penges si fizike po ashtu edhe morale pėr t'ia arritur qėllimit tė tyre pėr tė krijuar njė Serbi tė madhe nė dėm tė popujve tė tjerė.
Unė nuk them se s'jam patriot, por tė verbohem dhe tė kaloj kufirin e patriotizmit logjik dhe tė bėhem si njė kafshė e egėr dhe tė shprazė urrejtjen nė persona tė pafajshėm vetėm pse nuk janė shqiptarė, atėher i them me plotė kuptimin e fjalės JO ultranacionalizmit sepse nderi ynė shqiptarė kurrė se ka lejuar kėtė nė tė kaluarėn dhe pse atėherė tė ndryshojmė traditėn me tė cilėn jemi tė njohur si burra me nder dhe besė shqiptari.
Shqiptari qė derdhė gjak shqiptari nuk meriton tė quhet shqiptarė
Jo s'jam "ultra-nacionalist" ! Si mund te jesh ultra-nacionalist, kur kerkon integrimin e vendit ne bashkimin evropjan ? 99.9% e deshirojm shqiperin ne BE per interesa personale, per shumicen, "shqiperia e bashkuar" eshte nje fantazm ! Fantazm, sepse nuk mund ti kesh te dyjat pernjeher, duhet zgjedhur ose Bashkimin Shqiptar, dhe me pas, integrimin ne EU, ose integrimin ne EU dhe mbaroi me kaq endrra shqiptare !
Nacionalizmi eshte baza e mireqenies se nje kombi.
Po, une jam nje ultra-nacionaliste shqiptare. Pse ju te tjeret nuk jeni? lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt