Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni Ultra Nacionalist ?

Votues
49. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

27 55.10%
  • Jo

22 44.90%
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 100
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Nese e definoni ultranacionalizmin me iden per te marre territore te shteteve tjera....ateher jam me shum se ultranacionaliste....sepse neve na kan marr territoret dhe duke qendru "thjeshte shqiptar" jane duke na marr edhe territore tjera....Une jam Ultranacionaliste sepse dua tia marr token tone shteteve si Maqedonia , Serbia , Mal i Zi dhe Greqia .

Nese e definoni ultranacionalizmin si urrejtje ndaj racave tjera ,ateher jam fifti-fifti ....se magjupt si du hiq dhe sllavet .

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    O admiral ! Po pse o burr i dheut vendos epitete te panevojshme dhe pavend, pse nuk mendon ti ne kete menyre, nuk eshte me doemos te mendojme te gjith si puna jote. Ty ndoshta nuk te plas fare se cfar po ndodh ne shqiperi

Vlen edhe per ty Gogi. Nuk mund ti impononi mendimin tuaj te tjereve dhe aq me keq kur i keqinterpretoni emertimet duke i vene pseudonime te papershtatshme
    Ok-ej, a mundesh te ta tregosh definicionin e termit "Ultranacionalist" para se te debatojme per te, se disi kam pershtypjen se disa antar nuk po e kuptojne drejt.
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    O admiral ! Po pse o burr i dheut vendos epitete te panevojshme dhe pavend, pse nuk mendon ti ne kete menyre, nuk eshte me doemos te mendojme te gjith si puna jote. Ty ndoshta nuk te plas fare se cfar po ndodh ne shqiperi
    per cfare epitetesh e ke fjalen. qe ultranacionalizmi ka te beje me rracizem dhe ksenofobi nuk e kam shpikur une... mos valle nuk eshte ashtu???
    nuk kerkoj qe te mendojne te gjithe si une, por ketu ve re qe nje pjese e mire as qe ia kane idene fare se cfare do te thote ultranacionalist...
    mendojne se do te thote patriot.
    apo si ai me lart qe vendos (=) mes nacionalizmit ultranacionalizmit dhe kur i them qe ultranacionalizmi eshte ekstremizem, thote qe nuk eshte aspak e vertete...
    imagjino sa jane te informuar.

po ku na dolen gjithe keto ultranacionaliste ne shqiperi???
    ultranacionaliste qe jetojne jashte vendit?! hahaha.

p.s. pastaj ti mund te hapesh edhe nje sondazh ku te pyesesh: "a keni krahe per te fluturuar?" dhe perseri 66% te votojne PO...
    cfare kredibiliteti kane keto 66%???
    kjo eshte qesharake.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Admiral dhe Gogi

Ju e dini se cfar do te thote ultranacionalist eee ? Po ta dinit nuk do shpreheshit me epitete jo reale...

Shpjegimin per ultranacionalistin sigurisht qe nuk do ta merni prej meje, dhe ata qe nuk din se per cfar behet fjale, nuk jane te detyruar te marrin pjese ( Ketu ben pjese Gogi dhe Admirali ) Qe krahasoni ultranacionalistin me fashiste dhe vandale ekstremiste.

Ato qe keni pare ne medja duke djegur flamurin tone etj, jane rraciste, vandale dhe ekstremiste gje qe ska te beje me thelbin ultranacionalist
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Si duket as Eurostari se din se cfare eshte ultranacionalizmi

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Admiral dhe Gogi

Ju e dini se cfar do te thote ultranacionalist eee ? Po ta dinit nuk do shpreheshit me epitete jo reale...

Shpjegimin per ultranacionalistin sigurisht qe nuk do ta merni prej meje, dhe ata qe nuk din se per cfar behet fjale, nuk jane te detyruar te marrin pjese ( Ketu ben pjese Gogi dhe Admirali ) Qe krahasoni ultranacionalistin me fashiste dhe vandale ekstremiste.

Ato qe keni pare ne medja duke djegur flamurin tone etj, jane rraciste, vandale dhe ekstremiste gje qe ska te beje me thelbin ultranacionalist
    Patriotizmi e Nacionalizmi nė kuptimin filozofik-sociologjik nuk janė e njėjta gjė. Shpesh herė ngatėrrohen e keq pėrdoren nė vend tė njera tjetrės. Nacionalizmi e Ultra-nacionalizmi janė tė kundėrtat e njera tjetrės. Nacionalizmi mbaron kur preken interesat e tė tjerėve nė favor tė interesave tė tua, e pastaj fillon ultra-nacionalizmi, shqiptarėt janė viktimė historikisht e deri nė ditėt tona. Tė jesh patriot e nacionalist ėshtė detyrim moral, tė jesh ultranacionalist ėshtė diēka e papajtueshme me normat e fqinjėsisė nė njė shoqėri moderrne.
    Une mendoj keshtu eurostar.
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    Patriotizmi e Nacionalizmi nė kuptimin filozofik-sociologjik nuk janė e njėjta gjė. Shpesh herė ngatėrrohen e keq pėrdoren nė vend tė njera tjetrės. Nacionalizmi e Ultra-nacionalizmi janė tė kundėrtat e njera tjetrės. Nacionalizmi mbaron kur preken interesat e tė tjerėve nė favor tė interesave tė tua, e pastaj fillon ultra-nacionalizmi, shqiptarėt janė viktimė historikisht e deri nė ditėt tona. Tė jesh patriot e nacionalist ėshtė detyrim moral, tė jesh ultranacionalist ėshtė diēka e papajtueshme me normat e fqinjėsisė nė njė shoqėri moderrne.
    Gogi me gjat shpjegimin e keti rrjeshti te lutem, sepse ose je aty ku duhet ose je shprehur pa dashje ne favor.... Kush jane te tjeret ?
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    Po ne shqiptaret duhet apo sduhet te jemi ultranacionaliste ??

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    eurostar1. ultranacionalizmi ne cdo liber sociologjie, enciklopedi apo fjalor te thjeshte lidhet me ekstremizmin.
    t'i dhashe edhe dy perkufizime ne anglisht. nuk te pelqyen??? hahah.

na jep ti ndonje perkufizim te ULTRAnacionalizmit pra, meqe e shihke si dicka kaq "paqesore".
    kam binjen se je ti ai qe nuk e di se cfare do te thote ultranacionalizem.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    eurostar1. ultranacionalizmi ne cdo liber sociologjie, enciklopedi apo fjalor te thjeshte lidhet me ekstremizmin.
    t'i dhashe edhe dy perkufizime ne anglisht. nuk te pelqyen??? hahah.

na jep ti ndonje perkufizim te ULTRAnacionalizmit pra, meqe e shihke si dicka kaq "paqesore".
    kam binjen se je ti ai qe nuk e di se cfare do te thote ultranacionalizem.
    Mos u merzit sa te mbaroj pune me Gogin, se po vonohet me gjet pergjigje ne web.

Do ta shpjegoj edhe ty pastaj po me nje kusht , qe te pranosh publikisht qe e ke pasur gabim kembnguljen tende
    Revolution 1848

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •