Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni Ultra Nacionalist ?

Votues
49. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

27 55.10%
  • Jo

22 44.90%
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 100
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Postime
    324
    Qė tė jesh Ultrancionalist duhet t'i shash nė mėnyrėn mė tė kėndshme nėnat e kėtyre hoxhallarėve tė Maqedonisė qė thonė "Zoti e bekoftė gruevskin, qė na pagoi udhėtimin pėr nė Mekė"

albania is the best Maska e ismani
    Anėtarėsuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    per atdhe jeten e jap per politikanet **** nuk me ha
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    per atdheun tim jam jo ultanacionalist po superultra

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Ne boten dhe rregullat te cilat I zbatojme termi-nocioni Ultranacionalist eshte dicka qe eshte ne perputhje me te keqen me pretendimet territoriale, mirepo asesi ky term nuk ka te beje me atdhedashurine apo me patriotizmin.

Ky eshte term qe ka shpjegime me shume siciologjike dhe pres nga ndokush qe te na scaroj ne kuptimin me profosionist.

Une votova JO
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    Ne boten dhe rregullat te cilat I zbatojme termi-nocioni Ultranacionalist eshte dicka qe eshte ne perputhje me te keqen me pretendimet territoriale, mirepo asesi ky term nuk ka te beje me atdhedashurine apo me patriotizmin.
    bravo... shume e vertete.

ketu na dalin edhe "ultranacionaliste" qe jetojne jashte vendit. hahahahaha.
    Vasudhaiva Kutumbakam

I gjith problemi qendron se si e kupton UltraNacionalizmin. Psh une e kuptoj ne kete menyre : Duke qene se politika shqiptare nuk don te merret me problemet tona, detyrimisht shum njerez qe ndihen te braktisur dhe te paperkrahur, vendosin te jen me te ashper se nacionalistet qe presin tu bie e " mira " Nga qielli qe ne rastin konkret jane " (me nder politikanet tane)" Pra une nuk pres asgje me nga qeverit shqiptare dhe nese do mundja ose do me ipej cfardo rasti per te ven nje gure mbi te drejtat tona, une do isha nje Ultra Nacionalist qe do bente cdo gje ne kete drejtim
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Postime
    324
    Nė fakt e keqja e shqiptarėve deri mė tash ėshtė pikėrisht mungesa e nacionalizmit. Kur nuk ke nacionalizėm, nuk lufton pėr vete. Kur nuk lufton pėr vete, tė tjerėt tė marrin nė dorė, etj.

Nėse vini kėtu tė shkruani nga kėnvėshtrimi i njė gjermani, apo suedezi, iua pėrkujtojt se ėshtė forumishqiptar, dhe po flitet pėr Problematikėn shqiptare. Ikni nėpėr forume gjermane.

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Me qe e paske kuptuar se ketu eshte " Forumi Shqiptar "duhesh sa me shpejt te shkosh ne malet karpate merru atje me Ku kus klana dhe e kuptoj pse je ber rracist garant te ka fut ndonje NIGER mbrapa shkopin magjik .
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    Votova Jo.
    Jam bir shqiptari por sjam ultra nazionalist.
    Psh nje president si Pacolli qe ka martuar nje sllave te lindjes per mua seshte problem e ndoshta mund te sherbej per te zmorzuar te dy palet.
    Kosova eshte pa det dhe per nje zhvillim ekonomie te saj eshte e domosdoshme shkurja mire me vendet kufitare dhe evropa perendimore arrihet vetem nepermjet kufife te sllaveve te jugut"serbise".Se ndryshe ekonomia sdo ket asnjehere zhvillim sic duhet.
    Pra ultranozionalizmi per mu eshte i demshem.

Citim Postuar mė parė nga altint71 Lexo Postimin
    Votova Jo.
    Jam bir shqiptari por sjam ultra nazionalist.
    Psh nje president si Pacolli qe ka martuar nje sllave te lindjes per mua seshte problem e ndoshta mund te sherbej per te zmorzuar te dy palet.
    Kosova eshte pa det dhe per nje zhvillim ekonomie te saj eshte e domosdoshme shkurja mire me vendet kufitare dhe evropa perendimore arrihet vetem nepermjet kufife te sllaveve te jugut"serbise".Se ndryshe ekonomia sdo ket asnjehere zhvillim sic duhet.
    Pra ultranozionalizmi per mu eshte i demshem.
    Kosova e ka detin or mik.... E ka nga Ulqini, Shen Gjini, Durresi, Vlora, Saranda, deri ne Korfuz...

Po ju e kerkoni detin ne vende sllave dhe atje keni per ta gjet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EuroStar1 : 18-03-2011 mė 13:26
    Revolution 1848

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •