Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do të kualifikohet në gjysëmfinale?

Votues
24. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Inter

16 66.67%
  • Schalke 04

8 33.33%
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 44
    Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707

A vdes ky LEGJEND ndonjëherë ?
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar më parë nga oliinter Lexo Postimin
    une jam tifoz i vjeter me interin dhe ky eshte momenti me i keq per kete skuader qe prej 5 vjetesh tashme.
    e rrafi milani e rrafi edhe shalke une mendoj se leonardo duhet te largohet se la kokrren e namit.
    me vjen shume keq per kete perulje qe na kan ber kete periudhe qe nuk e meritonim.\
    megjithate ky eshte futbolli dhe kur fiton edhe humbet......

me vjen keq interista por morali ka ikur per lesh
    1. E pranove vet që jeni ekip 5 vjeçar se stu mbushte mendja
    2. Deri dje po e lavdëroje Leonardon.
    3. Zeru Tituli , filloi epoka 45 vjecare
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Me që ra fjala , ky gol ishte gjeja me e bukur nga Inter sonte :

SPECIAL ONE

RAUL # 7

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga The.ReaL Lexo Postimin

A vdes ky LEGJEND ndonjëherë ?
    Po The Real,per ekipen tende ka vdekur.......
    (dua te tregoj se me shume e preferoj Realin se Barcelonen por kur humbi 5:0 kam thene e ka zan haku i Raulit)..

sidoqofte une mendoj se asnjeri nuk e ka pritur kete rezultat per Interin pra urime tifozeve te Schalkes nese ka ndonje Tifoz

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    C'tu them une ketyre, jane totalisht te deshtuar. E kam thene dhe te tema e ketyre, filloi shterpesia prape per kta. Mbas 45 vitesh filloni e festoni perseri. Ose lerjani amanet femijeve, t'u sjellin ndonje shall te Interit, kur te fitoni perseri.

Mi dispiace Leo , pero il tradimento si paga caro!
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin

Mi dispiace Leo , pero il tradimento si paga caro!
    MaDaBeR si milaniste nuk jam dakord me disa prej jush, Leo eshte nje person qe ka dhene shume tek Milani si lojtar dhe si pjestar i bordit teknik e drejtues. Nuk eshte se e ka tradhetuar Milanin e para punes nuk e prishi Leo kontraten me Milanin ishte Milani qe nuk i rinovoi asnje kontrate as si trajner dhe as ne rolin qe kishte me pare e dyta e punes nuk eshte se sot prishi kontraten me Milanin e neser shkoi tek Interi, u deshen disa muaj qe te merrej ky vendim.
    Leo eshte ende trajner i ri, fakti qe dikush ka qene futbollist shume i mire s'do te thote automatikisht se mund te jete trajner i madh qe ne hapat e para ne ate rol, po kjo s'do te thote se eshte person i deshtuar... Fati i keq i tij dhe i shume emrave te medhenj eshte se i nisin hapat e pare si trajner me ekipe te medha ku pretendimet jane shume te larta. Organizimi i interit ne fushe me Leon eshte ku e ku me ate qe bente Benitez, por ka dhe dite te mira dhe dite te keqia ne futboll, kur nuk ka rezultat nuk eshte vetem faji i trajnerit eshte dhe faji i lojtareve, per mua Interit ne ndeshjet e fundit i mungon shpirti luftarak, u kenaqen me ate qe fituan vitin e kaluar dhe s'kane stimujt e duhur, ende s’jane mesuar te menaxhojne emocionet e te qenurit kampion, me sa duket lojtaret e interit u ngopen nga shperblimet e vitit te kaluar s’duan me, do i kene plot kasafortat
    Per mendimin tim tek Interi fajin me te madh e ka presidenca qe i le lojtaret te bejne çfare u do qejfi: pse nuk bejne Ibrahimovic e Cassano gek mek tek Milani si benin te ekipet e tjera se ua tregojne deren direkte, dihet kush komandon. Ndersa Interi per kete ka vuajtur perhere s'eshte ndonje e re, ka patur shume yje, ka shpenzuar shume para por s'ka ditur kurre ta menaxhoje grupin brenda dhomave te zhveshjes, e arriti vetem me ane te Mourinjos, por s’jane te gjithe si ai, me kot nuk u rikthye ne identitet me nje presidence qe tregohet gjithmone “e bute” me lojtaret.

Ps. Sa per ndeshjen nje bravo te madhe Schalke 04, tregoi se ne fushe ligjin s'e ben emri qe ka ekipi apo yjet qe luajne ne te, por shpirti luftarak dhe motivimi qe kane lojtaret. Nje bravo dhe per Raulin: e meriton primatin si goleshenues ne europe, fundja une njesoj gezoj si te jete Inzaghi ne vend te pare si te jete Raul: njeri perfaqeson ngjyrat e ekipit tim te zemres, tjetri pas Maldinit eshte lojtari im me i preferuar, rendesi ka te fitoje njeri nga te dy
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    No Comment
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar më parë nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Shalke kalon ne gjysem finale.

Bravo Arbër i vetmi që ka thon Schalke kalon.

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    schalke a dobet sbesoj se do e perballojne interin
    E kishe fjalën që Interi osht dobët besoj : D

Citim Postuar më parë nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Une e parashoh ne finale Fc Barcelona - Inter Milan
    Në PlayStation po

Citim Postuar më parë nga beratii Lexo Postimin
    interi fiton ska dyshim

Citim Postuar më parë nga ArtaniM Lexo Postimin
    shume leht per Inter. Schalke nuk ka kapacitet ti bej balle kampioneve aktual
    Kto kan kampionët rrifen nga 5 gola në shpi.

***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Jane edhe 90 min per tu luajtur. Nqs Leonardo rregullon mbrojten per te mos pesuar gol, Interi mund ta bej te pamunduren. Une do ve bast interi fiton 4-0 dhe kalon. Mundesia qe te ndodh eshte e paket por po e kapa "kam per tju ba t'gjitheve me Sharpa".
    Moderator, e di vet ti...

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •