Jane qe jane le te shenoj dhe 1 gol Raul e ta beje 6, pak jane per 3 dite 8 gola![]()
Ps. Po marrin hakun e Bajernit
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
vetem interi eshte ekipi qe thyen rekordet e humbjeve.
rreh arsenalin 3 me 0 para ca viteve ne londer , pastaj rrihet 5 me 1 ne san siro.
jane ekip kryeveper , sinqerisht.
aty e kane vendin felliqsirat e futbollit italian.
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
une jam tifoz i vjeter me interin dhe ky eshte momenti me i keq per kete skuader qe prej 5 vjetesh tashme.
e rrafi milani e rrafi edhe shalke une mendoj se leonardo duhet te largohet se la kokrren e namit.
me vjen shume keq per kete perulje qe na kan ber kete periudhe qe nuk e meritonim.\
megjithate ky eshte futbolli dhe kur fiton edhe humbet......
me vjen keq interista por morali ka ikur per lesh
vari leshte
Nextfituam kupen e italise, kampionatin dhe tashme championsleague. What NEXT?
Milan - Inter 3-0
Inter - Schalke 2-5
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga [PaRTiZoNi] : 05-04-2011 më 16:42
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Epo shum kush Schalken e merrte per asgje, po na doli qe kishe kok te madhe.
Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli
Per leonardon kom shume simpati si njeri ne rradhe te pare pastaj si trajner. Por te hash 5 gola nga schalke me duket e pafalshme. C'osht ajo mrojtje ashu ,e shkerrmoqme si me qene noi ekip i kampionatit tone. Ke goli peste i schalkes farfan po hidhte valle ne zone ,pret cezari ..kur shef kordoben mire qe s'qiti noi kavilje se doli huq ,por edhe spastrimin e boni skandaloz ...bam i pesti. Me kto skema sulmuse te leonardos ekipet italjone e kane shume t'veshtire te pershtaten ,kshu qe nqf se do te mbijetoje ke interi leonardo bo mire ti kerkoje bllokun e shnimeve morinjos se ndryshe ska gjo n'terezi.
Milani i hapi varrin të shtunën, Shalkja i hodhi sot dheun përsipër.
Hahaahahahahhahaha!
(M'bohet qejfi për Leonardo kakën.)
Life's too short to remove USB safely.
Krijoni Kontakt