Nuk do kete gjithmone Chelsea fat me arbitrat. E kam fjalen per ndeshjet e premier league ku ne tre ndeshjet e fundit midis tyre Chelsea eshte favorizuar dukshem. Ndeshja e fundit ku u dha nje penallti komplet inekzistente per Chelsean dhe ndeshja e sezonit te kaluar me golin e Drogba 2 metra offside (ndeshje qe vendosi titullin, pasi United e humbi per 1 pike)
Besoj qe ndeshja e kthimit nuk do rezervoje surpriza
O ti çika e prishtinës,me kë po flet ? Ik bëj vizitë te doktori i syve se ke shpresë akoma për tu shëruar.Tyç.
Unë nuk shoh as ecurinë e ndeshjeve së Manchester United,as ecurinë e ndeshjeve të Chelsea.As më interesojnë.Unë pash rastin ,dhe ISHTE PENALLTI SAFI ,PURO !
Nuk më intereson se sa favorizohet Man.Utd apo Chelsea në kampionat,në kupë ,apo në shtëpi.Pastaj,ça lidhje ka ? Penalltia,ËSHTË PENALLTI.Pse s them për rastin e Torresit për shëmbull që u këput si pras po për këtë gërshërën këtu?
Shikoja këmbët lol,po e përqafon te beli me këmbë.Unë se di si mund të vihet në diskutim penalltia aty.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
SKANDAL
100% penallti. cdokush qe i ka syte ne vendin e duhur e jo ne by**e duhet ta pranoje...
vete ferguson e ka pranuar duke thene qe ka qene hera e pare qe arbitri i ka favorizuar ne 7 vitet e fundit.
Vasudhaiva Kutumbakam
Sipas fotos larte eshte jashte 16 metrave shikoni mire apo ju duhet syza juve
Realiteti Manchester Unitedi Rezultati real ishte 0:2 per MAN UTD sepse pozite jashte loje nuk ka qene Rooney qe dha te dytin gol...(shikoni mire pastaj shkruani)lol
Ndryshuar për herë të fundit nga USA NR1 : 07-04-2011 më 09:22
po sikur screenshot te ishte bere 5 minuta me vone,hahaha
pse nuk po e diskuton golin e dyte te Roonyet,lol
Normalisht që s do ta diskutoj sepse nuk e kam parë ,dhe nuk e di për çfarë e ke fjalën se nuk do shikoja betejën e Gladiatorëve në një fushë patatesh siç ishte kjo ndeshje,ndeshje rrëmujë.Pash ekipin tim,s do shikoja golat dhe penalltitë e Manchesterit.Një moment që ndërrova kanalin për të parë rezultatin,ishte ky rasti i penalltisë,prandaj dhe e komentova.
Përsa i përket penalltisë më sipër,është skandaloze që e mohon.SKANDALOZE.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt