Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do të kualifikohet në gjysëmfinale?

Votues
27. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Chelsea

11 40.74%
  • Manchester United

16 59.26%
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 62
    United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Si nuk u dha ajo penalltia e Ramires lol ? Mire kryesori dhe anesori,po ai bolja qe eshte ne krah te portes si se pa ?
    mos je i dehur

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    Si nuk u dha ajo penalltia e Ramires lol ? Mire kryesori dhe anesori,po ai bolja qe eshte ne krah te portes si se pa ?
    Nuk do kete gjithmone Chelsea fat me arbitrat. E kam fjalen per ndeshjet e premier league ku ne tre ndeshjet e fundit midis tyre Chelsea eshte favorizuar dukshem. Ndeshja e fundit ku u dha nje penallti komplet inekzistente per Chelsean dhe ndeshja e sezonit te kaluar me golin e Drogba 2 metra offside (ndeshje qe vendosi titullin, pasi United e humbi per 1 pike)

Besoj qe ndeshja e kthimit nuk do rezervoje surpriza

Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    mos je i dehur
    O ti çika e prishtinës,me kë po flet ? Ik bëj vizitë te doktori i syve se ke shpresë akoma për tu shëruar.Tyç.

Citim Postuar më parë nga floreentin Lexo Postimin
    Nuk do kete gjithmone Chelsea fat me arbitrat. E kam fjalen per ndeshjet e premier league ku ne tre ndeshjet e fundit midis tyre Chelsea eshte favorizuar dukshem. Ndeshja e fundit ku u dha nje penallti komplet inekzistente per Chelsean dhe ndeshja e sezonit te kaluar me golin e Drogba 2 metra offside (ndeshje qe vendosi titullin, pasi United e humbi per 1 pike)

Besoj qe ndeshja e kthimit nuk do rezervoje surpriza

Unë nuk shoh as ecurinë e ndeshjeve së Manchester United,as ecurinë e ndeshjeve të Chelsea.As më interesojnë.Unë pash rastin ,dhe ISHTE PENALLTI SAFI ,PURO !
    Nuk më intereson se sa favorizohet Man.Utd apo Chelsea në kampionat,në kupë ,apo në shtëpi.Pastaj,ça lidhje ka ? Penalltia,ËSHTË PENALLTI.Pse s them për rastin e Torresit për shëmbull që u këput si pras po për këtë gërshërën këtu?

Shikoja këmbët lol,po e përqafon te beli me këmbë.Unë se di si mund të vihet në diskutim penalltia aty.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    SKANDAL
    100% penallti. cdokush qe i ka syte ne vendin e duhur e jo ne by**e duhet ta pranoje...
    vete ferguson e ka pranuar duke thene qe ka qene hera e pare qe arbitri i ka favorizuar ne 7 vitet e fundit.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Sipas fotos larte eshte jashte 16 metrave shikoni mire apo ju duhet syza juve

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Realiteti Manchester Unitedi Rezultati real ishte 0:2 per MAN UTD sepse pozite jashte loje nuk ka qene Rooney qe dha te dytin gol...(shikoni mire pastaj shkruani)lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga USA NR1 : 07-04-2011 më 09:22

Sipas fotos larte eshte jashte 16 metrave shikoni mire apo ju duhet syza juve
    Ore qënke fiksues ti ! Po sikur screenshot-i të ishte bërë 1 sekondë me vonë ku këmbët do ishin pak më të mbyllura,a do ishte Ramires brënda zonës ?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    po sikur screenshot te ishte bere 5 minuta me vone,hahaha
    pse nuk po e diskuton golin e dyte te Roonyet,lol

po sikur screenshot te ishte bere 5 minuta me vone,hahaha
    pse nuk po e diskuton golin e dyte te Roonyet,lol
    Normalisht që s do ta diskutoj sepse nuk e kam parë ,dhe nuk e di për çfarë e ke fjalën se nuk do shikoja betejën e Gladiatorëve në një fushë patatesh siç ishte kjo ndeshje,ndeshje rrëmujë.Pash ekipin tim,s do shikoja golat dhe penalltitë e Manchesterit.Një moment që ndërrova kanalin për të parë rezultatin,ishte ky rasti i penalltisë,prandaj dhe e komentova.

Përsa i përket penalltisë më sipër,është skandaloze që e mohon.SKANDALOZE.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    O ti çika e prishtinës,me kë po flet ? Ik bëj vizitë te doktori i syve se ke shpresë akoma për tu shëruar.Tyç.

Unë nuk shoh as ecurinë e ndeshjeve së Manchester United,as ecurinë e ndeshjeve të Chelsea.As më interesojnë.Unë pash rastin ,dhe ISHTE PENALLTI SAFI ,PURO !
    Nuk më intereson se sa favorizohet Man.Utd apo Chelsea në kampionat,në kupë ,apo në shtëpi.Pastaj,ça lidhje ka ? Penalltia,ËSHTË PENALLTI.Pse s them për rastin e Torresit për shëmbull që u këput si pras po për këtë gërshërën këtu?

http://www.youtube.com/watch?v=x5GMHGx4yrs

Shikoja këmbët lol,po e përqafon te beli me këmbë.Unë se di si mund të vihet në diskutim penalltia aty.
    Rasti i Ramires edhe jepej penallti, por dua te them qe keshtu e ka futbolli, gabime ndodhin dhe ne perballjet e fundit te Chelseat me United ky eshte rasti i pare ku mund te jete favorizuar Manchesteri

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •