Orari i ndeshjeve;
5/6 Prill - ndeshja e parë
12/13 Prill - ndeshja kthyese
- Kush do të kualifikohet në gjysëmfinale?
Orari i ndeshjeve;
5/6 Prill - ndeshja e parë
12/13 Prill - ndeshja kthyese
- Kush do të kualifikohet në gjysëmfinale?
Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 18-03-2011 më 07:33
#VamosArgentina
super ndeshje
100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI
Ndeshja më interesante e këtyre çerekfinaleve të këtij sezoni të CH.L, dhe mendoj që do të jetë një ndeshje e hapur nga të dyja anët por në formën që gjendet momentalisht Mancha, besoj se do të kalojë më tutje.
Pra, kualifikohet Manchester U.
Sui generis
do jete nje supersfide qe per mendimin tim do kete dy barazime ne te dy takimet
JO SEKS PARA MARTESE
Bazuar në lojën e të dy skuadrave, kohët e fundit, me gjasë që do të jetë një ndeshje mjaft interesante dhe deri në fund pa ndonjë kalkulim definitiv.
Mirëpo, si simpaztizant i Manchester United, konsideroj që kjo skuadër do të kaloj tutje.![]()
"Fet` e besëtë t`i kemi, po të ndarë të mos jemi." Naim Frashëri
Anceloti eshte ekspert ne kete kompeticion. Me lojtaret qe ka ne perberje mendoj se do i zgjidhi detajet me mire se Alex Ferguson dhe do kaloje me tej sebashku me Chelsean e tij.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
ketu dihet qarte fiton MANCHESTER UNITEDI
Kam votuar për Man Utd.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
po te ije vllaznia do ti cante te 2 ekiet hihihihihi
100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI
Jam shum i sigurt qe Chelsea kalon ne gjysem finale.
Man Utd bla bla bla ju,as kampjonatin skeni per ta mor
e mer Arsenal.
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Krijoni Kontakt