Close
Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 117
    i/e regjistruar Maska e ylli_pr
    Anėtarėsuar
    29-11-2006
    Postime
    311
    Sa shume te mira do tij kesh nuk ka kush se tij tregon per veq se kur ta shihesh vete. Ja vlene me vujte, qe te dalesh ne drite .
    Urime qe ke me e prishe jaranin me kete armik . Fakti qe e keni lan tri dite don te thote su keni mundesi ta leni duhanin.
    Kriza e madhe eshte tri dite. Por me thae te drejten edhe nje muaj bahet dhe organizmi se harron bash lete vesin.
    Duhani eshte ves , dhe lenja e vesit nuk te mbyte, sen ste ban veq duhet me kan shume serioz . Kurr ma mos me e prek me dore.
    Une e kam lane para 2 viteve, dhe me ka mundu aq shume sa diten e tret kam thene me veten edhe nese me mbysin keto vuajtej nuk kam me e dheze. ma mire te vdes nje here se sa te me mbyte duhani per dite kapak.
    Te pergezoj per guzimin dhe trimerin qe e ke . Se me vendos me e lan duhanin eshte pune shume e madhe ;
    Ka na kane thne se AJ QE MUNET ME E LAN DUHANIN AJ MUNET ME E MARR EDHE GJAKUN .
    Paramendoje sa e veshtire eshte te vendosesh ta hekesh njeriun dhe te shkosh ne burg 20 vite dhe ta lesh familjen e ngujume dhe prap se prap kur te dalesh nga burgu je ne gjake .
    Fakti qe keni vendos ju do te fitoni.
    Respekt per te gjithe njerezit qe kane moral te forte sikur ju i nderuar, dhe e mboshtin kete ves. Njo shume vete qe e kan lan duhanin dhe te jesh i bindur se sen si ka gjete.
    Te gjithe e kane falenderuar zotin qe i ka dhane force dhe e kan hjek kete ves.
    Diqka ka mundesi me te ndihmuar lutu.
    Suksese !!!!
    Qdo fjal qe del nga zemra, shkon ne zemer.

Cigarja ka te beje me shume me duart edhe kurre se kemi ne dore veprimi na mungon ka te beje me trurin as nje lloj ilaci nuk ka rezultate nese nuk e heq nga mendja
    EURO gjithmone thuaji vetes do e pi me vone keshtu nuk i jep trurit te kuptoje qe eshte dicka e ndaluan,meru me dicka ne ato momente edhe thuaj gjithmone do e pi me vone dihet se cdo gje qe truri e mer si dicka te ndaluar e kerkon me shume
    Me kujtohet nje test qe ben ne nje person
    e vune ne gjume edhe i kishin vene serum me nicotin
    sa po e zgjuan kerkoj cigare kjo tregon se nuk i mungonte nikotina por ajo ''shoqerija'' e cigares mocioni domethene.
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Jam munduar ta lej cigaren por nuk kam mundur,jam munduar dhe ta rralloj,ehe edhe kjo e pamundur, kur mundohesh qe ta lesh apo ta rrallosh,mendja te rrin me keq aty.Ne fakt duhet te kesh vullnet te forte per te len cigaren.

Nje dite po bojsha muhabet me schatzin tim ,dhe i thash,prit sa te dal ne ballkon te pij nji cinare,dhe vazhdojme kur te vij une muhabetin, kur erdha me tha,po ti sikur me the qe do e leje ate dreq cinare,i thash,pse duhet me mor leje ne per lonien e cinares? Po me tha,duhet me mor leje ne bashki e po mire i thash ,kur te bohesh ti kryetar bashkije,do e lej dhe une cinaren

Per fat dhe shoqerin qe e kam ,e kam duhan pires
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Linda5 : 16-09-2011 mė 15:30
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    femrat qe pine duhan te hapin barkun. megjithese jo te gjitha.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    femrat qe pine duhan te hapin barkun. megjithese jo te gjitha.
    Be a man and pronoje te gjitha :P btw edhe djemt qe pin cigare te hapin barkun. Nuk ka me keq kur takon me nje njeri qe ka pire cigare iuuuuuu duart i vin era nikotine edhe fryma kur flasin ta shpifin. Une vrapoj te laj fytyren kur takohem me ndonje shoqe qe sapo ka pire cigare. I don't want nicotine in my face.
    I LOVE GOD

j&g

Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Hahahaha si dhelpėr je, e paske lėnė "shtegun" hapur qė tė kalojnė "keēet".

Ncq eshte si ujk

Po ti e pin cigaren?
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Kan filluar ta pine tani keta qente

"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga stern Lexo Postimin
    Kan filluar ta pine tani keta qente ; )

http://www.youtube.com/watch?v=j9mF7bfzefk
    Hahahahahah e forte ishte kjo

Zemra ti si ke vazhdu me programin,e ke shtu,e ke rrallu apo e ke lon fare

Puccccccccccccccccccccccc fort zemra

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    e pi te flamosuren dua ta le po e di ti
    te kam pershendetur gjithandej po se di ndoshta si ke pare
    shummmmmmm flm per gjithshka urimet e tua te embla i ke mi amon sa e mire qe je
    te puc fort
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ka nje muaj qe nuk e pij duhanin,por nuk kalon asnje secc.pa e kujtua,me shpesh e kujtoj at se sa te dashurin tim
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •