Sa shume te mira do tij kesh nuk ka kush se tij tregon per veq se kur ta shihesh vete. Ja vlene me vujte, qe te dalesh ne drite .
Urime qe ke me e prishe jaranin me kete armik . Fakti qe e keni lan tri dite don te thote su keni mundesi ta leni duhanin.
Kriza e madhe eshte tri dite. Por me thae te drejten edhe nje muaj bahet dhe organizmi se harron bash lete vesin.
Duhani eshte ves , dhe lenja e vesit nuk te mbyte, sen ste ban veq duhet me kan shume serioz . Kurr ma mos me e prek me dore.
Une e kam lane para 2 viteve, dhe me ka mundu aq shume sa diten e tret kam thene me veten edhe nese me mbysin keto vuajtej nuk kam me e dheze. ma mire te vdes nje here se sa te me mbyte duhani per dite kapak.
Te pergezoj per guzimin dhe trimerin qe e ke . Se me vendos me e lan duhanin eshte pune shume e madhe ;
Ka na kane thne se AJ QE MUNET ME E LAN DUHANIN AJ MUNET ME E MARR EDHE GJAKUN .
Paramendoje sa e veshtire eshte te vendosesh ta hekesh njeriun dhe te shkosh ne burg 20 vite dhe ta lesh familjen e ngujume dhe prap se prap kur te dalesh nga burgu je ne gjake .
Fakti qe keni vendos ju do te fitoni.
Respekt per te gjithe njerezit qe kane moral te forte sikur ju i nderuar, dhe e mboshtin kete ves. Njo shume vete qe e kan lan duhanin dhe te jesh i bindur se sen si ka gjete.
Te gjithe e kane falenderuar zotin qe i ka dhane force dhe e kan hjek kete ves.
Diqka ka mundesi me te ndihmuar lutu.
Suksese !!!!
Krijoni Kontakt