Une e kam lene qe 10 dit,nuk e ndjej fare mungesen e duhanit,duhani eshte i keq per shendetin tend,per rrethin ku jeton,dhe per gjithckah qe te rrethon.Andaj nese ke pak burreri i thuaj STOP ksaj dukurie te keqe dhe fillo nje jete te re pa duhan,nuk eshte veshtir aspak.
ti thith ajrin e TIJ,dhe nuk i nenshtroshesh ATIJ.
Po do me e lene duhanin, fillo hashashin.
Te siguroj qe sdo te te veje me mendja per duhan![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
eshte vetem nje ves thjesht zevendesoje me nje ves tjeter te mire. ose merr nje cd lol qe vazhdimisht te thote cfare deme shkakton cigare. asnjeher nuk e kam kuptuar si e pine ta shpif.
I LOVE GOD
j&g
urime ke bere shume mire qe e ke lene
edhe qe e hane???tani po imagjinoj ata qe i kane dhembet brown ahahah sepse ata qe e pine i kane yellow. ose femrat kane nje ze te trashe. dmth ka edhe pasoja me te keqe, addiction i keq.
I LOVE GOD
j&g
opo ike e ike
po normal po e pive nje pakete ne dite i keq eshte, pije nje me kafen te ka lezet shpirti![]()
me te verte qe ta ka lezet shpirti. i kam zili ropt qe jane te afte ta komandojne numrin e cigareve qe pine ne dite. gjithmone nese eshte nen pese. po aha, une kam marr tmerr nga ai dreq dhe e kam me frik te fus sikur edhe nje te vetem ne goje. nuk e di pse mu peshtiros aq shume, ndoshta dhe qe nga u tejngopa me te.
Without deviation from the norm, progress is not possible
Krijoni Kontakt