Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Jo priteni se Qeveria vjen dhe jau mbjelle tokat dhe ju mbani ***** ne grushte dhe vetem neper xhamia rrine duke ju lutur se zoti vjen e jau mbjelle tokat
    Jo duke mos ardh qeveria ne ndihm i kemi punet pus,po ham buk serbie

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Buka duhet te behet 1 Euro Per kilogram sepse ne si populle jemi pertaca per nga puna s'domi punen !!!
    Sigurisht qe ne nuk jemi pertaca,bile jemi puntor te vyem,por kur nuk ke ku dhe si ta punosh,ti e din qe fshatari per ta punu token duhet te ket edhe me qka ta punoi,ato nuk i ka,shteti duhet ta ndihmoi,nuk ka rrug tjeter por perse po heziton ket nuk po e kuptoi

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Qeveria ka qen e zen se si te mbahet ne pushtet,si ka ren ne mendje per miser e grur.
    Jon dhen shuma marramendse pas fushatave politike e llaskucoiste,faqezeziste por jo ne zhvillimin e fshatit.
    Para zgjidhjeve ishte ter qyteti i mbuluar me pllakata ku ftohej populli ti ipte voten ma te fortit ,më dilingjis ,me dembelit dhe me shkurt pamesit.
    Tani ushqehemi me haram kure ushqimin marim nga armiku.jemi ven ne pozita ku ai qe te vrau e perndjeku tani luan rolin e humanit.
    Mos mbeteshim pa grur ..na vdekt Serbija.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    E para; ka nje krize globale per buke dhe gjera te ngjajshme ushqimore, kjo nga shkaku i demtimit te drithrave ne Rusi vitin e kaluar. Kush nuk e din Rusia nese nuk eshte vendi me i madh i eksportit te drithrave eshte nje nder me te medhenjet.

E dyta; edhe sikur Kosova te mbjell te ter token bujqesore me grure parp nuk i ploteson kushtet per te mbuluar nevojat per konsum pa importe, edhe une kam deshire qe ti kish plotesuar, mirepo nuk i ploteson ... skemi cka me bo ..!
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    keshtu funksionon dynjaja: njerezit tregtojne paqesisht, dhe na vjen shteti qe dhjet gjithshka. serbia ndjek traditen me te mire europiane ne kete fushe. por ne nuk duhet te biem ne nivelin e tyre: tregeti e lire dhe asgje tjeter per shqiptaret, ne shqiperi dhe kosove!

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Po si nuk hyn shteti more zotri,po aty ku nuk hyn shteti hyn mjeku thon kendej nga ne.si kam une mundesi ta punoi token,kur nuk kam mjtet elementare,makina far te ardhura etj,shteti duhet me investu ne bujqesi,ne ne kosove nuk kemi kapacitet me prodhu makina airoplan apo edhe ndonje industri te leht,por kemi mundesi ta punoim token me kushte qe shteti te na siguroi qe prodhimet tona do gjen vend ne treg,do kemi te ardhura te sigurta do kemi sigurime do kemi infrastruktur etj etj,deri sa nuk i siguron shteti keto do ham buk serbie me kushte qe te mos na helmoi.
    Hashimi eshte fshatar vet,ai e din si askush me mire qfar i duhet fashatarit,por nuk ka koh njeher mu merr me hallet e popullit.
    Une di te them se tok kam te mjaftushme por nuk kam me qka ta punoi,te ardhura nuk kam kurfare ,prandaj me trego ti si te ja baj
    Ok ok,nuk jam zoteri,nuk marr vesh nga keto gjera per ate te pyeta ty sory...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    te gjitha vendet e rajonit dhe te botes subvencionojn bujqesin e vetmja kosova deri tani nuk ka ber as gje tash ka filuar diqka dhe at ka filluar gabim,1duhet urgjent te nderpriten ndertimet neper toka pjellore kjo eshte urgjenc e kohes madje eshte ber teper von por me mir von se kurr pastaj duhet te subvencionohet se pse kujtoj se po ta mbjellesh 1hektar grur ose miser mund te ndodh qe as shpenzimet nuk mund ti heqesh ai prodhim qe del kujtoj 16euro 1thes pleh artificial-pleh serbie ose greqie, pra edhe kto para po shkojn te armiqt tan, se qeveria jon nuk eshte ne gjendje te gjej nje bashke investitor per te haour nje fabrik per prodhimin e kesaj lande,2 te supvencionohet nafta per bujqesi vendet e rajonit e bejn edhe ne gjith boten behet kjo pse te mos behet edhe tek ne,3 produktet qe mund te prodhohen ne kosov duhet tu vihet nje akciz shtes ne kufi qe mos te importohen keshtu perkrahetprodhimi vendor etj etj, dikush tha se shka ka te bej shteti ktu atehere un pyes pse egziston ministria e bujqesis, qe per mendimin tem udhehiqet nga nje femij qe po ta kapesh e ta shtrydhesh ende i qet buza tamel nanes

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    jo me larg se dje familja ime kishte ble nje tabell vez ne ETC vez te bardhe te shqiperis FLORYHEN-AL dhe vezet ishin te prishura eshte e thjesht pyetja ku eshte qeveria ku jan kontrollet kurse shqiperia per rrushin kosovar kerkonte dokumente qe nuk ekzistonin fare vetem per te penguar hyrjen, e njejta edhe per qipsat kosovar dhe per pataten ks, po ne kosov perdit mbyllen fermat e pulave ose te tjera nga konkurenca jo lojale dhe mos mbrojtja e shtetit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    te gjitha mbi te gjitha eshte shum URGJENTE nderprerja e ndertimeve mbi token pjellore kjo eshte alarmante madje nga nje studim i nje organizate zvicrrane ajo quhet masaker ndaj tokes pjellore qe at thon se ne koh shum te shkurtur do zihet mbi 50perqind e tokes ks

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    kosova ka shpallur pavaresin po sa jemi ne te pavarur ne realitet nga serbia mund te vertetohet shum lehet po te hysh ne nje dyqan-market ushqimor mbi 70perqin te produkteve jan nga serbia kjo do thot ne jemi shum te mvarur nga ta madje asaj sa her ti teket ben presion mbi ks kjo e fundit eshte nje nder presionet, eshte fakt se ne gjithe boten ka ngritje te qmimit te drithrave, por jo 100perqind si tek ne nga 15cent misri ne 26cent mielli 100kg 28euro sot 58euro etj etj ne bot ka ngritje diku 5perqind deri 10perqind jo me lart tek ne 100perqind kjo eshte katastrofale

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •