o mes tna njeh nanen jav qifshabrrrreeeeeeee po a na ka njft amerika edhe turkia e gjermani ma ska kthim mbrapa per qer *** nanen rroft baba hitler
o mes tna njeh nanen jav qifshabrrrreeeeeeee po a na ka njft amerika edhe turkia e gjermani ma ska kthim mbrapa per qer *** nanen rroft baba hitler
Keni dhendrin rus tani , ose titon e ri. Mos e vrisni trunin![]()
Gabel, qe je msu ti tu ta shti mahmuti 5 here n dite e tu ju perkul para gujve pe din ti per qka, kto krejt nuk e bojn.
Foto te gazeta zeri e keti artikulli eshte kjo ORIGJINIALIA
Ndersa ti kete foto me sinagogen e kishen te montuar e ke marur ke MESAZHI , kjo gazeta qe furnizohen hashkalit per propaganda
Pra ketu ti sikur shumica e hashkalive ke perdorur manipulimin per propagand si gjithmone
N'qofse nuk ta nin per xhami e per kisha ty pse ben ksi manipulime?
Mjafton te ti shikoj postet dhe shifet se qfare je ti
U ZBULOVE E ?
Ne asnje web site tjeter te lajmeve nuk gjindet kjo foto , kjo foto gjindet vetem tek mesazhi aty ku edhe ti me shoket furnizoheni me propaganda.
Lajmi osht marr nga gazeta zeri.
NDERSA SI FOTO NUK I KA PELQYER AJO TEK GAZETA ZERI KA VENDOSUR TA FUT AT QE GJENDET TEK MESAZHI.000
kujt ti djeg le ta mbaj, ose behuni real ose ik pirdhuni se na lodhet me manipulime.
Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 22-03-2011 më 08:37
Praises due to the most high, Allah
Praises due to the most fly, Prada
Baby, I'm magic, ta-dah
Jo, jo, jo ! ! !
S'dua ti besoi keti lajmi !
Izraeli eshte mik i shqiptareve, ne i duam ata !
Propaganda t'Al Kaides, se izraeli vec e kish njoft Kosovo y metohijen si krahin e serbis
Po n'rrot t's'emes izraeli me gjithe kolonet cionist qe pushtuan ballkanin !
Edhe un po habitem se si eshte e mundur qe disa shqiptar mund te ndjenje simpati per nje shtet kriminel sic eshte izraeli artificial ?
UUuuu sa gjakun e nxeht e paske !
Po kte, ku e gjeta si pas teje ?
Hajt, thuaj qe i kam ber un dhe i kam postuar ne mesazhi.com ahahahahahaa
E kete foton ku e gjeta ???
Kjo e fundit, per heshi te syve : D Sa te bukura keto çifutet : P (kam fjalen per keto dy te parat : D)
une do t'ia leja pacos detyren me u marre me cifutet ....
"They will not control us, We will be victorious"
Krijoni Kontakt