Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 34 prej 34
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga landi45 Lexo Postimin
    e kam pa veten
    po deshe meqe veke ndukje fakte
    hajde me shih vete,,,,

se pronari jot me ka pare dikur

sa trim je tregoje se kush je leme nje takim,,,

dhe shihe sa do te mbroje sali berisha,,,

se te mbron shume ai kur si duhesh me,,,,

sidomos kur je punetore me rroge per buke goje si ti...

burra si ti qe shajne familjet qe shajne pa te njohur,,,

se jane sherbetore te nje bosi per nje rroge
    ketej quhen skllever moderne,,,

ne rastin tend kurve moderne,,,

hajde me shaje ne sy ,,,,

se ta paguaje yne bileten dhe shpenzimet,,,

o milionere shqiperie me nje rroge shteti
    Mos u bej qesharak.
    me cito diku ku kam perdorur nje sharrje te vetme .
    te kam thene , nuk jam puntor shteti. jam i vetpunesuar pa lidhje fare me qeverine e me ish bosin tend
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    hajde me tako se ti tregoje une,,,

respekte po erdhe

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    landush i rucit..

duket nga mobilizimi yt.. se i paske marre porosit e reja te " deputetit te rendesishem te ps-se" qe sic ke then vet ..te futi baban ne burg ne koh te ppsh-se.. per te shpartalluar ne 2012 -ten.. doktorrin..

mir landush ben qe mobilizonesh nga shoku nga tepelena..

edhe ne londer te mban te lidhur si qenush te bindur..

mir ta ben..

vazhdo leh per rucnė..

ne teme nashti..

po na verteton landushi i tau ballo rucit..se berisha ka pasur baxhanak ne gerdec..
    pra na thote pa dashje kulishi i rucit.. se berisha nuku ka pasur interes te vrase baxhanakun e te tjere katundare..

ke te drejte o llandush rrushi..i rucit..

e verteta ashtu eshte qe.. nuk e plasi kapsollen e gerdecit berisha..

e verteta eshte se gerdeci nuk plasi padashje..

e qe thua ti llandushi i rucit te klosit te shish shikut.. e kam then qe at dite mendimin tim.. se ne gerdec eshte vene flaka.. me porosi..

dhe motivi.. qe te poshterojne berishen..pra ta bejne vrases..
    i njejti motiv si ne organizimin e 21 janarit.. pra qe te masakrojne barbarisht policine qe nga ki masakrim.. te na dal ndonje i vrare nga radhet e m.uterve tane.. per llogari tone.. keshtu ka menduar e pllanifikuar rucua yt o llandush..

mirpo nje dizaj do e shohc ti bashk me rucnė.. sic po e sheh i mjeri azem sul a syl.. .. ne prishtine..

pra sic u duall atyre nje nazim.. do dali dhe ne tiran per gerdecin nje nazim..

me kupton ti mire o qerrata katundi.. qe je shitur ne disa spiunazhe.. per para kuptonet..

po dridhen ish shefat e nazimit bllac atje ne villat 4 katshe periferi prishtines.. rrethuar me gorilla e grilla e kamera e polic-envera..

po i shkund mire nazimi --bllac-trimi..

te gjith ata qe ai i permend.. si urdher-dhenes vrasjesh po perpeliten..

dhe o ne psikiatri o ne biruca o ne arrati..do perfundojne..

dhe shtabit qe i vuri fitilin gerdecit e vrau dhjetra katundar pa faj.. do vi dita qe per hesape te paqeruara.. do u dale "nazimi".. pra njeriu qe do tregoje te verteten..se si u pergatit te benej nje hiroshim ne gerdec dhe pse dhe qysh..

un kam bindje se brenda kti viti do dali.. denoncuesi..
    do dali andej nga nuk e presin..

vura re se..belinden nuku e la ne rrug te madhe edvin rucua..

e muarr nga bashkia te cilen u detyrua nga vota ta lere.. e e muarr me vete ne seli roz..

shum i la edvinua..ne meshir te lulit.. nga personeli i tij i afert ne bashki..
    mirpo .. belinden e morri me vete ne seli..

kan lidhje gjerat..

pse..

sepse belinda eshte gruaja e sokolo ballos.. i cili per cudi na kish mbathur kostum solemn ne ate mengjezin e qete te gerdecit..

pra ..priste dicka ne studio ki bir kur.ve..

pra nje rreth i ngushte dinte.. se.. ja dhe pak e do degjonet bubullima..te shkembi .. gerdecit..

e duhej te jemi gati..

menjifjal.. vjen nje dit qe prishen ca kontrata.. dhe shperthen..ndonje nga pjesmarresit ne organizimin e fitil-venjes se maleve me barot te gerdecit.. dhe do flasė..

ki shperthyes mund te jet ndonje anil bash a mero baz.. po dhe ndonje me i larte ne shtab..

keshtu do plasi dhe per 21 janarin.. ne se erion velite e saimut tahiret.. nje dit nevrikosen me shefin ed ruc..

do mesojme shum gjera..

keshtu mo llandush rucet e edvinit..

..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Citim Postuar mė parė nga landi45 Lexo Postimin
    hajde me tako se ti tregoje une,,,

respekte po erdhe
    lol, nuk me duket i nevojshem organizimi i nje takimi me aq sa lexova nga diskutimi juaj. (po te ishte "malok" bashkebiseduesi, me siguri do ti pergjigjej pozitivisht fteses)
    Kot grindeni! Edi Rama nuk eshte me mire nga Berisha, Nano, Meta e me radhe. Te gjithe njelloj jane dhe fundja c'te keqe ka e kush po u pyet ju! Ata kane nje program qe shkon pertej programeve teorike ne letrat e partive. Programi eshte i qarte: degjenerimi i Shqiperise dhe i shqiptareve. Programi po ecen per mrekulli. E njejta pamje qe shihet ne vendin tone shihet edhe ne vendet e tjera (edhe ne sheshin tend te mejdanit!).
    Prandaj vejini gishtin kokes e mos konsumoni kohen tuaj me keto debate por ruani veten e familjet tuaja.
    Miqesisht G.Demiraj

P.s: fjala "malok" e thene nga nje intelektual eshte shume e shemtuar!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga G.D : 01-01-2012 mė 18:52

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •