Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 75
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    [QUOTE]
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Lexoi mire fjalet e mia!! FEJA perkulet perpara kombit.
    Si ke ti Zot kane dhe krishteret, ortodokset, e cdo fe tjeter. Qe te gjithe keto fete e ndryshme qe besohen nga Shqiptaret perkulen perpara kombit. Kombi na bashkon! Jo feja! Kombi i permbledh qe te gjitha keto fete dhe te jep ty lirine sic do tjeter per te besuar ne fene qe do.
    Me shqip se kaq nuk di si ta them me. Tani po deshe bej gjoja sikur nuk kupton cfare po te them.
    i lexova shum mir fjalet e tua per mu feja eshte ligji fjala e zotit dhe une para fjales se zotit nuk qes asnkend

O TRADHTAR!!! A behet ky lloj krahasimi qe bere?
    Me kete qe the e meriton nje perjashtim fishek nga forumi. Po ndaloj me kaq se s'dua te prish gojen time, vetem te shara me vijne ndermend, s'ja vlen te merresh me tradhtare. Shisni kombin per fene. Gjynah.
    pse tradhtar une nuk krahasova vetem i ceka disa figura te kombit ton te cilet une nuk i dua nese une e kam krahasu nen terezen me ata persona une te them se ata persona tjer edhe pse sidua kan ber te mira per shqiptaret me shum se nen tereza ,ndersa nentereza dallon nga ata sepse si ka ber asgje te keqe kombit dhe vendit te saj perveq qe e ka braktis

une nuk shava askend pse te perjashtohem pse nuk dua disa persona por edhe nese perjashtohem une nuk varem nga forumi

ti mund te shash hiq nuk ka problem jam mesu me njerz si ju por une nuk do ju shaj as qe do ju mallkoj e as nuk do ju quj tradhtar apo shqiptar me bisht

"Allah mė ruaj prej ledhatimit (komplimentit) qė ma bėn qėllimkeqi.
    Ofendimet e kundėrshtarėve po mė forcojnė.
    Sharjet e tyre nė baza fetare ma shtojnė dashurinė pėr Krijuesin.
    Sharjet e tyre nė baza kombėtare po mė nxisin tė angazhohem dyfish pėr mirėqenjen e motrave/vėllezėrve tė mi.
    Nuk ka vend pėr urrejtje nė zemrėn time.
    Falemenderimi i takon All-llahut qė nuk e lejoi dreqin (shejtanin) tė mbjellė urrejtje nė zemrėn time". -

Nėse ti qė ofendon besimin tim nė Zot e llogarit veten patriot, atėher unė nuk dua tė mė quajnė patriot. Jo nuk dua, sepse do tė mė barazonin me ty, e ne nuk jemi tė barabartė. Si tė jemi tė barabartė kur unė pėr hir tė Krijuesit e dua nė pakufi vendin tim dhe s'ndjejė urrejtje ndaj atyre qė jetojnė nė tė, e as jasht tijė.
    Kėshtu mė mėsoi Zoti i im mua. E ti " patriot " qė mė ofendon, nga i merr mėsimet e tua?!

KOMANDANT HOXHA
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    i lexova shum mir fjalet e tua per mu feja eshte ligji fjala e zotit dhe une para fjales se zotit nuk qes asnkend

pse tradhtar une nuk krahasova vetem i ceka disa figura te kombit ton te cilet une nuk i dua nese une e kam krahasu nen terezen me ata persona une te them se ata persona tjer edhe pse sidua kan ber te mira per shqiptaret me shum se nen tereza ,ndersa nentereza dallon nga ata sepse si ka ber asgje te keqe kombit dhe vendit te saj perveq qe e ka braktis

une nuk shava askend pse te perjashtohem pse nuk dua disa persona por edhe nese perjashtohem une nuk varem nga forumi

ti mund te shash hiq nuk ka problem jam mesu me njerz si ju por une nuk do ju shaj as qe do ju mallkoj e as nuk do ju quj tradhtar apo shqiptar me bisht
    Eshte mekat te vij ndermend mallkimi. Ti je i pari person ne jeten time qe ma permend. Cfare me tregon mua kjo per karakterin tend?

Te miren qe i ka bere kombit Nene Tereza ta tregoj une meqe nuk e dike. Ka krijuar imazhin e mire per ne si Shqiptar ndaj botes.
    Kjo eshte dicka shume e madhe!! Prandaj bej nder vetes dhe mos thuaj me ate llaf.

Si nuk shave askend? Me mire ti bej gropen vetes, me ke merrem dhe une.
    Ja ta shpjegoj ne menyren qe ta kuptosh. Mban mend cfare ndodhi me karikaturen e Muhamedit qe bene Danezet, ate ndjenje qe te perulen profetin? Ok kujtoi pak ndenjat e tua per kete ceshtje dhe vendosi ato ndjenja tek une kur une lexova kete shkrim nga ty "A thua kusht per te qen shqiptar qenka te dua Nen terezen, Ahmet Zogun, Enver Hoxhen ,Edi Ramen e Hashim Thaqin nese eshte ky kusht ather une smundem te plotesoj ". Te dalin nga goja e nje Shqiptari nje perulje e tille? Prandaj e meriton emrin tradhtar per hir te fese.

Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Eshte mekat te vij ndermend mallkimi. Ti je i pari person ne jeten time qe ma permend. Cfare me tregon mua kjo per karakterin tend?

Te miren qe i ka bere kombit Nene Tereza ta tregoj une meqe nuk e dike. Ka krijuar imazhin e mire per ne si Shqiptar ndaj botes.
    Kjo eshte dicka shume e madhe!! Prandaj bej nder vetes dhe mos thuaj me ate llaf.

Si nuk shave askend? Me mire ti bej gropen vetes, me ke merrem dhe une.
    Ja ta shpjegoj ne menyren qe ta kuptosh. Mban mend cfare ndodhi me karikaturen e Muhamedit qe bene Danezet, ate ndjenje qe te perulen profetin? Ok kujtoi pak ndenjat e tua per kete ceshtje dhe vendosi ato ndjenja tek une kur une lexova kete shkrim nga ty "A thua kusht per te qen shqiptar qenka te dua Nen terezen, Ahmet Zogun, Enver Hoxhen ,Edi Ramen e Hashim Thaqin nese eshte ky kusht ather une smundem te plotesoj ". Te dalin nga goja e nje Shqiptari nje perulje e tille? Prandaj e meriton emrin tradhtar per hir te fese.
    flm edhe pse ende se kam tradhtu askend , une ste quaj tradhtar por te pershendes dhe te uroj te gjitha te mirat klm

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    flm edhe pse ende se kam tradhtu askend , une ste quaj tradhtar por te pershendes dhe te uroj te gjitha te mirat klm

Me keqardhje te thashe tradhtar, e cila erdhi momentin qe ti firmose peticionin dhe fole llafe te tilla per Nene Terezen. Je gabim! Me ate duhet te krenohesh dhe ti sepse je Shqiptar. Jam e sigurte se e ke degjuar shprehjen, gjaku nuk behet kurre uje. Vlen qe ta permend.

Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Me keqardhje te thashe tradhtar, e cila erdhi momentin qe ti firmose peticionin dhe fole llafe te tilla per Nene Terezen. Je gabim! Me ate duhet te krenohesh dhe ti sepse je Shqiptar. Jam e sigurte se e ke degjuar shprehjen, gjaku nuk behet kurre uje. Vlen qe ta permend.
    une sfola asgje te keqe per Nen Terezen Kurr se kam shah dhe kurr sdo ta shaj dhe kurr sdo te ofendoj me fjal te flliqura, por edhe une do mundohem dhe kam shum deshir qe te ndjek rrugen e saj qe sa me shum te ndihmoj femijet dhe te varferit kudo ku jan ne bot ,une e qmoj kontributin e madh qe ka dhen kudo neper bot i qmoj shum edhe ato ledhatime qe ju bente femijeve dhe te smurve dhe qe ju dilte ne ndihm

Mu nuk me pengon foto e Nen Terezes e as e Papes por me pengon se pse ne ate vend ku jan keto foto nuk vihen edhe fotot e atyre qe dhan gjithqka qe ne te jetojm sot e atyre te cilet shtepit i ben shkolla dhe dhan gjithqka qe ato te funksionojn si shkolla ku rinia u shkollua u edukua dhe mesoj per kuluren dhe traditat shqiptare dhe ne fund jo qe shtepit i ben shkolla jo qe shkau i shtypi stupc dhe shum familjar ju vran por ata dhan edhe gjith pasurin dhe kapen pushken dhe ran deshmor ne viat e para te frontit e ata nuk permenden fare sepse skishin grada shkencore sepse kete nuk ju lejoj shkau por ata ju mundesuan qe keto grada ti ken te rinjet qe do vin pas

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Postime
    324
    Turq shporruni

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    por edhe une do mundohem dhe kam shum deshir qe te ndjek rrugen e saj qe sa me shum te ndihmoj femijet dhe te varferit kudo ku jan ne bot ,une e qmoj kontributin e madh qe ka dhen kudo neper bot i qmoj shum edhe ato ledhatime qe ju bente femijeve dhe te smurve dhe qe ju dilte ne ndihm
    Prandaj ajo eshte nder i kombit tone!
    Ke bere nje gabim qe nuk te falet as ty as te tjerve qe shkruat dhe firmoset kete peticion.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Shteti shqiptar esht e preferushme me ndajt nje buxhet per bashkesit fetare.

Sepse un si musliman kur paguaj tatimet dhe kontributet ndaj shtetit , pres qe ato tme kthehen ne favor jetese, pra ne arsimim , shendetsi , infrastruktur ... si dhe ne institucione fetare.

Psh. esht e rruges qeveria e Shqiperise ta zejm te ndaje 10 milion euro: 7 milion per muslimanet , 2 per ortodokset , 1 per katoliket.

Qeveria e Kosoves gjithashtu 10 milion euro. (shembull esht , per me i rrumbullaksu me leht numrat) : 9.2 milion euro muslimaneve , 500.000 ortodokseve , 300.000 euro katolikeve.

Ket e them sepse shpesh ia nxjerrni fajin finansave nga jasht.
    Renea ! Ne shtetet evropiane keto tatime te religjionit jane te rregulluara me ligje . Kosova dhe Shqiperia kete ligje duhet ta beje qe c'do shqipetare kurre merr formularin e tatimeve percaktohet vete per cilin religjion duhet te pahuaj tatimin. Cmimi i pagese se tatimit eshte i njejte per gjithe popullate nje perqindje solide ,sa per mbulimin e harcimeve fetare.

Shqipetaret ne pergjithesi jane bere frigazaket me te medhenje ne evrope kurre behet fjala per religjion. Religjioni cili do te jete ai ,eshte ne shpirtin e njerezve ,dhe kjo nuk munde te mbahet sekrete , se po na denon evropa apo amerika.

Shtetet pa religjion kane qene fashizmi dhe komunizmi. qe te dyja per fate te mirre mbaruane me turp . Besoje se edhe kjo demokracia e euroatlantikeve do te mbaroje me turp. Kjo demokraci e cila po reklamohet ne popullin shqipetare ka mbetur ndermjet fashizmit dhe komunizmit.

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Vellezrit tan aq te dashur shqiptar Kristian na pershendesin me ket websait plot levdata vellazeri dhe bashkejetes .

Vizitoni ket faqe : http://www.zemrashqiptare.net/article/Komente/20588/
    do te lumturoheni nga levderimet qe na bejn , po te ndalesh pak dhe te mendosh se jan pakic dhe po te ishin shumic te gjitha keto levdata do te dyfishoheshin dhe sigurisht toleranca fetare do te oshte 100 % e sigurt me luft paqedasheqe kryeheqje apo ku di un .

Vllazni musliman mujtnu me pa se sa na dojn kta patriotat e letres se kur u dasht mu pa patriotizmi i tyre u pa ne luften e kosoves duke i quajtur shkijet vellezer .
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Prandaj ajo eshte nder i kombit tone!
    Ke bere nje gabim qe nuk te falet as ty as te tjerve qe shkruat dhe firmoset kete peticion.

QKA KA BER PER KOMBIN ?JEPE NJE SHEMBUULL ,QKA TA KA NDIHMUAR TY DHE NEVE.HAJT THUAJE.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •