[QUOTE]i lexova shum mir fjalet e tua per mu feja eshte ligji fjala e zotit dhe une para fjales se zotit nuk qes asnkend
pse tradhtar une nuk krahasova vetem i ceka disa figura te kombit ton te cilet une nuk i dua nese une e kam krahasu nen terezen me ata persona une te them se ata persona tjer edhe pse sidua kan ber te mira per shqiptaret me shum se nen tereza ,ndersa nentereza dallon nga ata sepse si ka ber asgje te keqe kombit dhe vendit te saj perveq qe e ka braktisO TRADHTAR!!! A behet ky lloj krahasimi qe bere?
Me kete qe the e meriton nje perjashtim fishek nga forumi. Po ndaloj me kaq se s'dua te prish gojen time, vetem te shara me vijne ndermend, s'ja vlen te merresh me tradhtare. Shisni kombin per fene. Gjynah.
une nuk shava askend pse te perjashtohem pse nuk dua disa persona por edhe nese perjashtohem une nuk varem nga forumi
ti mund te shash hiq nuk ka problem jam mesu me njerz si ju por une nuk do ju shaj as qe do ju mallkoj e as nuk do ju quj tradhtar apo shqiptar me bisht
"Allah mė ruaj prej ledhatimit (komplimentit) qė ma bėn qėllimkeqi.
Ofendimet e kundėrshtarėve po mė forcojnė.
Sharjet e tyre nė baza fetare ma shtojnė dashurinė pėr Krijuesin.
Sharjet e tyre nė baza kombėtare po mė nxisin tė angazhohem dyfish pėr mirėqenjen e motrave/vėllezėrve tė mi.
Nuk ka vend pėr urrejtje nė zemrėn time.
Falemenderimi i takon All-llahut qė nuk e lejoi dreqin (shejtanin) tė mbjellė urrejtje nė zemrėn time". -
Nėse ti qė ofendon besimin tim nė Zot e llogarit veten patriot, atėher unė nuk dua tė mė quajnė patriot. Jo nuk dua, sepse do tė mė barazonin me ty, e ne nuk jemi tė barabartė. Si tė jemi tė barabartė kur unė pėr hir tė Krijuesit e dua nė pakufi vendin tim dhe s'ndjejė urrejtje ndaj atyre qė jetojnė nė tė, e as jasht tijė.
Kėshtu mė mėsoi Zoti i im mua. E ti " patriot " qė mė ofendon, nga i merr mėsimet e tua?!
KOMANDANT HOXHA
Krijoni Kontakt