Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 75
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Postime
    324
    kush po e mohon jo inderuar sepse ne mesin atyre qe ju kan pri shqiptarve kunder gjon turqve ka pas edhe prijs fetar musliman qe kan luftu dhe kan dhan jeten
    Po e mohojnė shokėt tu nėpėr forume islamike. Po ju tash jeni ba sikur imamėt e Afganistanit, secili e nxjerr nga njė fatva pėr mendje tė vet.

Eselam Alejkum eshte pershendetje e muslimaneve dhe kete e perdorin gjith muslimanet dhe me keto tri fjal kjo dmth se ne e paskemi ndrru gjuhen ,e ato dhjetra fjal serbisht anglisht e italisht qe i perdorim qenkan me pak
    Jo nuk janė tri fjalė por janė shumica dėrmuese e fjalėve arabisht, dhe kjo praktikohet gjerėsisht tek muslimanėt.

askush nuk po te fyn ty nen terezen e skenderbeun me zor smundeni ma na shti mi dasht por ne nuk jemi duke i sha dhe fy
    Askush nuk e detyron arabin qė t'i dojė heronjtė shqiptarė. Krejt ēka dashta e arrita, ju e pranuat qė nuk i doni figurat shqiptare.

shum her jeni kap per keto ajete qe i keqinterpretoni ,ketu behet fjal per ata idhujtar arab qe i tradhtonin dhe i vritnin prapa shpine dhe muslimnet urdherohen qe te mbrohen dhe ti vrasin kudo qe ti gjejn ata qe i luftojn
    Kėto ajete janė urdhėri i Zotit tuaj, qė ėshtė shumė i qartė, vetė Kurani shumė herė thotė qė ky ėshtė libri i qartė, pra kėtu nuk ka vend pėr keqinterpretim. Ajo qė shkruan ėshtė shqip, ėshtė urdhėri i "zotit" tuaj qė tė vrisni.

Kjo nuk iu drejtohet vetėm idhujtarėve, se po tė ishte ashtu kjo fe nuk do tė arrinte deri nė ditėt tona. Kjo fe nė fakt ėshtė krijuar pėr njė kohė tė pacaktuar, rrjedhimisht edhe kėto urdhėra iu drejtohen jo vetėm atyre para 1400 viteve por edhe juve sod, dhe nė emėr tė kėtyre urdhėrave tė "zotit", ju sod po vrisni njerėz pa pasur ndonjė interes kombi shqiptar nė atė fushė.

Kjo ėshtė urrejtja juaj e flliqtė, kjo ėshtė flliqsia juaj, e herė tjetėr mos na u drejtoni neve pėr m'utin qė e keni ju vetė.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    askush nuk po te fyn ty nen terezen e skenderbeun me zor smundeni ma na shti mi dasht por ne nuk jemi duke i sha dhe fy
    Nqs ta kuptova shqipen mire, ke thene qe me zor s'ju bejme dot te duani ikonat e kombit tone? Po mohon kombin per fene!!
    Dashuria ndaj figurave qe na bejne krenar duhet te rrjedhi lirshem pa menduar fare per te.

Fillimisht si njeri, si individ per te krijuar karekterin tend duhet te duash veteveten, prejardhjen tende (ketu perfaqeson kombin), pastaj gjerat e tjera sic feja qe duhet te jete dicka personale. Fene ti me zor sna e shit neve sepse eshte dicka personale. Kurse kombi eshte per te gjithe. Kombin une si Shqiptare e ndaj me ty, por nese ti e mohon kombin tend atehere dhe une te mohoj ty si Shqiptar. Perpara fese (edhe une myslimane) ne na lidh kombi!! Ajo mbi te gjitha eshte primare. Nese ben fene primare atehere ti po ve gjithe myslimanet e botes, perpara atdhetarve qe te bashkon gjaku. Brez pas brezi gjakun tone nuk arrin ta shembi kurre feja. Feja perkulet perpara kombit!!!

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Do tė ishte ironike ti pėrgjigjeshim kėsaj pyetje chino, duke pasur nė Hintergrund faktin qė, i faturohet 'shtetit shqiptar' anėtarėsimi nė Konferencėn islamike.
    Elegance is an attitude.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Buxheti behet nga djersa e popullit dhe pastaj nga ky buxhet dalin finansa per shkollat , spitalet ... gjith ajo qe esht ne interes te obliguesve tatimor.
    Un si obligues tatimor pres qe nje pjes e mjeteve te ndahen per bashkesine muslimane , qe te mund te organizojm me mire jeten fetare.
    Ti nuk mund ta shohesh shperndarjen e taksave , si dicka personale. Jane ligjet ato qe vendosin per ke , e per c'fare i paguan taksat .
    Jeta jote fetare dhe shume fetarve te tjere ngel gjithmon dicka private .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Nqs ta kuptova shqipen mire, ke thene qe me zor s'ju bejme dot te duani ikonat e kombit tone? Po mohon kombin per fene!!
    Dashuria ndaj figurave qe na bejne krenar duhet te rrjedhi lirshem pa menduar fare per te.

Fillimisht si njeri, si individ per te krijuar karekterin tend duhet te duash veteveten, prejardhjen tende (ketu perfaqeson kombin), pastaj gjerat e tjera sic feja qe duhet te jete dicka personale. Fene ti me zor sna e shit neve sepse eshte dicka personale. Kurse kombi eshte per te gjithe. Kombin une si Shqiptare e ndaj me ty, por nese ti e mohon kombin tend atehere dhe une te mohoj ty si Shqiptar. Perpara fese (edhe une myslimane) ne na lidh kombi!! Ajo mbi te gjitha eshte primare. Nese ben fene primare atehere ti po ve gjithe myslimanet e botes, perpara atdhetarve qe te bashkon gjaku. Brez pas brezi gjakun tone nuk arrin ta shembi kurre feja. Feja perkulet perpara kombit!!!
    Nuk po e mohoj kombin sepse edhe nese dua te ndrreoj kombin sdo mundem te bej nje gje te till jam Shqiptar jam lind dhe jetoj ne trojet shqiptare dhe flas vetem gjuhen Shqipe dhe ketu do vdes si shqiptar qe beson vetem nje zot ,para zotit smundem te qes askend as babain tim

ZOTI sperkulet para kombit por kombi perkulet para Zotit sepse Zoti eshte krijus i imi dhe i kombit e atdheut tim

Athua kusht per te qen shqiptar qenka te dua Nen terezen, Ahmet Zogun, Enver Hoxhen ,Edi Ramen e Hashim Thaqin nese eshte ky kusht ather une smundem te plotesoj
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    pse se shitem deri tani ?
    por e dham gjithqka qe patem ndersa ti dhe shoket e tu shetiteshi neper rruget e botes

cili njeri i cili per shkak te fes ka ndrru gjuhen a ke mundsi vetem nje me cek me emer dhe mbiemer ?
    kush eshte tu ti fy ty herojt
    ndersa kemi me miliona te tjer qe kan ndrru gjuhen per shkak te paras interesit

nese nuk i tham vella une nuk i them maxhup siq na thuani ju neve une nuk i them grek siq na thuani ju arab une nuk i them shiptar me bisht

e mor mafia warz te them se jeni njerz te mjer dhe te flliqur me plot urrejtje
    S'po ju lojm , jeni minoritet s'qon pesh fjala juaj.MUSLIMANET EXTREMIST SUNNI E KAN BERE KETE DUKE U NISUR PREJ HOXH KRASNIQIT MASI PO DON EMEN.

Une i them ate qe eshte nese me flet e pall 1 or Arabisht qfare eshte aj?

Une skam pik urreitje, thjesht mundohem ne menyrat e mija ta ndaloj arabizimin ne vendin ton, dmth ta ndaloj drejtimin nga shpella.

Ata qe keni urreitje jeni ju, mos me detyro te sjelli fjalt e hoxh magar krasniqit ku thot qart.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Ma perpara duhet me i hi bager disa Shkijeve qe jetojn ne trojet shqiptare si ja cka gjeta Kryqzoret shqiptar qe mshifen mbas dimijeve te grave : Ilir Dardani: Myslimanet shqiptare, pjese e rendesishme e shkaterrimit te kombit shqiptar .
    Kush don me lexu per vellezri ton qe na dojn shum ktu e keni Zemra shqiprare .
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Nuk po e mohoj kombin sepse edhe nese dua te ndrreoj kombin sdo mundem te bej nje gje te till jam Shqiptar jam lind dhe jetoj ne trojet shqiptare dhe flas vetem gjuhen Shqipe dhe ketu do vdes si shqiptar qe beson vetem nje zot ,para zotit smundem te qes askend as babain tim

ZOTI sperkulet para kombit por kombi perkulet para Zotit sepse Zoti eshte krijus i imi dhe i kombit e atdheut tim

Lexoi mire fjalet e mia!! FEJA perkulet perpara kombit.
    Si ke ti Zot kane dhe krishteret, ortodokset, e cdo fe tjeter. Qe te gjithe keto fete e ndryshme qe besohen nga Shqiptaret perkulen perpara kombit. Kombi na bashkon! Jo feja! Kombi i permbledh qe te gjitha keto fete dhe te jep ty lirine sic do tjeter per te besuar ne fene qe do.
    Me shqip se kaq nuk di si ta them me. Tani po deshe bej gjoja sikur nuk kupton cfare po te them.

Athua kusht per te qen shqiptar qenka te dua Nen terezen, Ahmet Zogun, Enver Hoxhen ,Edi Ramen e Hashim Thaqin nese eshte ky kusht ather une smundem te plotesoj
    O TRADHTAR!!! A behet ky lloj krahasimi qe bere?
    Me kete qe the e meriton nje perjashtim fishek nga forumi. Po ndaloj me kaq se s'dua te prish gojen time, vetem te shara me vijne ndermend, s'ja vlen te merresh me tradhtare. Shisni kombin per fene. Gjynah.

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    TUNGI, 1 % jeni ju qe perbeni rrezik, dhe jo rrezik vetem lehni llapa llapa

Po nuk besove eja ne Kosove dhe bindu

nje shembull analogjik......merre kosoven si nje trup njeriu.....komuniteti qe permenda une e luan ne kosove rolin e "zores qorre".....paramendo sa nevoje ka trupi per zoren qore dhe cka ben me te mjeku, kur ajo mer ndezje.....pjeset tjera te trupit kosove, jan "pjese te nevojshme" per te jetuar....dmth. edhe ata 1% kane rolin e vet qe eshte me i rrendeshishem se zorra qorre....

so zdravlje....
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    S'po ju lojm , jeni minoritet s'qon pesh fjala juaj.MUSLIMANET EXTREMIST SUNNI E KAN BERE KETE DUKE U NISUR PREJ HOXH KRASNIQIT MASI PO DON EMEN.

Une i them ate qe eshte nese me flet e pall 1 or Arabisht qfare eshte aj?

Une skam pik urreitje, thjesht mundohem ne menyrat e mija ta ndaloj arabizimin ne vendin ton, dmth ta ndaloj drejtimin nga shpella.

Ata qe keni urreitje jeni ju, mos me detyro te sjelli fjalt e hoxh magar krasniqit ku thot qart.
    Gabimisht gabusi gabon me gabimet e veta.

Ti je i mbushur me urretje ndaj Allahut dhe ndaj gjdo gjeje qe esht shqiptare me fe islame,ti duhesh me rruajtur vetevetin nga katolizmi,nga menyra e jeteses neper klube te nates ,qe e praktikon ju ,sa i perket hoxhes,ti mos u kap per te ,kapu nga vatikan aty ku prodhohet p........
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •