Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 75
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Ide e mire kjo.....nuk mendoj se 60 000 fryma ne kosove perbejn njecfare rreziku, cka thua ty ???

tungi
    TUNGI, 1 % jeni ju qe perbeni rrezik, dhe jo rrezik vetem lehni llapa llapa

Po nuk besove eja ne Kosove dhe bindu
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    TUNGI, 1 % jeni ju qe perbeni rrezik, dhe jo rrezik vetem lehni llapa llapa

Po nuk besove eja ne Kosove dhe bindu
    qfar te bindemi ne kosov ?
    qfar te keqe i kan ber keta persona shtetit te kosoves dhe banorve te kosoves ?
    sa bomba i kan hedhur ?
    sa vrasje kan be ?
    sa perdhunime ?

sa persona me mjekerr dhe pantolona te shkurter qe jan besimtar jan shoqru ne polici per shkak te veprave te kqija ? Asnje njerzit me te paster qe ka kosova jan pikrisht keta kete nuk po e them une kete e thot policia gjykatat dhe banoret ne vendet ku jetojn keta persona

duhet te vi turp ty dhe gjith atyre qe jan si ti si nuk kishi pak njerzi , jeni be te barabart me kafshet qe fyni pa kurfar argumenti ,fyeni sepse jeni te fshehur por mos mendoni se me kete sdo ja arrini asgje por do jeni njerzit me te humbur te shoqris

nese une jam ekstremist tregom perse jam ?
    pse jam musliman
    pse kam mjekerr
    pse shkoj ne xhami apo pse veshi pantollona te bardh

E ata te cilet benjn krime per qdo dit qe vrasin dhe helmojn rinin ata qe perdhunojn per qdo dit qenkan njerz jo te rrezikshum per shoqrin sepse ndoshta jan te sojit tuaj ,ndersa ata njerz te cilet sjan te aft as mizen te shkelin na qenkan ekstremista
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    qfar te bindemi ne kosov ?
    qfar te keqe i kan ber keta persona shtetit te kosoves dhe banorve te kosoves ?
    sa bomba i kan hedhur ?
    sa vrasje kan be ?
    sa perdhunime ?

sa persona me mjekerr dhe pantolona te shkurter qe jan besimtar jan shoqru ne polici per shkak te veprave te kqija ? Asnje njerzit me te paster qe ka kosova jan pikrisht keta kete nuk po e them une kete e thot policia gjykatat dhe banoret ne vendet ku jetojn keta persona

duhet te vi turp ty dhe gjith atyre qe jan si ti si nuk kishi pak njerzi , jeni be te barabart me kafshet qe fyni pa kurfar argumenti ,fyeni sepse jeni te fshehur por mos mendoni se me kete sdo ja arrini asgje por do jeni njerzit me te humbur te shoqris

nese une jam ekstremist tregom perse jam ?
    pse jam musliman
    pse kam mjekerr
    pse shkoj ne xhami apo pse veshi pantollona te bardh

E ata te cilet benjn krime per qdo dit qe vrasin dhe helmojn rinin ata qe perdhunojn per qdo dit qenkan njerz jo te rrezikshum per shoqrin sepse ndoshta jan te sojit tuaj ,ndersa ata njerz te cilet sjan te aft as mizen te shkelin na qenkan ekstremista

PSE E SHET KOSOVEN NE TURQI VETEM PER SHKAK TE FES
    PSE E NDRRON GJUHEN DHE TRADITAT VETEM PER SHKAK TE FES
    PSE I FYEN TE GJITHE HERONJET DHE IKONAT QE DUHET TE MERREN SHEMBULL VETEM PER SHKAK TE FES
    PSE I THU MAGJUPVE VELLEZER MA PERPARA SE NJE KATOLIKU SHQIPTAR VETEM PER SHKAK TE FES...

Do hala?
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    PSE I FYEN TE GJITHE HERONJET DHE IKONAT QE DUHET TE MERREN SHEMBULL VETEM PER SHKAK TE FES
    PSE I THU MAGJUPVE VELLEZER MA PERPARA SE NJE KATOLIKU SHQIPTAR VETEM PER SHKAK TE FES...

Do hala?
    pse se shitem deri tani ?
    por e dham gjithqka qe patem ndersa ti dhe shoket e tu shetiteshi neper rruget e botes

cili njeri i cili per shkak te fes ka ndrru gjuhen a ke mundsi vetem nje me cek me emer dhe mbiemer ?
    kush eshte tu ti fy ty herojt
    ndersa kemi me miliona te tjer qe kan ndrru gjuhen per shkak te paras interesit

nese nuk i tham vella une nuk i them maxhup siq na thuani ju neve une nuk i them grek siq na thuani ju arab une nuk i them shiptar me bisht

e mor mafia warz te them se jeni njerz te mjer dhe te flliqur me plot urrejtje

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Postime
    324
    pse se shitem deri tani ?
    por e dham gjithqka qe patem ndersa ti dhe shoket e tu shetiteshi neper rruget e botes
    Krejt ēka ke dhanė je tuj dhanė pėr Turqi, sepse Kosovėn po ia shet Turqisė, ju po e mohoni gjakun e shqiptarėve tė derdhun gjatė shekujve kundra muslimanėve, po e mohoni dhunėn e muslimanėve kundėr shqiptarėve, po e mohoni terrorin e shtetit musliman pėr gjithė ato shekuj.

cili njeri i cili per shkak te fes ka ndrru gjuhen a ke mundsi vetem nje me cek me emer dhe mbiemer ?
    kush eshte tu ti fy ty herojt
    Eselamu Alejkum vėllezer muminun
    Subhanallahu, alau ve teala, Allahu xheleshanehu i mshiroft ata, qysh ka than edhe pengamberi Muhamed Salatu alejhi ve selam

E tash mi numėro sa fjalė kėtu janė shqip e sa arabisht?

nese nuk i tham vella une nuk i them maxhup siq na thuani ju neve une nuk i them grek siq na thuani ju arab une nuk i them shiptar me bisht
    Ky pretendim i juaji nuk gjen dot mbėshtetje, kur kemi parasysh si e urreni ju Skėnderbeun dhe Nanė Terezėn.

e mor mafia warz te them se jeni njerz te mjer dhe te flliqur me plot urrejtje
    A tė paska met hatri ty a???

Mos u shqetėso me urrejtjen tonė, po lexoje niherė ēa shkrun nė "LIBRIN" e juaj:

El Enfal 60. E ju pėrgatituni sa tė keni mundėsi force e kuaj tė caktuar pėr betejė kundėr atyre e me tė, ta frikėsoni armikun e Allahut, armikun tuaj dhe tė tjerėt...

El Tewbe 5. E kur tė kalojnė muajtė e shenjtė, luftoni idhujtarėt kudo qė ti gjeni, robėroni dhe ngujoni ata, e vinju pritė nė ēdo shteg.

El Tewbe 11. Po, nėse ata pendohen, e falin namazin dhe e japin zeqatin, atėherė i keni vėllezėr nė fe. Ne sqarojmė agumentet pėr ata njerėz qėkuptojnė.

El Tewbe 29. Luftoni ata qė nuk besojnė Allahun e as botėn tjetėr, nuk e konsiderojnė tė ndaluar atė qė e ndaloi All-llahu dhe i dėrguarii Tij, nuk besojnė fenė e vėrtetė, prej atyre tė cilėve u ėshtė dhėnė libri, derisa ta japin xhizjen nė dorė e duke qenė tė mposhtur.
    Kqyrne pra urrejtjen e juaj. Njė fe si kjo nuk meriton as me ekzistu, ku haptas bahet thirrje pėr tė vra njerėz pa pikė faji.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131

Do hala?
    Konkshe nis nga vetja o ti kryqzator shqiptar , ti je ai qe i quan shqiptart magjup gjith kohes , mos harro se neser ne vend te Papes mund te vije ndonje magjup dhe e ke per detyr me i puth doren, MOS HARRO.

Kush ja shiti Kosoven turqis o ti patriot interneti , a i ke pa listen e deshmorve ti ose jo , a ke pa cfar emra kan.
    A e ke pas listen e atyre qe kan marr pjes ne shpalljen e pavarsise se Shqiperise ne vitin 1912 ??

Nuk ka ekstremizem me te madhe kur 40.000 persona provokojn 1.9 milion te tjer ne baza fetare. Ky esht ekstremizem qe po u futet shqiptarve si mbrapa shpinde.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Renea : 16-03-2011 mė 14:17
    Shqiperi eshte edhe Cameria

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Sepse un si musliman kur paguaj tatimet dhe kontributet ndaj shtetit , pres qe ato tme kthehen ne favor jetese, pra ne arsimim , shendetsi , infrastruktur ... si dhe ne institucione fetare.
    C'fare taksash i paguan shtetit, sa % nga rroga jote paguan per fene ?
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    [QUOTE=andirago;3043346]
    Krejt ēka ke dhanė je tuj dhanė pėr Turqi, sepse Kosovėn po ia shet Turqisė, ju po e mohoni gjakun e shqiptarėve tė derdhun gjatė shekujve kundra muslimanėve, po e mohoni dhunėn e muslimanėve kundėr shqiptarėve, po e mohoni terrorin e shtetit musliman pėr gjithė ato shekuj.
    kush po e mohon jo inderuar sepse ne mesin atyre qe ju kan pri shqiptarve kunder gjon turqve ka pas edhe prijs fetar musliman qe kan luftu dhe kan dhan jeten

Eselamu Alejkum vėllezer muminun
    Subhanallahu, alau ve teala, Allahu xheleshanehu i mshiroft ata, qysh ka than edhe pengamberi Muhamed Salatu alejhi ve selam

E tash mi numėro sa fjalė kėtu janė shqip e sa arabisht?
    Eselam Alejkum eshte pershendetje e muslimaneve dhe kete e perdorin gjith muslimanet dhe me keto tri fjal kjo dmth se ne e paskemi ndrru gjuhen ,e ato dhjetra fjal serbisht anglisht e italisht qe i perdorim qenkan me pak

Ky pretendim i juaji nuk gjen dot mbėshtetje, kur kemi parasysh si e urreni ju Skėnderbeun dhe Nanė Terezėn.

A tė paska met hatri ty a???

Mos u shqetėso me urrejtjen tonė, po lexoje niherė ēa shkrun nė "LIBRIN" e juaj:

Kqyrne pra urrejtjen e juaj. Njė fe si kjo nuk meriton as me ekzistu, ku haptas bahet thirrje pėr tė vra njerėz pa pikė faji.
    askush nuk po te fyn ty nen terezen e skenderbeun me zor smundeni ma na shti mi dasht por ne nuk jemi duke i sha dhe fy

shum her jeni kap per keto ajete qe i keqinterpretoni ,ketu behet fjal per ata idhujtar arab qe i tradhtonin dhe i vritnin prapa shpine dhe muslimnet urdherohen qe te mbrohen dhe ti vrasin kudo qe ti gjejn ata qe i luftojn

une te them haptas se jam i urdheruar te vras qdo njeri qe me versulet me me vra dhe qdo njeri qe me mohon lirin,qdo njeri qe ma robron vendin tim etj etj

historia e ka deshmu se cila fe ka vra me shum sepaku ne asnjher skemi hedh bomba atomike siq kan be vellezerit tuaj ,vetem ne vitet e fundit jan shifrat marramendse te te vrarve nga jomuslimanet

kjo fe ka me ekzistu dhe ka me sundu boten shum shpejt

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Buxheti behet nga djersa e popullit dhe pastaj nga ky buxhet dalin finansa per shkollat , spitalet ... gjith ajo qe esht ne interes te obliguesve tatimor.
    Un si obligues tatimor pres qe nje pjes e mjeteve te ndahen per bashkesine muslimane , qe te mund te organizojm me mire jeten fetare.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    derivate Naft benzin shka hargjoj mbi 2000 euro i shkojn shtetit

gjerat tjera spo i permendi por nese nuk i din 16 % i shkojn shtetit dhe nese do llogariti tash del dhjetra mijra euro qe shkojn veq per shtet

ndersa per fe jap 0.04 cent ne dit per gjith antaret e familjes nese llogaris vetem per vete i bjen 0.0082 cent

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •