Close

Rezultati i Sondazhit: Kreshnik Spahiu per Kryeminister.

Votues
73. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Ku ta gjejme nje atdhetar te tille.

14 19.18%
  • Nje PO te madhe.

26 35.62%
  • Eshte akoma i ri

4 5.48%
  • JO ,ka vetem fjale.

20 27.40%
  • Se di.

9 12.33%
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 124
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar mė parė nga Selita80 Lexo Postimin
    sala e financon ak-ne
    Kreshnik spahiu me mitingjet e tije spektakolare qe harxhon shuma te medha...Pyetja legjitime qe mund te beje c'do njeri eshte;Ku i gjen ai parate? Kush e financon?
    Le ti hapi dosjet prokuroria apo sherbimet sekrete qe ne mandatin e tije si kryetar i KLD bashke me Bamir qoften,sa urdhera lirimi me dekret presidencial kane firmosur....dhe ke kane nxjerre nga burgu?

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anėtarėsuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    E kam pare mbreme emisjonin. Nese deri dje kam pasur dyshime per te votuar Kreshnik Spahiun sot nuk i kam me ato dyshime. Shpresojme te vazhdoje keshtu deri ne zgjedhje dhe do ta kemi force te madhe ne parlament dhe pse jo ne pozite.
    Star!
    Mundesh te ma sjellesh pak emisionet e Z Spahiu,sepse nuk pata mundesine ti ndjek?
    Do ju isha mirenjohes!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar mė parė nga pellazg iliria Lexo Postimin
    Ku te gjejme atdhetar te tille qe ja bejne bam te gjithe politikaneve te koruptuar e te drejtuar nga fqinjet tane lakmimtare.
    Shqiperia duhet te jete vetem Kuq e Zi. Te gjithe ata qe thone jemi greke e serbe te shkojne ne gerqi e serbi.

Rrofte Shqiperia Etnike.
    Rrofte Flamuri Kuq e Zi.

Pellazg Iliria
    Vetem atdhetar nuk quhet...popularist po...mbase deri diku edhe oportunist!

Citim Postuar mė parė nga Gentian_gr Lexo Postimin
    Star!
    Mundesh te ma sjellesh pak emisionet e Z Spahiu,sepse nuk pata mundesine ti ndjek?
    Do ju isha mirenjohes!
    Me gjithe qef do ta kisha sjell Gentian, por akoma nuk eshte hedhur si video. Por pak informacion ka sjelle antari Selita80. Her pas here mund ta kontrollosh vete tek webi i top channel
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e agas
    Anėtarėsuar
    22-05-2009
    Postime
    258
    Kreshnik Spahiu eshte nder te paktet politikane qe flet hapur se cka ndodhur gjate ketyre 21 viteve tranzicion dhe pse shqiptaret kane mbetur populli me i varfer ne Europe.Une e ndoqa mbreme emisionin ne Top Stori dhe jam i bindur se vetem partia A.K.mund ta ndryshoje gjendjen e mjere te shqiptareve ku e kane futur 2 partite PD+PS.Rotacion politik PS+PD nuk duhet te kete me.Keto dy parti nuk kane me te drejten morale per te qeverisur shqiptaret.Nese ne nje kohe mjaft te shkurter Aleanca Kuq e zi u hoqi shqiptareve ndjenjen e inferioritetit ndaj fqinjeve,por u ktheu edhe krenarine e te qenit shqiptar gje,ne te kundert partite PD+PS kane punuar me ngulm per ta zhdukur kete ndjenje patriotike.Gjithkush qe ndjehet me zemer shqiptar duhet ta mbeshtese pa kushte z.Spahiu dhe ekipin e tij,te cilet vertet do te bejne perpjekjet e duhura per ta nxjerre shqiperine nga kjo gjendje e mjeruar ne te cilen ndodhen sot.Kreshnik Spahiu ne shqiperi dhe Albin Kurti ne Kosove jane te vetmet parti shqiptare qe ne program te tyre kane zgjidhjen e ceshtjes kombetare dhe bashkimin e shqiptareve ne nje shtet etnik te te gjithe shqiptareve ne rajon.Deklaratat patriotike te politikaneve te tjere,sidomos ato perfaqsuar ne partite PD+PS jane thjesht demagogji qe perdoren ne prag fushatash elektorale
    Jetoni pėr Shqipėri dhe vdisni pėr tė.

N.Frashėri

Dieli Maska e [HD]
    Anėtarėsuar
    12-11-2011
    Vendndodhja
    Suisse
    Postime
    464
    Ne sondozh jane dy alternativa te njejta....

Ku ta gjejme nje atdhetar te tille

Nje po te madhe

Eshte po e njejta gje...

Nejse,sa per temen,une personalisht jam i mendimit qe te rrezojme te gjith se bashku

kryeministrin aktual dhe te vi nje fryme e re,te vi dikush tjeter.

Ky aktuali eshte ber i tmerrshem i rrezikshem i frikshem...

Te keqen e komunizmit dhe diktatures bashke.Nuk po gjejme me siguri,po degjojme vetem vrasje

dhe masakra cdo dite.Uroj me gjith shpirt qe ky te jete mandati i fundit njeher e pergjithmone per

kte qeveri qe kemi...
    Mos harro ti lutesh Zotit ēdo mbrėmje.

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    E kam pare mbreme emisjonin. Nese deri dje kam pasur dyshime per te votuar Kreshnik Spahiun sot nuk i kam me ato dyshime. Shpresojme te vazhdoje keshtu deri ne zgjedhje dhe do ta kemi force te madhe ne parlament dhe pse jo ne pozite.
    Unė nė fakt nuk kam pasur ndonjėherė dyshime qė K.Spahiu ėshtė njė sharlatan pijanec por mbasi pashė dhe emisionin dje nė TCH edhe po tė kisha pasur ndonjė dyshim do ta kisha fshirė njėherė e pėrgjithmonė.

Ky Spahiu duhet te jete turk me origjine, ka ndonje inf. per rrenjet nga cila pjese e Turqise ka mbritur ne trojet tona? Duhet te jete bir Spahijsh denbabaden.
    Paqe!
    Paqe!

i/e regjistruar Maska e Alpha_Virginis
    Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Vendndodhja
    Freie Hansestadt Hamburg
    Postime
    157
    JO, Shqiperise nuk i duhet nacionalizmi i Spahiut.
    Shqiptaret kane nevoje per nje jete me te mire e te shpetojne nga varferia.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Pse dha doreheqjen legjenda sali?
    eurostar ku je de se ke ba mungesa
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •