Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131

U konvertua në muslimane, vëllezërit e masakrojnë

Masakrojnë të motrën pasi vite më parë ishte konvertuar nga besimtare e sektit kopt ( të krishterë në Egjipt ) në muslimane.
    Në vitin 2005 Salua Adel vendosi të braktisë shtëpinë dhe besimin e saj për hir të një dashurie të lindur me një të ri musliman në Kajro. Por disa vite më vonë, tre vëllezërit e 28 vjecares, arritën të lokalizojnë banesën e saj, futen brenda e më pas e masakrojnë me thika, bashkë me djalin e saj 5 vjecar, frut i martesës me të riun musliman.

Krimi makabër është pranuar nga vetë autorët të cilët para gjykatës në Kajro janë shprehur se kanë vrarë motrën e tyre për të “pastruar gjakun e familjes”.

Ndërkohë, akti në fjalë ka ndezur protesta të salafitëve (besimtarë muslimanë ekstremistë) të cilët janë tubuar para gjykatës duke kërkuar vdekjen e 3 vëllezërve.

http://top-channel.tv/artikull.php?id=209627&ref=lajme
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Masakrojnë të motrën pasi vite më parë ishte konvertuar nga besimtare e sektit kopt ( të krishterë në Egjipt ) në muslimane.
    Në vitin 2005 Salua Adel vendosi të braktisë shtëpinë dhe besimin e saj për hir të një dashurie të lindur me një të ri musliman në Kajro. Por disa vite më vonë, tre vëllezërit e 28 vjecares, arritën të lokalizojnë banesën e saj, futen brenda e më pas e masakrojnë me thika, bashkë me djalin e saj 5 vjecar, frut i martesës me të riun musliman.

Krimi makabër është pranuar nga vetë autorët të cilët para gjykatës në Kajro janë shprehur se kanë vrarë motrën e tyre për të “pastruar gjakun e familjes”.

Ndërkohë, akti në fjalë ka ndezur protesta të salafitëve (besimtarë muslimanë ekstremistë) të cilët janë tubuar para gjykatës duke kërkuar vdekjen e 3 vëllezërve.

Surah 9:5

9:5 Then, when the sacred months have passed, slay the idolaters wherever ye find them, and take them (captive), and besiege them, and prepare for them each ambush. But if they repent and establish worship and pay the poor-due, then leave their way free. Lo! Allah is Forgiving, Merciful.

Ndoshta do jene frymezuar prej kuranit.
    IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Dr.Qendro Lexo Postimin
    Surah 9:5

9:5 Then, when the sacred months have passed, slay the idolaters wherever ye find them, and take them (captive), and besiege them, and prepare for them each ambush. But if they repent and establish worship and pay the poor-due, then leave their way free. Lo! Allah is Forgiving, Merciful.

Ndoshta do jene frymezuar prej kuranit.
    Mua me duket qe frymezimi vjen me shume nga HADITHI

"Whoever changed his (Islamic) religion, then kill him" Sahih al-Bukhari, 9:84:57

"Kushdo që ndryshon fenë e tij (islame), te vritet" Sahih el-Bukhari, 9:84:57

Ketu perfshihen Nena,Motra,Babai e e gjithe familja....
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e Vidasusi
    Anëtarësuar
    11-11-2010
    Vendndodhja
    Atje diku...
    Postime
    273
    E tmerrëshme kjo që ka ndodhur, sidomos për një arsye kaq banale, kur religjioni duhet të jetë një gjë aq intime, aq e panvarur. Po ja që, ende ka njerëz të këtill, te të gjitha religjionet.

Në mos gabofsh, para 2 vitesh në Iran një njeri u varë pse ishte konvertuar nga musliman, në katolik. Edhe atë jo nga familja e tijë, po nga autoritetet shtetërore (të çohen flokët kur ta mendosh se kanë ligje për kësi punësh).

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Te tille ekstremista ke edhe ne forum , sidomos ata qe rrine tere diten duke hap tema per fete e tjereve dhe nuk merren me fene e tyre. Perqeshin fene e tjereve e nuk lodhen te shikojne fene e tyre. Dhe, ketu e kam fjalen per te dy krahet fetare dhe ata qe nen petkun e ateizmit tere diten shajne.

Une deri me tani nuk kam pare qe eshte arritur ndonje rezultat nga keto fyerje, sharje, etiketime, perqeshje, nenqeshje, urrejtje..vetem te gjithe kane perfunduar te turperuar

Sa per rastin e tmerrshme qe ka ende kesi njerez ne kete planet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 26-04-2011 më 05:11

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet në Bllog
    1

Sekti kopt eshte nje sekt heretik ne gjirin e Kishes, pavaresisht se shume tradita perpiqen t`i ruajne te perbashketa. Jane heretike ne kuptimin qe nuk e njohin personin e Jisu Krishtit ashtu siç Ai eshte ne te vertete.

Kuptohet qe si pasoje duhet te jene te gatshem te kryejne edhe krime te tilla...
    Te Krishteret duhet te ruhen nga herezia..
    Duaje te afermin tend si veten

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-12-2010
    Postime
    26

Keta e kan edhe si tradit , hiq mos e qo ma larg shiko ne luften e jugoslavise , veq ne Bosnje jan regjitsru mbi 30.000 viktima (vetem)= FEMIJ e mos te flasim per Kosov e Kroaci .
    Ne krye te ktyre masakrave gjdo her qendronte Patrijarkana Ortodokse Sllavo-Greke , ka 100 video ne jutube per kete .

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Per mendimin tim,keta ekxtremistat fetare u zhdukshin nga faqja e dheut.
    Per fe jane ne gjendje te prejne e masakrojne,nene,moter ,vlla kush u del para...larg ketyre monstrumave !

i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    -E lexova dje dhe më tronditi ky lajm!
    -Me të drejtë protestohet për dënimin me vdekje të tre vëllezërve.
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •