Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 63
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    O ky eshte nip i serbis dikun

Mi rrofshe bolet o Drenicak

Citim Postuar mė parė nga alem_de Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj se si mund te thoni se Tito ka qene nje vizionere.Ne kohen e tije cdo Jugosllav kishte 2300 Dollare borxh.

Esht e vertet se cdo Jugosllave kishte 2300 Dollare borxhe mirpo edhe gjdo jugosllave fitonte 1000 dollar ne muaj dhe kjo ishte paga mesatare ne ishe-Jugosllavi

Plus kesaj po ta krahasoshe me borxhin qe ka Greqia ta zem esht nje shume e pa perfillshme per nje perandori siq ishte Jugosllavia

Borqi i Greqis esht 400 miliard ndersa Greqia ka nje popullsi pre 10 milion banor qka do te thote 400 mije dollare per koke banori .

Ndersa jugosllavija kishte 23 miliard borqe me nje popullsi prej 23 milion banor dhe 2300 dollare per fryme shume kjo e pa perfillshme per nje perandori sic ishte jugosllavia

Citim Postuar mė parė nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Oj Horr e Horrave po si more tito i ***** i burgosi mase 900 mij shqipetar neper kasamatet e sebosllavise marrveshja me Turkun 600 mij shqipetar i shpernguli per ne turqe
    Mos valle ende e ke foton e titos ne murale te dhomes se gjumite qenke ende besnik i Jugosllavise fashiste

Moni ore se late name me keto cifra si thua ti ne burgjet e jugosllavis kishte 900 mije te burgosur shqiptare ndersa komplet numri i xhinis mashkullore i moshes mbi 18 vjeqare ne kosove nuk ishte e edhe sote nuk esht me teper se 600 mije meshkuj te moshes mbi 18 vjecare.

Citim Postuar mė parė nga Zoti Basha Lexo Postimin
    vallaj dakort jam. ka qene politikani me i afte i ballkanit ne gjysmen e dyte te shekullit te 20, dhe ndofta ne mbare shekullin. pa idene e tij te qarte per ta bere jugoslavine federate dhe jo perandori serbe, realisht ky shtet do kish ree ne kolaps shuem me herret, por dhe vuiajtjet do kishin qene shume me me medha. jo cdo sulm ndaj shqiptareve ne jugosllavi ka qene porositur nga titoja, i cili vepronte ne nje mjedis te caktuar.

Bravo zoti Basha . Shume e verte kjo Tito nuk ka kontrolluar gjdo gje ne Jugosllavi edhe ato te drejt te cilat ju jan cenuar shqiptarve ne Jugosllavi u jan cenuar kryesisht nga shqiptaret e shitur te serbia .

Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Ti ishe qoban analfabet
    Hajde ne drenic vetna se si e kemi pas ne kohen e titos,sidomos kohen famkeqe te mledhjes se armeve,e ju pobratimat e serbis e te jugosllavis keni nostalgji per titon,kete e ka edhe presedniku i juaj,i cili ishte edhe sherbtor i tij,dhe po te mos ishte i besueshem nuk do ti qendronte afer.
    Ja pra ken e kemi sot presednik nje dhenderr rus,nje analfabet qe nuk ka te kryer me shume se filloren dhe me nje kapital te dyshuar me prejaedhje ruse

Kosova dhe interesi i kosoves esht dhe ka qen pak me i madhe se Drenica jote . Une nuk gjykoje nga prizmi i lokalizmi si ti por ne baze te interesit te pergjitheshem te shqiptarve ne kosove

Une nuk them se gjdo gje ka qen perfekte mirpo ka qen me e mira e mundshme per rrethanat dhe kohen neper te cilen kan kaluar shqiptaret dhe natyrisht se dikush ka sakrifikuar me teper per te perfituar shumica .

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Shqiptarve ne kosove dhe ish-Jugosllavi as njeher nuk ju esht mohuar kombesia leri keto pallavra

Edhe mos ja fute kote ketu se me i forte ka qen Identiteti i shqiptarve te kosoves ne Jugosllavin e Titos se sa aje i shqiptarve te shqiperis ne Shqiperin e Enver Hoxhes i cili Identitetin e shqiptarve e shenderroje ne Identitet Marksist Leninis.

Po ashtu edhe Dinjiteti i shqiptarve te Jugosllavis se Titos ka qen me i larte se sa Dinjiteti i shqiptarve te shqiperis se Enver Hoxhes.

Etj Etj
    vertet? ateher kemi jetuar ne 2 kohe te ndryshme. sepse une kam lexuar and degjuar ndryshe.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Moni ore se late name me keto cifra si thua ti ne burgjet e jugosllavis kishte 900 mije te burgosur shqiptare ndersa komplet numri i xhinis mashkullore i moshes mbi 18 vjeqare ne kosove nuk ishte e edhe sote nuk esht me teper se 600 mije meshkuj te moshes mbi 18 vjecare.

ku ke jetuar ne bothen e titos keto shifra i ke marre nga shkinija
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Citim Postuar mė parė nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    [/COLOR][/SIZE]

ku ke jetuar ne bothen e titos keto shifra i ke marre nga shkinija

Jo ore por duhet ta perdorni trurin pakez para se te dilni me cifra qesharake ketu .

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga veli44 Lexo Postimin
    Pacovi,kryeguxhari i hashes hap pas hapi po don me na binde se sa i mire ishte diktatori tito he nanen jau ****** te treve...po ky matrapaz po don Kosoven me ba njefare versioni te kazakistani ku do te flitej shqip,do te mendohej rusisht e do te falemi arabishte ...bre nanen e rusofilit ta ēkerdhefshin krejt shqiptaret prej epokes se Skenderbeut,Mic Sokolit e Adem Jasharit

nga "Kosovapressi"

Diktatori Tito qė pas Luftės sė Dytė Botėrore aneksoi Kosovėn me terror, vrasje e masakra dhe deri nė fund tė jetės sė tij i mbushi burgjet e ish- Jugosllavisė me shqiptarė, pėr presidentin e ri tė Kosovės, Behgjet Pacoll, ishte njė njeri vizionar. Madje Pacolli nė njė intervistė tė dhėnė kėtyre ditėve nė TV Klan, ka thėnė se pėrzgjedhja e tij pėr tė qenė nė Gardėn e Josip Broz Titos ėshtė bėrė nė bazė tė njė klasifikimi tradicional.

I pyetur nga gazetari se si shpjegohet fakti se ėshtė pėrzgjedhur pėr tė shėrbyer si ushtar nė Gardėn e Marshallit Tito, Pacolli thotė se kjo ka ardhur natyrshėm dhe tregon se familjarisht kanė qenė nė shėrbim tė ish- Jugosllavisė, pasi gjyshi ka qenė nė shėrbim tė Kralit e mė vonė kėso shėrbimesh kanė kryer edhe babai dhe axha i tij.

“Ashtu. Kėtu ėshtė bėrė njė klasifikim i njerėzve. Ishte njė kriter pothuajse tradicional, i traditės familjare, sepse edhe gjyshi im ishte nė njė gardė tė tillė tė Kralit nė atė kohė, babai im ishte dhe po ashtu edhe mixha im ishte nė njė funksion tė tillė. Dhe unė u pėrzgjodha si njė ushtar qė mė vonė duhej tė shkonte afėr Beogradit nė njė kurs intensiv tremujor dhe nė atė kurs unė pash qė njerėzit qė ishin aty, ishin pak a shumė tė privilegjuar”, ka thėnė ai.

Gjatė intervistės Pacolli thotė se kishte privilegjin tė shkonte nė atė shkollė shumė speciale, ku bėheshin pėrgatitjet pėr njė mision shumė specifik dhe mė vonė praktikisht duhej tė punonte afėr presidentit tė atėhershėm, Tito.

Pacolli thotė se shėrbimin ndaj Titos e ka kryer me nder dhe se ka qenė privilegj tė jetė pranė ish- udhėheqėsit tė Jugosllavisė.

“Tė privilegjuar se ishim nė njė shkollė shumė speciale, ku bėheshin pėrgatitjet pėr njė mision shumė specifik dhe mė vonė ky mision ishte praktikisht qė unė duhej tė funksionoja afėr presidentit tė atėhershėm. Unė nga mbi 11 muaj kam qenė me presidentin dhe e kam kryer kėtė punė me nder”, ėshtė shprehur ai.

Madje edhe pse diktatori Tito qė pas Luftės sė Dytė Botėrore aneksoi Kosovėn me terror, vrasje e masakra dhe deri nė fund tė jetės sė tij i mbushi burgjet e ish- Jugosllavisė me shqiptarė, pėr presidentin e ri tė Kosovės, Behgjet Pacoll, ishte njė njeri vizionar.

“Pėr mua ka qenė njė vizionar. Ka qenė njė njeri i cili e ka shikuar ēdokėnd nė atė Jugosllavi. Unė kam menduar qė ėshtė ashtu, ndoshta ka qenė, ndoshta jo, mundem edhe tė gaboj. Por kuptimin qė e kisha atėherė, atė qė unė kuptoja atėherė ishte kjo se ishte njeri qė ishte pėr mua i njėjtė pėr tė gjithė. Dhe ka qenė njė njeri qė ka pasur shumė shumė respekt tek shtetet tjera, si nė lindje ashtu edhe nė perėndim”, ka thėnė ai.

Gjatė intervistės rreth dy orė tė gjatė tė dhėnė pėr TV Klan javėn e kaluar dhe e cila u ritransmetua ditėn e hėnė mė 14 mars, Pacolli ka folur edhe pėr shumė ēėshtje tjera. Ai ka folur edhe pėr jetėn e tij luksoze dhe pasurinė qindra milionėshe. Intervista e plotė mund tė shihet edhe nė tvklan.tv

Ky njeri i pasur dhe analfabet, nuk eshte i afte te dalloje periudhat kohore,te shqipetareve te raskapitur. C'do turture ,pastrim etnik i shqipetereve eshte bere para syve te Titos , kurse ky fare Kryetari i Kosoves Pacolli ende ka nostalgji per ate MUTE TITO .

Citim Postuar mė parė nga **** Lexo Postimin
    vertet? ateher kemi jetuar ne 2 kohe te ndryshme. sepse une kam lexuar and degjuar ndryshe.

O shoki shqiptaret ne kohen e Jugosllavis se titos kan qen mbreter pyte ndonje shqiptare te sinqert i cili ka jetuar ne kohen e titos se mos ka guxuar ndokush te ju prish timin e duhanit shqiptareve pyte ndonje shqiptare qe ka jetuar ne beograde se si ju kan perulur shkijet shqiptrve atje edhe pse shqiptaret gati per qdo dite e kan rrafe nga je shka te beogradit .

Pyte ndonje shqiptare te sinqert i cili ka jetuar ne kohen e titos se si jan sjelluar popujt Sllave me shqiptaret ne ushtrin Jugosllave e cila ka qen e dominuar nga shqiptaret pyte ndonje shqiptare te siqer se cila ka qen porosoja te cilen familjet sllave ju kishin ber bijve te tyre para se te shkonin ne sherbimin ushtarak te armaten Jugosllave ja te tregoje une .

Porosia apostolate per te gjithe bijte e familjeve sllave para se te niseshin ne sherbimin ushtarak jugosllave ishte .

Rruga e mbare bire dhe keni kujdes se si silleni me shqiptaret mos gaboni asnjeher qe ata ti shani ne nene apo familje (Kjo ishte porosia qe merrnin te gjithe ushtaret sllave nga familjet e tyre para se te niseshin per ne ushtri.)

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •