Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 63
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    323

Pacolli: Tito ishte njė vizionar

Pacovi,kryeguxhari i hashes hap pas hapi po don me na binde se sa i mire ishte diktatori tito he nanen jau ****** te treve...po ky matrapaz po don Kosoven me ba njefare versioni te kazakistani ku do te flitej shqip,do te mendohej rusisht e do te falemi arabishte ...bre nanen e rusofilit ta ēkerdhefshin krejt shqiptaret prej epokes se Skenderbeut,Mic Sokolit e Adem Jasharit

nga "Kosovapressi"

Diktatori Tito qė pas Luftės sė Dytė Botėrore aneksoi Kosovėn me terror, vrasje e masakra dhe deri nė fund tė jetės sė tij i mbushi burgjet e ish- Jugosllavisė me shqiptarė, pėr presidentin e ri tė Kosovės, Behgjet Pacoll, ishte njė njeri vizionar. Madje Pacolli nė njė intervistė tė dhėnė kėtyre ditėve nė TV Klan, ka thėnė se pėrzgjedhja e tij pėr tė qenė nė Gardėn e Josip Broz Titos ėshtė bėrė nė bazė tė njė klasifikimi tradicional.

I pyetur nga gazetari se si shpjegohet fakti se ėshtė pėrzgjedhur pėr tė shėrbyer si ushtar nė Gardėn e Marshallit Tito, Pacolli thotė se kjo ka ardhur natyrshėm dhe tregon se familjarisht kanė qenė nė shėrbim tė ish- Jugosllavisė, pasi gjyshi ka qenė nė shėrbim tė Kralit e mė vonė kėso shėrbimesh kanė kryer edhe babai dhe axha i tij.

“Ashtu. Kėtu ėshtė bėrė njė klasifikim i njerėzve. Ishte njė kriter pothuajse tradicional, i traditės familjare, sepse edhe gjyshi im ishte nė njė gardė tė tillė tė Kralit nė atė kohė, babai im ishte dhe po ashtu edhe mixha im ishte nė njė funksion tė tillė. Dhe unė u pėrzgjodha si njė ushtar qė mė vonė duhej tė shkonte afėr Beogradit nė njė kurs intensiv tremujor dhe nė atė kurs unė pash qė njerėzit qė ishin aty, ishin pak a shumė tė privilegjuar”, ka thėnė ai.

Gjatė intervistės Pacolli thotė se kishte privilegjin tė shkonte nė atė shkollė shumė speciale, ku bėheshin pėrgatitjet pėr njė mision shumė specifik dhe mė vonė praktikisht duhej tė punonte afėr presidentit tė atėhershėm, Tito.

Pacolli thotė se shėrbimin ndaj Titos e ka kryer me nder dhe se ka qenė privilegj tė jetė pranė ish- udhėheqėsit tė Jugosllavisė.

“Tė privilegjuar se ishim nė njė shkollė shumė speciale, ku bėheshin pėrgatitjet pėr njė mision shumė specifik dhe mė vonė ky mision ishte praktikisht qė unė duhej tė funksionoja afėr presidentit tė atėhershėm. Unė nga mbi 11 muaj kam qenė me presidentin dhe e kam kryer kėtė punė me nder”, ėshtė shprehur ai.

Madje edhe pse diktatori Tito qė pas Luftės sė Dytė Botėrore aneksoi Kosovėn me terror, vrasje e masakra dhe deri nė fund tė jetės sė tij i mbushi burgjet e ish- Jugosllavisė me shqiptarė, pėr presidentin e ri tė Kosovės, Behgjet Pacoll, ishte njė njeri vizionar.

“Pėr mua ka qenė njė vizionar. Ka qenė njė njeri i cili e ka shikuar ēdokėnd nė atė Jugosllavi. Unė kam menduar qė ėshtė ashtu, ndoshta ka qenė, ndoshta jo, mundem edhe tė gaboj. Por kuptimin qė e kisha atėherė, atė qė unė kuptoja atėherė ishte kjo se ishte njeri qė ishte pėr mua i njėjtė pėr tė gjithė. Dhe ka qenė njė njeri qė ka pasur shumė shumė respekt tek shtetet tjera, si nė lindje ashtu edhe nė perėndim”, ka thėnė ai.

Gjatė intervistės rreth dy orė tė gjatė tė dhėnė pėr TV Klan javėn e kaluar dhe e cila u ritransmetua ditėn e hėnė mė 14 mars, Pacolli ka folur edhe pėr shumė ēėshtje tjera. Ai ka folur edhe pėr jetėn e tij luksoze dhe pasurinė qindra milionėshe. Intervista e plotė mund tė shihet edhe nė tvklan.tv

i/e regjistruar Maska e Shqypnia1878
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    prishtine-shqiperi
    Postime
    77
    pacolli ka then qe eshte per bashkimin kombetar....krejt kufirat ka me i hjek per me na bashku me vllezerit dhe motrat tona.... hahah njeri vetem mundet me qesh me te.nuk din njeri cka me than kur ndegjon dicka aq budallake.
    Shqiponja bertet duke fluturuar,
    rrofte SHQIPERIA E RIBASHKUAR

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    352
    Karriera e Pacollit i ngjan asaj te Delijorgjit, qe te dy shkuan ne vende qe historikisht nuk eshte se ia kane dashur shume te miren shqiptareve, pra ne Jugosllavi, respektivisht ne Greqi dhe kryen disa "kurse" kualifikimi (Pacolli nuk tregoi se cfare kursi, vetem tha se ka zgjatur nje vit!, kurse Delijorgji kreu nje "kurs filozofie"). Ajo cfare ndodhi me pastaj dihet boterisht, karrierat e tyre moren nje drejtim, perpjete!
    Derisa shumica e kosovareve ne ushtrine jugosllave sherbenin ne kembesori, ata me te besueshmit mund te shkonin edhe ne aviacion, ky Pacolli eshte aq i besueshem sa perfshihet ne garden e Titos! Rastesi?!

Derisa Delijorgji dihet se eshte minoritar, ky Pacolli eshte shqiptar, mirepo duket te kete zgjedhur te jete sllav me zemer.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Kur ska shi edhe breshri esht i mir (thenje popullore)
    Kosova pas lufte me shka i ngjante nji zgjoi bletesh vetem se dallonte pak se shqiptaret i ngjanin nji zgjoi grajzish.

U formuan frakcione per te mar pushtet ,e besa shteti su interesonte ..me dor ne zemer.

Kosova ne momentet e duhura nuk kishte njerz te duhur e te deshmuar per qeshtjen kombetare.
    Ku jon aspiratat per qfar u perpoqen rilindasit shqiptar.,per qfar flamuri flijuan gjenerata e breza shqiptaresh.
    Ku mbeti morali i lart shqiptar,ku mbeti solidariteti ,ku mbeti premtimi ..besa dhe respekti per te vdekurit e per te gjallet????????

Pse ???? e duam nji tjeter eparin qe vet e zgjedhim apo u vet zgjodhen nuk mundemi ,s'duam apo skemi as deshir e as forc si komb ta luftojm te keqen.
    Per te mos i dhan kahje tjeter nuk esht qellimi im as temes e as qe dua dikujt t'ia imponoj mendimin tim .,por diq qalon ne qellimin dhe aspiraten ton shekullore,ku mbisundo e mbijetoi dashuria per at'dhen e se fundi te vet quajturit atdhetar harrojn at'dhen dhe duan kolltuqe,duan gjithqa tjeter veq Kosoven e tyre qe zemra u "qane"per te por nji sy gjumi nuk e humbin per te.
    Humbje e pasuris me te madhe qe kishim si komb ...besen e burrerin sikur e humbi ky popull,e humbi pasurin matriale dhe rinin e cila aty ku eshte ,per kosoven esht si ai peshku ne deti e forterja ne zgjarr.
    Po ke ta kishim pos Pacollit ne kryvend e te na thot une jom krytari se Kosoves .
    Kupa esht nji Enverist kure esht pytje per pozitat e tij.
    Ramushi ne hag dhe ja po erdhi me te dridhura kemb e duar do ta presin bizneset shqiptare se do hyj fakturimi.
    Veton Surroi nip i drazhes e Milutinoviqit.
    Rexhep Qosja i lodht per revulicione si 97 -en ne Shqipri.
    Azem Vllasi me nji te kaluar as hajri i turkut e as sherri i shkaut.

Tani i nderuar hapsi i temes do porositesha te hapesh nji tem ,kush esht me i mir se Pacolli.

shendet.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    nate..

pran shpise se nje katundari kosovar diku ne nji fshat te kosoves qe nje mal e nje kufi e ndan me shqiperine.. mbrrijne ca udhtar te paftuar..
    jan djem katundare nga nji fshat i shqiperise qe nje mal e nji gardh me tela e ndajn nga kosova..
    bujrum i thot i zoti shpise.. cfar e mir ju solli..

nejse kaloj nata.. te nesermen.. djemt nga shqiperia qe kishin ardh me duar ne bith.. e ne koke morra plot.. tash te ngarkuar me thase.. ngjiten malit perpjete..
    ne ato thase cfar ska..
    jan dhurata te dhena nga katundaret e fshatit kosovar buz kufirit me shqiperine.. per djemte katundare te fshatit te shqiperise buz kufirit me kosoven..

ne fshatin kosovar nuk pushojn muhabetet..
    ata jan shokuar me pamjet e djemve katundare nga shqiperia..
    te grisur e leckosur..te nxire e te zverdhur.. te piset e te katranosur.. te uritur e babezitur.. te shqyer sysh kur shikonin orendite e shpise se katundarit kosovar.. dhe me nji fryme e kaperdine buken simite te katundarit kosovar..
    kurse katundari kosovar gati i ra infarkt kur ja pau buken e qelbur qe kishin marr me vehte djemt e shqiperise..

keto qe thashe tani jan copza bisedash te kosovarve qe kam takuar e qe kan treguar perjetimet e tyre te para me shqiptaret e shqiperise..

ja pra pse pacolli ka then ate qe ka thene..

e verteta duhet thene..

Tito ishte Ai qe ishte..
    Enveri ai qe ishte..
    Por kur perballe veme faktet.. sikurse kjo qe tregova..kuptojme gjerat drejt..

Kte liri qe sot kto dite tani pra ne fillim te vitit 2011 po i gezon nje shqiptar shqiperie.. pra lirin e levizjes..e ka gezuar nje katundar kosovar me 3 klas shkolle qe ne vitet 70 ta..

pra 40 vjet me pare..

ne se ju duket i keq Tito.. prishini pra o hipokrita villat 3 katshe qe i bene baballaret tuaj ne kohen e Titos..

bujrum..

.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga veli44 Lexo Postimin
    Pacovi,kryeguxhari i hashes hap pas hapi po don me na binde se sa i mire ishte diktatori tito he nanen jau ****** te treve...po ky matrapaz po don Kosoven me ba njefare versioni te kazakistani ku do te flitej shqip,do te mendohej rusisht e do te falemi arabishte ...bre nanen e rusofilit ta ēkerdhefshin krejt shqiptaret prej epokes se Skenderbeut,Mic Sokolit e Adem Jasharit

nga "Kosovapressi"

Diktatori Tito qė pas Luftės sė Dytė Botėrore aneksoi Kosovėn me terror, vrasje e masakra dhe deri nė fund tė jetės sė tij i mbushi burgjet e ish- Jugosllavisė me shqiptarė, pėr presidentin e ri tė Kosovės, Behgjet Pacoll, ishte njė njeri vizionar. Madje Pacolli nė njė intervistė tė dhėnė kėtyre ditėve nė TV Klan, ka thėnė se pėrzgjedhja e tij pėr tė qenė nė Gardėn e Josip Broz Titos ėshtė bėrė nė bazė tė njė klasifikimi tradicional.

I pyetur nga gazetari se si shpjegohet fakti se ėshtė pėrzgjedhur pėr tė shėrbyer si ushtar nė Gardėn e Marshallit Tito, Pacolli thotė se kjo ka ardhur natyrshėm dhe tregon se familjarisht kanė qenė nė shėrbim tė ish- Jugosllavisė, pasi gjyshi ka qenė nė shėrbim tė Kralit e mė vonė kėso shėrbimesh kanė kryer edhe babai dhe axha i tij.

“Ashtu. Kėtu ėshtė bėrė njė klasifikim i njerėzve. Ishte njė kriter pothuajse tradicional, i traditės familjare, sepse edhe gjyshi im ishte nė njė gardė tė tillė tė Kralit nė atė kohė, babai im ishte dhe po ashtu edhe mixha im ishte nė njė funksion tė tillė. Dhe unė u pėrzgjodha si njė ushtar qė mė vonė duhej tė shkonte afėr Beogradit nė njė kurs intensiv tremujor dhe nė atė kurs unė pash qė njerėzit qė ishin aty, ishin pak a shumė tė privilegjuar”, ka thėnė ai.

Gjatė intervistės Pacolli thotė se kishte privilegjin tė shkonte nė atė shkollė shumė speciale, ku bėheshin pėrgatitjet pėr njė mision shumė specifik dhe mė vonė praktikisht duhej tė punonte afėr presidentit tė atėhershėm, Tito.

Pacolli thotė se shėrbimin ndaj Titos e ka kryer me nder dhe se ka qenė privilegj tė jetė pranė ish- udhėheqėsit tė Jugosllavisė.

“Tė privilegjuar se ishim nė njė shkollė shumė speciale, ku bėheshin pėrgatitjet pėr njė mision shumė specifik dhe mė vonė ky mision ishte praktikisht qė unė duhej tė funksionoja afėr presidentit tė atėhershėm. Unė nga mbi 11 muaj kam qenė me presidentin dhe e kam kryer kėtė punė me nder”, ėshtė shprehur ai.

Madje edhe pse diktatori Tito qė pas Luftės sė Dytė Botėrore aneksoi Kosovėn me terror, vrasje e masakra dhe deri nė fund tė jetės sė tij i mbushi burgjet e ish- Jugosllavisė me shqiptarė, pėr presidentin e ri tė Kosovės, Behgjet Pacoll, ishte njė njeri vizionar.

“Pėr mua ka qenė njė vizionar. Ka qenė njė njeri i cili e ka shikuar ēdokėnd nė atė Jugosllavi. Unė kam menduar qė ėshtė ashtu, ndoshta ka qenė, ndoshta jo, mundem edhe tė gaboj. Por kuptimin qė e kisha atėherė, atė qė unė kuptoja atėherė ishte kjo se ishte njeri qė ishte pėr mua i njėjtė pėr tė gjithė. Dhe ka qenė njė njeri qė ka pasur shumė shumė respekt tek shtetet tjera, si nė lindje ashtu edhe nė perėndim”, ka thėnė ai.

Gjatė intervistės rreth dy orė tė gjatė tė dhėnė pėr TV Klan javėn e kaluar dhe e cila u ritransmetua ditėn e hėnė mė 14 mars, Pacolli ka folur edhe pėr shumė ēėshtje tjera. Ai ka folur edhe pėr jetėn e tij luksoze dhe pasurinė qindra milionėshe. Intervista e plotė mund tė shihet edhe nė tvklan.tv
    te jen si te jen
    ma i mire eshte ky se rugovna,sejdiu,e isa-putini
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga veli44 Lexo Postimin

nga "Kosovapressi"

Veli44 Nuk eshte Pacovi i pari qe ka then keshtu Eshte I.Rugova qe ka thane i pari !!!!!!!!!!!!!!!!!!ØØ
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Pacolli: Tito ishte njė vizionar
    ....po qashtu de u kan ....

u kan vizionar erifi....

Behgjet Pacolli e thet vetem te vertetn Tita ka qen vizionare dhe ket nuk mundet ta mohoje askush perveqe qobanve injorante e pseudo patriote ?

Fati me i madhe i kosoves isht te qenurit pjes e Jugosllavis kjo edhe e rilindi kosoven e cila nga nje province qobanesh e analfabetesh u shenderrua ne nje vend relativisht te zhvilluar te Ballkanit .

Une personalisht nuk do ta nderroja Titon me Enver Hoxhen edhe do te jem ter jet faliminderues Zotit qe linda ne regjimin e Titos e jo te Enverit ky esht realiteti dhe e verteta te cilen duhet ta pranojn te gjithe shqiptaret e kosoves.

Faleminderit Titos e zoti e past quar ne Parajs.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626
    Ore pyetja eshte ky Pacolli eshte legjitim si president apo jo?????
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •