Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 63
    i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anėtarėsuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    o gardistat e TITOS po a i shte tito kryetar i RSFJ kur u shperngulen qindra mijra shqiptar nga kosova dhe maqedonia per ne turqi me terrorin e bashkangjiture te RANKOVIQIT,ky "vizionari" TITO pse nuk shikojke ateher po vetum kur ju rrezikua shkami nderrmori diqka per te shpetuare vehten hoqi RANKOVIQIN mbasi ishte ber terrori ndaj shqiptarve.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Behgjet Pacolli e thet vetem te vertetn Tita ka qen vizionare dhe ket nuk mundet ta mohoje askush perveqe qobanve injorante e pseudo patriote ?

Fati me i madhe i kosoves isht te qenurit pjes e Jugosllavis kjo edhe e rilindi kosoven e cila nga nje province qobanesh e analfabetesh u shenderrua ne nje vend relativisht te zhvilluar te Ballkanit .

Une personalisht nuk do ta nderroja Titon me Enver Hoxhen edhe do te jem ter jet faliminderues Zotit qe linda ne regjimin e Titos e jo te Enverit ky esht realiteti dhe e verteta te cilen duhet ta pranojn te gjithe shqiptaret e kosoves.

Faleminderit Titos e zoti e past quar ne Parajs.
    Oj Horr e Horrave po si more tito i ***** i burgosi mase 900 mij shqipetar neper kasamatet e sebosllavise marrveshja me Turkun 600 mij shqipetar i shpernguli per ne turqe
    Mos valle ende e ke foton e titos ne murale te dhomes se gjumite qenke ende besnik i Jugosllavise fashiste
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Nuk e kuptoj se si mund te thoni se Tito ka qene nje vizionere.Ne kohen e tije cdo Jugosllav kishte 2300 Dollare borxh.
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    sheri ganimetes e qfsha ne bth me kan fshi gjirollogarin,tita,rugova,rahman marina,pacovi,enver hoxha nanene atyne qe e per krahin

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anėtarėsuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    vallaj dakort jam. ka qene politikani me i afte i ballkanit ne gjysmen e dyte te shekullit te 20, dhe ndofta ne mbare shekullin. pa idene e tij te qarte per ta bere jugoslavine federate dhe jo perandori serbe, realisht ky shtet do kish ree ne kolaps shuem me herret, por dhe vuiajtjet do kishin qene shume me me medha. jo cdo sulm ndaj shqiptareve ne jugosllavi ka qene porositur nga titoja, i cili vepronte ne nje mjedis te caktuar.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Behgjet Pacolli e thet vetem te vertetn Tita ka qen vizionare dhe ket nuk mundet ta mohoje askush perveqe qobanve injorante e pseudo patriote ?

Fati me i madhe i kosoves isht te qenurit pjes e Jugosllavis kjo edhe e rilindi kosoven e cila nga nje province qobanesh e analfabetesh u shenderrua ne nje vend relativisht te zhvilluar te Ballkanit .

Une personalisht nuk do ta nderroja Titon me Enver Hoxhen edhe do te jem ter jet faliminderues Zotit qe linda ne regjimin e Titos e jo te Enverit ky esht realiteti dhe e verteta te cilen duhet ta pranojn te gjithe shqiptaret e kosoves.

Faleminderit Titos e zoti e past quar ne Parajs.
    Ti ishe qoban analfabet
    Hajde ne drenic vetna se si e kemi pas ne kohen e titos,sidomos kohen famkeqe te mledhjes se armeve,e ju pobratimat e serbis e te jugosllavis keni nostalgji per titon,kete e ka edhe presedniku i juaj,i cili ishte edhe sherbtor i tij,dhe po te mos ishte i besueshem nuk do ti qendronte afer.
    Ja pra ken e kemi sot presednik nje dhenderr rus,nje analfabet qe nuk ka te kryer me shume se filloren dhe me nje kapital te dyshuar me prejaedhje ruse

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Oj Horr e Horrave po si more tito i ***** i burgosi mase 900 mij shqipetar neper kasamatet e sebosllavise marrveshja me Turkun 600 mij shqipetar i shpernguli per ne turqe
    Mos valle ende e ke foton e titos ne murale te dhomes se gjumite qenke ende besnik i Jugosllavise fashiste
    O ky eshte nip i serbis dikun

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    sigrisht ka qene vizioner ka vite qe eshte shporrur edhe akoma e adhurojne. me sa di une kosova nuk ka vuajtuar per buke ndonjeher por per liri. edhe lirin e pavarsin qe meriton se ka pas kurre. pse kane buke & orendi edhe pse leviznin lirshem dmth ishin te lumtur. please ketyre i mohoj kombesia e gjithcka cdo femij qe lindte konsiderohej i huaj nuk konsiderohej shqiptare. per mua me mire pa buke se femija im e une mos te konsiderohem shqiptare. cfare miresie eshte kur ne gjak je shqiptare edhe ne sy te tjerve te mohet ky identitet. enver tito e shume te tjere sjane asgje me teper se diktator. thone te shkoj edhe shpirti ne parajs turp!
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    323
    jau paskem qi nanen edhe do shkije qenkan ketu qe po e dojkan hala titon taqin e pacovin

Citim Postuar mė parė nga **** Lexo Postimin
    sigrisht ka qene vizioner ka vite qe eshte shporrur edhe akoma e adhurojne. me sa di une kosova nuk ka vuajtuar per buke ndonjeher por per liri. edhe lirin e pavarsin qe meriton se ka pas kurre. pse kane buke & orendi edhe pse leviznin lirshem dmth ishin te lumtur. please ketyre i mohoj kombesia e gjithcka cdo femij qe lindte konsiderohej i huaj nuk konsiderohej shqiptare. per mua me mire pa buke se femija im e une mos te konsiderohem shqiptare. cfare miresie eshte kur ne gjak je shqiptare edhe ne sy te tjerve te mohet ky identitet. enver tito e shume te tjere sjane asgje me teper se diktator. thone te shkoj edhe shpirti ne parajs turp!

Shqiptarve ne kosove dhe ish-Jugosllavi as njeher nuk ju esht mohuar kombesia leri keto pallavra

Edhe mos ja fute kote ketu se me i forte ka qen Identiteti i shqiptarve te kosoves ne Jugosllavin e Titos se sa aje i shqiptarve te shqiperis ne Shqiperin e Enver Hoxhes i cili Identitetin e shqiptarve e shenderroje ne Identitet Marksist Leninis.

Po ashtu edhe Dinjiteti i shqiptarve te Jugosllavis se Titos ka qen me i larte se sa Dinjiteti i shqiptarve te shqiperis se Enver Hoxhes.

Etj Etj.

.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prishtina.C : 15-03-2011 mė 15:48

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •