LVV DO TA BËJË SHQIPËRIN!
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
Po e përseris:
Mua më dhimsen të gjithë që nuk kan mend!
Kili
Po e përseris:
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Zagaret lete turren sa te done edhe kjo kaloj...
Tradhtarët e mallkuar qysh se u vra adem jashari që i qëronte si minjtë toka po qanë nga tradhtia -nje toke e bukur fantazi e paperseritshme ne planet,kosovë shqiperi qe a snuk mund te imagjinohet nje tokë ne pjeset e planetit me klimen pozicionin dhe vlerat si toka shqiptare pikrisht ku esht etnike -
Tradhtarët mosmirnjohs ndaj kesaj toke qe ua dha trupin ndaj ketij dielli e bukurive qe i ka toka shqiptare po ja ngulin thikat .
Le te dal nje djalë nëne e ti pastroj keta ndytsira te flliqur me gjith ata gjarpijte ne jug qe po na e hanë shpirtin me ndryshimin eemrave qe duan te na errezikojne himaren ebukur q e vetem imagjinata e zotit ka ditur
ndertoj ket toke nje mend greku mendon s emerr pllemmbe shqiptare -
pa u shuar kosova e shqiperia deri ne djepin e fundit jo dhe pa u bë pluhur e hi athina
himara nuk merret
Kili
Po e përseris:
Bile , mund edhe të ndihmoj për ti shëruar , pa shpenzime!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Nuk do te druohet ma tradhtari e tradhtia
gjithnji e ma teper do ti ngushtohet laku tradhtise
dhe nje dit do te dal nje Adem Jashar me shokë
ne shqiperine etnike dhe do te bej listat e tradhtarve
aTDHEU YNE ME I BUKURI NE BOTE NUK JEPET ME ATO MALE TE BUKURA ME ATO ZONA MAHNIJE ME AT DIELL ME AT AJR ME ATO BIME MEAT BUKURI TE PAPARë QE MUND TE JET ARDHMERI E BOTES
Tradhtaret perse nuk shkojne ne siberi e te lene te qete token shqiptare -
deri sa ata jan tradhtarë qka duan ata aty per te ngrene buken e asaj toke perse-
shtrohet pyetja perse per se nuk shkojne ne tajgat e siberise ose pertej uraleve .
Vertet q kerkojne tradhtaret ne tokat shqiptare ket nuk ekuptoj e do armikun dhe buken e te mirat e kesaj toke jo jo kjo nuk shkon -
o do ta duash token ku je lindur e te ka rritur kjo toke o shko ne siberi te armiku
N je dite patriotet e atdheut do ta bejne listen pasi te ken verifikuar tradhtine mire dhe do te denojne tradhtine me shperngulje nga tokat shqiptare
Po si i bëhet gjëmë tokes tënde o i mjerë trradhtarë o bollano o zi po si or si po si ka mundesi o ju himariot qe jeni shqiptar e ju te tjere te deklaroheni grek -po shkoni pra ikni ne greqqi se ka mjaft shqiptar patriot q e i marrin ato toka pra nese doni q eju te
jeni grek duhet te dal ligji me dekret qe grek nese don te behesh le token pasurine ketu dhe shko ne greqi ne toike shqiptare nuk lejohet kjo
Krijoni Kontakt