E ma voten jau kan dhan,shko vete jakup krasniqin te tregon mir se qysh jau kan dhan voten,bile edhe qeverin e formuat me shkie e magjup,ne nuk kemi dal humbes perkundrazi jemi fitues sepse jemi me shumicen dermuse te popullit shqiptar,e ju veq pritne nje telefonat prej beogradi e rrzohet qeveria
LVV DO TA BËJË SHQIPËRIN!
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
BAC, U KRYMB!
Duke konsideruar se po e quan veten "dijetari" , ma merr mendja se je nga ata ë thuhet:
!shkalla e par e budallakis , ëdhtë kur mendon se din shumë!
Hajt pra e kalofsh mirë , o dijetari!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Kili kili,ti mos u hithero lol,un vetem bera nje pyetje shum te thjesht,vetem nje jo ma shum,se per ma shum ti dote humbesh pa pergjegjje,kjo pyetja ime ishte e shkalles me te ulet qe ta bera,kurse ket te fundit isha tue beri ,ketshkalla e pjekuris se budallekut je ti pasi qe ne pyetjen e thjesht su pergjigje,por vetem urretje me shkrove, .
Nje thenje:
Kurr qeverija flete
Populli esht i drejt.
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
Une nuk jam me kete qeveri,por une jam edhe ma kunder....ketyre komunistave,udbashave,kolobracionistave,titistave, masunve.etj etj,fjala eshte per grupin e Veton Surroit.
ALBINI DHE VETËVENDOSJE! DO TA BËJË SHQIPËRINË!
Kili
Thaçi, legjitim për Beogradin!
putini qytetar nderi i hashimit! (hashimi u bo qytetar se ka do vjent qe o ra ne Prishtinë!)
Përshëndetje për "dijetarin"(Shkrimi me te kuqe , per ty dhe hijena tjera si ti :-))
O bisht kali,mos ma thua se ke vendosur te konkurrojsh per qyqan kosove ,pernime nuk na tregove druzhe se kurr do ta besh shqiprin boston apo imonik
E sa i perket puqit qe ti me vetvendosjen keni planin me ba ,ju bisht kali veq ja fillut me Fatmir Limajn dhe herojat tjer qe ka kombi ,zaten edhe herojin e gjall Ramushin e keni que ju puqistat.![]()
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
LVV DO TA BËJË SHQIPËRIN!
Kili
BAC, U KRYMB!
dy fjalë:
"dijet ari"
Krijoni Kontakt