Argatet e djallit bene llogarine pa hanxhiun.
U kapen dore ne dore ne vallen e luciferit:politikane te opozites , perfaqesues te shoqerise civile,analiste e publiciste,gazetare e forumiste te paguar e te dirigjuar nga qarqet antishqiptare vendore e nderkombetare. mbeturina titiste e rankoviqiste.Te gjithe si korbat e hijenat me krrokame e kercnime,me shpifje ,intriga e genjeshtra u versulen mbi njeriun nr 1 te UÇK-se ,duke akuzuar per te gjitha ate dhe shoket e tij thuase ai ishte fajtori kryesor per vuajtjet e shqiptareve qe nga koha e Skenderbeut e deri sot.
U bashkun ne kete valle te hijenave njerze te profesioneve dhe profileve te ndryshme,u vune ne sherbim te Unmikut,Euleksit,Dik Martit e Serbise ,dhe te djallit vete per ta rrexuar qeverine e pare te shtetit te pavarur te Kosoves.
Nuk lane metode dhe mjet pa perdore per ta demonizuar dhe demkosur Rhaqin dhe PDK-ne.Nuk pyeten fare per qmimin qe duhej ta paguaj populli i Kosoves. Ndersyen me shpifjet e tyre prokurore e europarlamentare mbi qlirimtaret .Perdoren bllaca e marta per ta baltosur luften dhe luftetaret qe sollen lirine.
Jo me Thaqin .Jo me PDK-ne ulurisnin ne korin e korbave Isa,Albini,Gjini,
Te gjithe kunder Thaqit e PDK-se :Por i mundi Thaqi dhe PDK-ja qe te gjithe ata qe u perpoqen te bllokojne formimin e institucioneve te Kosoves,Ata te cilet per te realizuar qellimet e tyre apo direktivat e padroneve te tyre u perpoqen te prishin zgjedhjet dhe ta fusin Koosven ne spiralen e rratheve te ferrit per te cilen angazhoheshin Serbia dhe Rusia.
Nuk hesituan keta argatet e djallit te sakrifikonin edhe lirine dhe pavarseine e Kosoves se ndryshe nuk mund te kuptohet bojkotimi dhe skjellja e tyre para ,gjate dhe pas zgjedhjeve.
Harruan keta mjerane te shitur se nuk jane ata dhe padronet e tyre ata qe vendosin fatin e Kosoves ,por mbi te gjitha eshte sivrani ,eshte nje popull i shumvuajtur dhe i regjur dhe i pjekur nga zullumi i armiqeve dhe trathetareve .Nje populli i cili lau ne shekuj me gjakun e me te mireve secilen pellembe te kesaj toke martire per te perzene definitivisht hordhite serboqetnike nga keto troje. Eshte populli ai qe gjykon se kush do ti prije dhe ky popull tani e ka kuptuar kush jane bijte e tij te vertete dhe kush jane argatet e djallit te shitur tek te huajt dhe ky popull tani dine ti identifikoje argatet e huaj pa marre parasysh cilin kostum apo maske veshin.
Te deshpruar dhe frustruar nga deshtimi kjo kaste argatesh te djallit dhe mendja e tyre e semuar shkoi aq large sa u perpoqen ta shendrrojne Kosoven ne Tunizi,Egjipt a Libi .O Zot sa large shkon imagjinata dhe ambicja e semuar e ketyre njerzeve sa te te shkatrrojne gjithe ate qe u fitua me gjakun dhe sakrificen biblike te tere nje populli qe u masakrua,deportua e shkattruua para syve te tere botes.
Te qofsha fale ore populli im ,njerzit e thjeshte te Kosoves.Ju jeni ata qe i detyruat argatet e djallit te terhiqen me bisht nen kembe.Bene llogarine pa sovranin keta djaje ne krye me njeriun e krapines te cilit populli i dha kartonin e kuq ne zgjedhjet e vitit 2007.Populli u dha kartonin e kuq edhe gjithe ketyre argateve te djallit te cilet neqoftese vazhdojne me veprime te tilla populli do tu jep ate qe meritojne dhe marrin trathetaret e atdheut kudo ne bote.
Une sot jam krenare dhe me optimist se kurre per ardhmerine e Kosoves dhe kombit shqiptar.Populli im nuk mashtrohet nga matrapazet dhe zagaret e huaj por ua tregoj vendin fundrrinave te cilet u perpoqen te permbysin frytet dhe vlerat e gjakut martir te bijeve dhe bijave me mira te tij.
PS. Edhepse kam ndjere kundermimin e lajthitjes dhe trathetise nuk kam mundur te marre me mend se shqiptaret mund te shkojne aq large sa te shkelin mbi gjakun dhe lirine e atdheut te tyre per interesa te tyre dhe te padroneve,madje edhe me qmimin e kthimit ne erresiren e se kaluares.
huazuar nga forumi kosova.de
Krijoni Kontakt