Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 84
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Argatet e djallit bene llogarine pa hanxhiun.

U kapen dore ne dore ne vallen e luciferit:politikane te opozites , perfaqesues te shoqerise civile,analiste e publiciste,gazetare e forumiste te paguar e te dirigjuar nga qarqet antishqiptare vendore e nderkombetare. mbeturina titiste e rankoviqiste.Te gjithe si korbat e hijenat me krrokame e kercnime,me shpifje ,intriga e genjeshtra u versulen mbi njeriun nr 1 te UÇK-se ,duke akuzuar per te gjitha ate dhe shoket e tij thuase ai ishte fajtori kryesor per vuajtjet e shqiptareve qe nga koha e Skenderbeut e deri sot.
    U bashkun ne kete valle te hijenave njerze te profesioneve dhe profileve te ndryshme,u vune ne sherbim te Unmikut,Euleksit,Dik Martit e Serbise ,dhe te djallit vete per ta rrexuar qeverine e pare te shtetit te pavarur te Kosoves.
    Nuk lane metode dhe mjet pa perdore per ta demonizuar dhe demkosur Rhaqin dhe PDK-ne.Nuk pyeten fare per qmimin qe duhej ta paguaj populli i Kosoves. Ndersyen me shpifjet e tyre prokurore e europarlamentare mbi qlirimtaret .Perdoren bllaca e marta per ta baltosur luften dhe luftetaret qe sollen lirine.

Jo me Thaqin .Jo me PDK-ne ulurisnin ne korin e korbave Isa,Albini,Gjini,
    Te gjithe kunder Thaqit e PDK-se :Por i mundi Thaqi dhe PDK-ja qe te gjithe ata qe u perpoqen te bllokojne formimin e institucioneve te Kosoves,Ata te cilet per te realizuar qellimet e tyre apo direktivat e padroneve te tyre u perpoqen te prishin zgjedhjet dhe ta fusin Koosven ne spiralen e rratheve te ferrit per te cilen angazhoheshin Serbia dhe Rusia.

Nuk hesituan keta argatet e djallit te sakrifikonin edhe lirine dhe pavarseine e Kosoves se ndryshe nuk mund te kuptohet bojkotimi dhe skjellja e tyre para ,gjate dhe pas zgjedhjeve.

Harruan keta mjerane te shitur se nuk jane ata dhe padronet e tyre ata qe vendosin fatin e Kosoves ,por mbi te gjitha eshte sivrani ,eshte nje popull i shumvuajtur dhe i regjur dhe i pjekur nga zullumi i armiqeve dhe trathetareve .Nje populli i cili lau ne shekuj me gjakun e me te mireve secilen pellembe te kesaj toke martire per te perzene definitivisht hordhite serboqetnike nga keto troje. Eshte populli ai qe gjykon se kush do ti prije dhe ky popull tani e ka kuptuar kush jane bijte e tij te vertete dhe kush jane argatet e djallit te shitur tek te huajt dhe ky popull tani dine ti identifikoje argatet e huaj pa marre parasysh cilin kostum apo maske veshin.

Te deshpruar dhe frustruar nga deshtimi kjo kaste argatesh te djallit dhe mendja e tyre e semuar shkoi aq large sa u perpoqen ta shendrrojne Kosoven ne Tunizi,Egjipt a Libi .O Zot sa large shkon imagjinata dhe ambicja e semuar e ketyre njerzeve sa te te shkatrrojne gjithe ate qe u fitua me gjakun dhe sakrificen biblike te tere nje populli qe u masakrua,deportua e shkattruua para syve te tere botes.

Te qofsha fale ore populli im ,njerzit e thjeshte te Kosoves.Ju jeni ata qe i detyruat argatet e djallit te terhiqen me bisht nen kembe.Bene llogarine pa sovranin keta djaje ne krye me njeriun e krapines te cilit populli i dha kartonin e kuq ne zgjedhjet e vitit 2007.Populli u dha kartonin e kuq edhe gjithe ketyre argateve te djallit te cilet neqoftese vazhdojne me veprime te tilla populli do tu jep ate qe meritojne dhe marrin trathetaret e atdheut kudo ne bote.

Une sot jam krenare dhe me optimist se kurre per ardhmerine e Kosoves dhe kombit shqiptar.Populli im nuk mashtrohet nga matrapazet dhe zagaret e huaj por ua tregoj vendin fundrrinave te cilet u perpoqen te permbysin frytet dhe vlerat e gjakut martir te bijeve dhe bijave me mira te tij.

PS. Edhepse kam ndjere kundermimin e lajthitjes dhe trathetise nuk kam mundur te marre me mend se shqiptaret mund te shkojne aq large sa te shkelin mbi gjakun dhe lirine e atdheut te tyre per interesa te tyre dhe te padroneve,madje edhe me qmimin e kthimit ne erresiren e se kaluares.
    huazuar nga forumi kosova.de
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Si u përgatit dhe si dështoi plani për rebelim i komplotistëve të Veton Surroit?
    Teuta Rexhepi
    Nuk është hera e parë që Surroi bën thirrje për padëgjueshmëri institucionale, megjithëse kësaj here nuk mund të thuhet se ka gabuar sikurse 15 vjet më parë, më 1996, kur kishte bërë thirrje për padëgjueshmëri ndaj institucioneve të Republikës së Kosovës, për braktisjen e tyre dhe pranimin e institucioneve të Serbisë.

Plani i Veton Surroit për një padëgjueshmëri institucionale nga shoqëria civile, iu kthye në bumerang, duke u kthyer në padëgjueshmëri ndaj tij. Nuk është hera e parë që Surroi bën thirrje për padëgjueshmëri institucionale, megjithëse kësaj here nuk mund të thuhet se ka gabuar sikurse 15 vjet më parë, më 1996, kur kishte bërë thirrje për padëgjueshmëri ndaj institucioneve të Republikës së Kosovës, për braktisjen e tyre dhe pranimin e institucioneve të Serbisë si legale, braktisjen e Kuvendit të Republikës së Kosovës për të hyrë në Kuvendin e Republikës së Serbisë, përkatësisht të Jugosllavisë së mbetur. Në fakt ai thirrjet për padëgjueshmëri ndaj institucioneve të shqiptarëve dhe ndaj Ibrahim Rugovës s’i kishte ndalur thuaja kurrë nëpërmjet medieve të tij.

Pavarësisht se mohohet nga Klubi për Politikë të Jashtme se ky klub nuk ka gisht në rolin për thirrjet për padëgjueshmëri ndaj institucioneve të krijuara, gazeta “Bota sot” ka siguruar dokumente në bazë të të cilave shihet komunikimi përmes emaileve që për ditë të tëra ky klub është marrë me organizimin e takimeve, duke iu bërë thirrje organizatave tjera të shoqërisë civile që t’iu bashkëngjiten në planin e tyre për shprehjen e pakënaqësisë, që mund të çonin edhe në revoltë të shoqërisë civile dhe të tjerëve. Klubi për Politikë të Jashtme (KPJ) përveç si kritikues i ashpër ndaj pushtetit në Kosovë, javëve të fundit ka hartuar plane konkrete për demonstrata që, si qëllim final, do të kishin edhe rrëzimin e koalicionit qeverisës. Pas një diskutimi joformal mes pjesëtarëve të KPJ-së dhe disa OJQ-ve, më 3 mars është mbajtur një takim i përfaqësuesve të disa OJQ-ve.

Natyrish se kjo Qeveri e tanishme do mundohet me propaganda e me desinformata te ndryshme ta c'orijentoj popullin e Kosoves ne fakt nga ajo qe eshte me kryesorja e ato jane bisedimet - negociatat me shtetin Serb.

Kjo eshte vetem nje loje e flliqur nga ca qarqe anti-shqiptare nderkombetare dhe kesaj qeverie kukell.

Dihet se si eshte votuar per president, per qeverine dhe per rezoluten e fundit per bisedimet - negocaiata me Serbine. E gjitha kjo eshte qe behet tani kinse ka pasur kopmlot apo plan qe ta rezoj kete qeveri nga ana e disa OJQ-ve, eshte vetem nje loje e rradhes ne kurriz te Shqiptareve.

Komplot e Plan per rezimin e nje qeveri nuk behet ndermjet OJQ-ve, por betet me ushtri e polici.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    LVV DO TA BËJË SHQIPËRIN!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!

Duke tetntuar që t`i tëheq vërjtjen popullit kah fantzia për armikun e brendshëm , hashimi me shokë , nuk dëshiron që populli të ket hapsirë për të reaguar kundër shpalljes së putinit qytetar nderi.

Pra shkaktojn huti , që të mos ket reagime për planet e tyre tradhtare.

Priteni tash hashimi kur deklaron, se me shpalljen e putinit qytetar nderi te Kosves, dmth se rusia do ta pranoi pavarsin e Kosoves.

mediokiciteti i tradhtarëve shkakton shumë dëme , por nuk shkon deri në pakufi, sepse populli nuk do te lejoj!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    na mori zakonin me te keq kosova me duket. vetem kantonizimi i jep dum punes ketu

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Natyrish se kjo Qeveri e tanishme do mundohet me propaganda e me desinformata te ndryshme ta c'orijentoj popullin e Kosoves ne fakt nga ajo qe eshte me kryesorja e ato jane bisedimet - negociatat me shtetin Serb.

Kjo eshte vetem nje loje e flliqur nga ca qarqe anti-shqiptare nderkombetare dhe kesaj qeverie kukell.

Dihet se si eshte votuar per president, per qeverine dhe per rezoluten e fundit per bisedimet - negocaiata me Serbine. E gjitha kjo eshte qe behet tani kinse ka pasur kopmlot apo plan qe ta rezoj kete qeveri nga ana e disa OJQ-ve, eshte vetem nje loje e rradhes ne kurriz te Shqiptareve.

Komplot e Plan per rezimin e nje qeveri nuk behet ndermjet OJQ-ve, por betet me ushtri e polici.
    kot ini grumbullue te gjith antishqiptaret ne nji torisht me vetona me isa me albina me daqiqa me matosha me matufa me gjina e cica e xharra e xharraha tier
    se populli i don dhe i ka zghedh e ju muni meu siell rreth dardhes se ahmatit dhe rreth mullarit te Hashimit haaaaaaa

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    O mos u tutni nga shqiptaret,se kete qeveri e rrezon beogradi,mjafton nje telefonat nga tadiqi dhe hashimi bjen ne kungull te kres,e keto qfar ka mundu te zbuloi expresi i ati vesh opanges(buzhales)jan kaqapordhica te radhes per ta denigur veton surroin por ka deshtu.
    Tek e fundit kjo qeveri perfaqeson pakicen shqiptare,dhe do ishum me fat sikur te qohen shumica shqiptare dhe ta rrezoi kete qeveri,dhe te formoi nje qeveri shqiptare,me thuani qfar te keq do kishte,hiqnu ju llapit qka leh,ai tjeter nuk din

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    ti shqiptar e me emnin e rem drenicak,e shan Thaqin qe washingtoni e ka shpall te dytin washington,e mos te ishte Thaqi krejt ksovaret ishin sod arid pisa uka,rugobiqista,titista aliaisetbegoviqista e dik martista,mos na lasht zoti pa Thaqin

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    LVV DO TA BËJË SHQIPËRIN!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!

Me thaqista po tentohet ta bëjnë Kosoven putiniste, pra ma e keqja pi te gjitha të kqijave.
    TRADHETARËVE TË KOMBIT PO I VJEN FUNDI!
    Ndryshuar për herë të fundit nga KILI MERTURI : 16-03-2011 më 06:53
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga daja shneq Lexo Postimin
    ti shqiptar e me emnin e rem drenicak,e shan Thaqin qe washingtoni e ka shpall te dytin washington,e mos te ishte Thaqi krejt ksovaret ishin sod arid pisa uka,rugobiqista,titista aliaisetbegoviqista e dik martista,mos na lasht zoti pa Thaqin
    ....Amin.....

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •