KPJ dmth (Komunistische Partei Jugoslawien)ky klub vetem ne ket menyre din me vepru tinza .
KPJ dmth (Komunistische Partei Jugoslawien)ky klub vetem ne ket menyre din me vepru tinza .
Rrëfehet Klubi
Veton Surroi ka tentuar të distancohet nga përpjekjet e organizatës së tij, Klubit për Politikë të Jashtme, për rrëzimin e pushtetit aktual. Përmes një deklarate, ai tha se nuk i përket Klubit të organizojë forma të shprehjes së pakënaqësisë apo padëgjueshmërisë qytetare. Por faktet nuk janë në anën e tij. Expressi sjell dëshmi të reja dhe boton rrëfimet e plota të njerëzve që u apostrofuan në Planin e Veprimit të KPJ’së për organizimin e protestave në vend.
Nga Bekim Greiçevci & Valmir Klaiqi më 15 mars 2011 në ora 08:11
Kryetari i Bordit të Klubit për Politikë të Jashtme, Veton Surroi ka reaguar lidhur me publikimin e Planit të Veprimit për organizim të protestave dhe formave të tjera të padëgjueshmërisë qytetare kundër pushtetit në Kosovë.
“Dua të shpreh befasinë time me këto informata ku implikohet roli prijës i Klubit për politikë të jashtme”, thuhet në reagimin e Surroit.
Sipas tij, KPJ’ja nuk ka mandat nga Bordi i vet që të merret me kurrfarë organizimi jashtë planit dhe programit të vet të veprimit.
“Klubit për Politikë të Jashtme nuk i përket që të organizojë apo avokojë forma të shprehjes së pakënaqësisë a padëgjueshmërisë qytetare. Iniciativat për të menduar në formë të koordinuar për padëgjueshmëri qytetare, që mund të jenë bërë këto ditë, nuk janë pjesë e aktivitetit të KPJ’së si institucion i respektuar i shoqërisë civile”, thotë Surroi në komunikatën për media.
Mirëpo, zyrtarë të Klubit të Surroit dhe përfaqësues të OJQ’ve kanë konfirmuar se KPJ’ja ka qenë iniciatore, prijëse dhe hartuese e Planit për Veprim me të cilin parashihej që të fillonin protesta para Kuvendit të Kosovës më 7 mars, ndërkaq protesta e madhe të mbahej të dielën, më 20 mars.
Në këtë plan të cilin Expressi e ka botuar të hënën, janë planifikuar hollësisht veprimet që duhet bërë çdo ditë dhe janë caktuar bartësit e tyre deri në ditën finale - Protestën e Madhe.
Shkrimin e plotë mund ta lexoni në Express...
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
LVV DO TA BËJË SHQIPËRIN!
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
Në vazhdën e propagandes , dhe lojës së tyre të flliqur, qeveria e hashimit po përpiqet që të përqajë populin në të mirë dhe të kqi.
Të mirë na qenkan ata që krijojnë qeveri jolegjitime me kryeqeveritar të dyshuar për krime, dhe kryetar të shtetit një njeri kontaverz dhe të paaftë për kryetar shteti.
Të këqi jan ata që nuk durojn qeveri kriminele dhe kryetar të paaftë e kontraverz.
Tash pra shpiken "pucistat" sepse dëshirojn që të orientojnë popullin e pakënaqur me ta në drejtim të kundërt.
Jan kta "pucistët" e vërtet që udhëhqein vendin me qeveri të përkrahur nga deputet pa elektorat (20 vende të rezervuara!) dhe deputet të ardhur në parlament me vota të manipuluara.
Pra , ta gjejn dikënd për të akuzuar për pucista , sa nuk ngritet populli e te akuzoi vet qeverin për pucist !
Edhe kjo është pjesë e luftes speciale kundër popullit nga ana e qeveris antishqiptare dhe kriminele!
NB!
Nuk është Veton Surroi ai që do të bënte puc ndaj hashimit . Ai është në këtë loji si vegel e tij!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Po perse qeveria jone, e solli punen deri ketu sa dikush te mendoj ta rrezoj ate me dhune?Kjo eshte pyetja qe do pergjegje.Perse u zgjodh presidenti ashtu si u zgjodh? Perse u vodhen votat dhe u " fituan" zgjedhjet ashtu si u "fituan" ? Perse sot populli nuk ka mundesi ta ngope barkun me buke, derisa ne garen per deputet patem 44 miljoner dhe multimiljoner? E pra, ketu duhet kerkuar fajtori, jo te dikush qe proteston kunder kesaj gjendje.
jo me kot kam pyetur disa here ketu se.. qysh reaguan vipat e kosoves per 21 janarin..
me interesonte ckan deklaruar politikanet e figurat ne prishtin kur pan me sy te tyre 21 janarin..
me aq sa lexova kosova nuk u ndje fare per 21 janarin..
kjo per mua ishte shenj e qarte se shum kujt i pelqeu 21 janari..
nuk po flas per 21-janaroistin qose..sepse ai dihej qe ishte ne shtab te 21 janarit sepse kish dhen prova si 97 -tatoist..
dhe ja ku me dolen dyshimet..
pra shpesh fola ktu se.. pse spo e len te qete shtetin e kosoves disa media..
dhe deklarova se.. menyra si u zgodh thaqi dhe pacolli ishte menyre normale ne nji sistem pluralist..
pra njerzit duhet te pajtohen kur mbas nji votimi normal.. kalohet ne zgidhje tjera normale sikurse jan zgedhja e presidentit dhe e kryeministrit..
pacolli dhe thaqi u zgodhen brenda normave te lejushme..
pra u ben bisedime ne tryeza partish dhe u arrit marveshja..
pse athere luft kunder pacollit e thaqit..
kush nuk i desh duhej para votimit me u hedh ne aksion politik demokratik per me ja paksu votat thaqit e pacollit..
mirpo nuk pam interesim para votimit me u bashku krejt anti-thaqat.. pra anti-pdk-istet ne nji front e me e mund pdk ne votim..
anti-thaqat fjeten.. dhe thaqi fitoj.. dhe derisa fitoj i takoj me hy ne biseda.. me tjera parti.. e mbasi i diskutoj gati me krejt partit mundesit per me u akordue per kryeminister e president..etj.. u perfundu muhabeti qe ai kryeminister e pacolli president..
kjo loje politike normale per nji shtet pluralist.. u ba ne sy te medias.. e te politikes..
pra cfar m.utin duan..zhurmaxhijte..
kosova do qetsi..
do jet parlamentare te qete..
pra ta lem thaqin te drejtoj qeverrin e pacollin ..presidencen e kupa ta drejtoj parlamentin..
pra.. mos deklaratat kunder 21 janarit nga ana e nji pjese bukur te madhe te politikes kosovare tregon se.. ka nji lidhje .. mes ed rucave qe ben grusht shtet ne tiran..dhe ketyre anti.. mareveshjes thaq-pacoll..
i them albinistave.. mos pini uj ne shurrtoret e erion veli leartit..
veton sorrosat.. te bejne gazetari e jo kokodhimo-ri e top chanelli e njuz 24-zi.. ne kosove.. sipas modeleve te tiranes sepse behen te demshem per sovranitetin e kosoves..
is mustafa.. te mos harroje se drejton ldk .. qe historikisht ka qen parti e mbrotjes se institucioneve..
mos valle is mustafa po lezeton e flirton me mafioz betonin edvin?
dyshoj..
dicka ka..
nuk jam kunder kritikave..por jam kunder modelit ed rucist paskalo tako precoist.. si ne tiran si ne prishtine..
Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 15-03-2011 më 06:48
Sepse:
1.Ky plan eshte i hartuar nga Sherbimet Informative te shteteve qe jane kunder Kosoves, dhe keto sherbime objektivat e veta ne gjdo shtet e edhe ne Kosove i realizojn permes mercenarve lokal,
sepse:
2.Askush me shum se keto sherbime nuk eshte i interesuar qe ne Kosove te kete anarki,
dhe
3. Pastaj te thojn se ja iu kemi thene se Shqiptaret nuk meritojn shtet, dhe ja qe keni gabuar kur sna keni degjuar neve, qka do te beni tashte ju me keta parazita...!?
Njeriut nuk i duhen deklaratat per ta shuar urine, atije i duhet buk, ajo buke qe sot i mungon cdo te dytit njeri ne Kosove.
Shqiperin nuk ka nevoj me bërë, ajo ështe. Ndoshta e ke fjalën se do ta forconi Shqiperin.
Hashimi ju mundi ne zgjedhje dhe kete e keni parnue dhe trusne bishtin. Harrone se me revulucion mundeni me marr pushtetin. Ju e doni ma shume pushtetin se kush tjeter, per kete perdorni gjithaqka dhe cdo parull. Thirreni ne sene te shenjta kombtare per ta fitue pushtetin... kjo nuk ka koment.
Po ben eksperiment apo stervitje Cia per lindjen e mesme?
"Shoku Mjekesise"
LVV DO TA BËJË SHQIPËRIN!
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
O brari ,
Ti more djal , në njëren anë e mbron dmokracin në Shqipëri , e në anën tjetër mbron krimin në Kosovë.
Për ty legjitime të duket një qeveri që ka përkrahjen e 20 deputetëve të ardhur në palament pa vota, dhe mesiguri po aq me vota të vjedhura.
Nës kjo është legjitime për ty , atëher , po kthehem te ai emërtimi që ta kam bërë edhe më heret brari=gomari!
Kosovell,
Së pari e kam fjalen për Shqipërin Etnike/Natyrore.
Shqipëria Etnike është si teritor , kurse si Shtet jo.
Po nuk ki faj ti se je i indoktrinuar kështu sic je. Më dhimsesh!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Krijoni Kontakt