Po shahen politikanėt mes tyre me libėr shpie dhe ju habiteni qė shajti Sajmiri doktorin.![]()
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
o, ai saimiri duket qe ne surrat qe eshte debil njeri. se si nuk e kuptojne njerezit me cudit.
Ndersa une ketej kam nje hall me ju te asaj ane te memedheut. Secilin qe lexoje i jap te drejte(pervec kesaj, vdiqa se qeshuri). I thoni bukur gjerat ju madje edhe kur shani hahahaha.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 15-03-2011 mė 11:08
asnje emision nuk me ka terhequr ne shqip. jane teper banal nuk shifen dot me familjen. heren e fundit pashe per vitin e ri te gjitha kot pa vlere pa lidhje thjesht kush te tregohet me idiot e kush te zbuloj pjese trupi me shume. camera man vashdimisht fiksonte camera tek pjese te ndryshme te femrave. ka nje nivel teper te dobet kur behet fjale per show te ndryshme ne shqiperi.
I LOVE GOD
j&g
ndersa doktori (genti) cuni tjeter i tirones eshte nga mallakastra![]()
keto tironsat mire qe vdesin te hapen by.thesh me te vetet, po keta shkojne der aty sa hapen bythesh dhe me te botes, mer jahu![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Une se kam idene ca eshte fiks fare apo kush eshte Sajmiri. Po ajo shprehje live eshte 1cik si banale. Me mire te kishte thene e-fju, se ate. Mire e ka ky shoku qe eshte indinju e sdo me pa me! Lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Po e zem se ka te drejt Fiksi kur gjen fakte nga PD,po sa eshte objektiv kur as nje fakt nuk jep nga PS,e dim mir se edhe nese jan nga Robotet kta te PS,edhe robotet gabojn . Prandaj nuk eshte faji te fiksi por tek ai qe e shikon,per mua jan shum te mire pasi kurre nuk i shikoj qe prej 4 vite ,kur Saimiri ka patur synim karrigen e deputetit .
Krijoni Kontakt