Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 26
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

NATO kërkon falje për vrasjen e civilëve

Kabul, 2 mars – NATO ka kërkuar faljen për vrasjen e 9 civilëve gjatë operacioneve në rajonin verilindor të Afganistanit.
    Komandanti më i lartë i NATO-s, gjeneral David Petraeus, tha se i vinte “shumë keq” për incidentin, i cili ndodhi dje në distriktin Pech të provincës Kunar.
    Zyrtarët lokalë thanë se 9 djem, të moshës 12-vjeçare dhe më të vogël, u vranë derisa po mblidhnin dru, transmeton AP.
    Petraeus tha se incidenti ndodhi për shkak të një gabimi në komunikim.
    Qindra fshatarë afganë kanë protestuar ndaj vrasjes së nëntë fëmijëve nga një sulm ajror i NATO-s.
    Protestuesit hidhnin parulla kundër Shteteve të Bashkuara dhe qeverisë afgane derisa ishin nisur në drejtim të vendit të sulmit. /koha/
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Akt terrorist apo human?!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Asnje prej tyre.

Kabul, 2 mars – NATO ka kërkuar faljen për vrasjen e 9 civilëve gjatë operacioneve në rajonin verilindor të Afganistanit.
    Komandanti më i lartë i NATO-s, gjeneral David Petraeus, tha se i vinte “shumë keq” për incidentin, i cili ndodhi dje në distriktin Pech të provincës Kunar.
    Zyrtarët lokalë thanë se 9 djem, të moshës 12-vjeçare dhe më të vogël, u vranë derisa po mblidhnin dru, transmeton AP.
    Petraeus tha se incidenti ndodhi për shkak të një gabimi në komunikim.
    Qindra fshatarë afganë kanë protestuar ndaj vrasjes së nëntë fëmijëve nga një sulm ajror i NATO-s.
    Protestuesit hidhnin parulla kundër Shteteve të Bashkuara dhe qeverisë afgane derisa ishin nisur në drejtim të vendit të sulmit. /koha/
    Sa mire e paskan kapur dhe foton e helikopterit kur ka qelluar per te vrare 9 personat

Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Te presim dhe te informohemi se ne te vertete c'fare propagande munde te jete kjo vrasje. Ne qofte se eshte shqipetare me siguri se do te kete ndonje motiv politik i finansuare nga serbia.
    Sigurisht, se nuk ka ndodhur asnjehere qe shqiptaret te dalin kunder Amerikes.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Po NATO po i mbeshtet muslimanet kshtu qe duhet patjeter ti mbeshtesesh human e terrorist ,mjafton ti thuash amin

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Ne cdo luft civilet jan viktimat kryesore, cdoher vdesin me shum civil sesa ushtar, keshtu ishte edhe ne Kosov , Bosnje , Irak , Vietnam ...
    Ne vitin 2010 ne Afganistan jan vrar 500 civil gjat sulmeve te Natos , nga 2400 civilet e vrar ne vitin 2010.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Zyrtarët lokalë thanë se 9 djem, të moshës 12-vjeçare dhe më të vogël, u vranë derisa po mblidhnin dru, transmeton AP. Petraeus tha se incidenti ndodhi për shkak të një gabimi në komunikim.
    Shume shpesh po 'gabojne' bre
    Paqë

i/e regjistruar Maska e aadili
    Anëtarësuar
    21-09-2006
    Vendndodhja
    Zürich
    Postime
    295
    Citim Postuar më parë nga Adna Lexo Postimin
    Shume shpesh po 'gabojne' bre
    Kështu e ka kjo punë gjithmon.
    I forti, gabon dhe të vret dhe të vret kur ti gabon.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-02-2003
    Postime
    444

NATO ka vrare Nenen time veterane te Luftes se Dyte Boterore!!!

Sali Berisha me urdher te organizates ushtarake NATO ka vrare Nenen time veterane te Luftes se Dyte Boterore.
    Nena ime sa ishte gjalle ka patur nje dedikim pa rezerva jo vetem ndaj femijve te saj por edhe ndaj cdo njeriu te cilin kish mundesi t'a ndihmonte.Pra ata kane vrare nje veterane shqiptare me shpirtin e Nene Terezes!!!
    Vrasja eshte bere me paramendim me qellim shkaterrimin e plote psiqik timin,si hakmarrje ndaj kritikave te mia online kundra racizmit ne vendet e NATO-s dhe kundra revanshizmit luftenxites ne vendet e NATO-s.
    Ushtarake gjermane me bene te ditur ne gjuhen e mafias me 2 Janar 2009 se do te me vrisnin Nenen.
    Po keshtu kur ata arriten t'a vrasin Nenen time nepermjet manipulimit te ilaceve mua m'u dergua nje mesazh perseri ne gjuhen e mafias nepermjet te cilit mesazh shik-u shqiptar konfirmonte "trimerine e vet",vrasjen e Nenes time veterane.
    Kjo tregon se organizata NATO nuk i ben vrasjet padashur por me paramendim!!!
    Kur j'u leverdis bejne sikur kerkojne te falur!!!
    Edhe po te perpiqeshin te kerkonin te falur personat pergjegjes per vrasjen e Nenes time:Robert Gates,Angela Merkel,Sali Berisha,teatri i tyre nuk do te mund te me kthente Nenen time perseri ne kete jete.Eshte e drejta e afganeve te mendojne keshtu si une e t'u thone oficereve te NATO-s mjaft me me teatrin tuaj se nuk mbane me pete lakrori!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga wittstar : 07-03-2011 më 12:31

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •