Postuar mė parė nga Izadora Me duket se tek fimi ''Cifti i lumtur '' . Ncuk,Stationi ka dhene pėrgjigje tė saktė
I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!
Postuar mė parė nga Station Zonja nga qyteti Ncq Me duket se nga, fshati LOL
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar mė parė nga Izadora Ti mi ke dare floket ne dyshe , une ti ndaje ne katersh :-d Prefekti.....
Postuar mė parė nga Enkeleu Ncuk,Stationi ka dhene pėrgjigje tė saktė E sakte , e thoshte babi i lules
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar mė parė nga Izadora E sakte , e thoshte babi i lules Ėhė , postieri
Postuar mė parė nga Station Prefekti..... yeap - Une e di qe ti i ben gabimet pa dashje - Jo teta drejtoresh , une i bej me dashje
- Si po tė duket Vesel , ė ??? -Ē`paska bėrė frengu zotni komandant, po vertet t`jet qemane gjithė kjo bina !?
Postuar mė parė nga Enkeleu - Si po tė duket Vesel , ė ??? -Ē`paska bėrė frengu zotni komandant, po vertet t`jet qemane gjithė kjo bina !? Koncert nė vitin 36
Postuar mė parė nga Enkeleu - Si po tė duket Vesel , ė ??? -Ē`paska bėrė frengu zotni komandant, po vertet t`jet qemane gjithė kjo bina !? Koncert ne vitin 36(ishalla nuk kam ngatarruar vitin) Izi ate filmin tend neper mend e kam,po titulli spo me kujtohet ne moment LOL
Postuar mė parė nga Izadora yeap - Une e di qe ti i ben gabimet pa dashje - Jo teta drejtoresh , une i bej me dashje Titulli nuk mė vjen nė mėnd por ėshtė me Vullnetin e shtėpisė fėmijės.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt