Zonja nga qyteti![]()
Zonja nga qyteti![]()
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
"Gjeneral, do te sillemi si ujqit nepr shkretetire......"
Jarigas
epo,nuk eshte saktesisht keshtu..do ta kerkojme vloren edhe nuk do ta gjejme admiral,por do endemi neper mesdhe si cifutet neper shkretetire...Sulejman Pitarka te filmi balle per balle...
Epo keni te gjithe te drejte.....e kujtoja vagellimthi, meqe kane kaluar gati 25 vjet qe kur e kam pare per te fundit here....ju falemnderit te gjitheve!!
shoku _tanku ishte me i sakti.....i madh Sulejman Pitarka ne rolin e rusit.........
ajri,ajri.......vozdu,vozdu.........ajri,ajri..... ...vozdu,vozdu......!!![]()
Jarigas
Po kete e mbani mend
me duket se se keni cituar
eshte e forte fare
...ka bo lanet kamunistat (jo partizonet). E ka thone e mencmja plaka Shabonit, qe kishte ra pre e prapagandes borgjeze-fetare ne sherbim te fashistave, qe e boni te humbte besimin ke pastertia e Kanonit dhe luftes partizone!
dhe kjo
te dashur vellezer....- OOOO nga na doli vella ky more! -Kushedi , do ti ket kaluar e ema nga keto ane..
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
po vazhdoj
O zot mes ketyre injoranteve do te me shkoje jeta !Vetem ne paris blihen lulet me para ,ketu lulet i hane gomeret ha ha ha
...paske alamet gruje,se kam pare noi her///po ske faj,ske pas ku me e pa,pune shpi -shpi-pune,boll i them,dil ori me shoqe hap syte,merememend m`thote...me meren mend...
Muhamedan je zotrote? Ah jo un augusto mato mua shkurt agush. U mu befsh kurban un thash se mos je bere dhe ti synet.
Stern, po shkruaji tamam ato batuta, aman! Se pothuajse te gjithe me gabime i kini e jo gabime drejtshkrimore, por gabime '"ideologjike"
Jo tutat, por pantallonat. Pastaj, s'kishte tituj zoterie, kur eshte prodhuar ai film vizatimor. Prandaj hiqe ate "zoti". (lol)
Sa per Enea Zhegun, ai pergjigjet : Per shpirt te nenes, vetem une!
Te korigjova ty e s'ma merr per ters, se ketyre te tjereve kam frike se u mbetet hatri.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Krijoni Kontakt