E kam pasur nje arsye pse kam zgjedhur per te jetuar jashte Kosoves por nuk kam nevoje te jap llogari ketu para askujt. As para teje.
Kam punuar atje, shume e re bile me ate rrogen e vogel. Dhe kam qene shume e lumtur. E di fare mire situaten atje e tash e kam pare edhe ketu.
E keqja eshte qe jo te gjithe kane kerkesa te njejta. Dikush eshte i kenaqur kur rroga i del ne banke nje dite para fillimit te muajit, dikush eshte i kenaqur qe si mungon asgje-vec gjithcka eshte relative dhe se besoj qe dikush i ka te gjitha e dikujt tjeter (mua psh) sme bejne pershtypje fare keto gjera.
Nuk thashe qe njerzit jane te kenaqur me ate qe marrin ne Kosove po jane shume me mire se keta qe e marrin rrogen me kohe po qe nuk e dijne se ku do ti lene pasardhesit.
Te mos e nderrojme temen.
Shkrimi im ishte per ata qe shesin mend nga larg dhe shohin vetem te keqija ne Kosove, po kur ti pyetesh se cila eshte zgjidhja sjane ne gjendje te te thone nje fjali si duhet.
Premtimet e Kryeministrit Thaēi po jetėsohen.
Puntorėt e administratės publike, arsimtarėt, policėt, zjarrfikėsit, punonjėsit shėndetėsor, familjet e dėshmorėve dhe invalidėt e luftės, pėrfituesit e skemave sociale, tani do ti marrin tė ardhurat materiale me rritje. Me qeverinė Thaēi nė krye sukseset vazhdojnė. Disave po iu pengonė kjo dhe dėshirojnė destabilizim tė vendit, por nuk do t'ia arrijnė qėllimit. Ata janė kundėr mirėqenjes sė popullit. Urime dhe i gėzofshi tė ardhurat tė gjithė ju qė do ti merrni me ngritje. Per Kryeministrin Thaēi mbi tė gjitha qėndron sė pari Kosova...
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Ti e dashur se ke provuar kurre te te kerkojne me plot gojen miresjellje ne banke ta germezosh emrin tend sepse se kane kuptuar. Eshte nje menyre shume e kulturuar per te ta kujtuar se ti je e huaj ketu.
Dhe do te kete ne forum aso qe me thone se me paska ndodhe vec mua se atyre su ndodhe kurre. Genjeshter eshte e dashur. Ju perplaset te gjitheve ne fytyre,tjeter qe ata se kuptojne. Ose behen qe se kuptojne.
I huaji eshte i huaj kudo. Si ata kinezet e kodres se trimave ne Pr. Ne nuk jemi me te mire se kinezet por ne i nencmojme haptas dhe nuk i duam ata ketu. Dhe as qe do ti duam kurre.
Krijoni Kontakt