Close
Faqja 7 prej 30 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 295
    i/e regjistruar Maska e Shqypnia1878
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    prishtine-shqiperi
    Postime
    77
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    hahahaha u mblodhen loket hahahahhahahah .PSE KOSOVAR JENI JU .jU JENI KUSUR I BUKES SE KOSOVARET KE QEF TE BESH MUABET .sA TE TRASH ENDEN DUKE U QURRAVITUR NE PER FORUM .traper .
    KUR JAM UNE KOSOVAR, TI JE VAJZA E OBAMES DHE AJ ESHTE MAGJUP.
    Shqiponja bertet duke fluturuar,
    rrofte SHQIPERIA E RIBASHKUAR

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Gjakovar , Prizrenasit prizrenali, gjilanasit gjilanli ,...

....une jam Akrep..

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar mė parė nga yllbardh Lexo Postimin
    po gegė janė edhe kosovarėt
    gege jane o shoku po hajde mbushja mendjen atyre("kombesis" kosovare). ata tani sjan me gege as shqiptar por jane "kosovar"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga Shqypnia1878 Lexo Postimin
    ganimete,edhe une mendoj se me ndihmen e albin kurtit ka me u ribashkuar shqiperia,po pa luft.ne me demokrati dhe me drejtesi do ta arritum kete.
    nga cili qytet je ti?
    Sa per njoftim une jom katunar.Njeri nga Adminet esht korrekt e ne online ne krye veni ,dhe shkruan antar ganimet,katunari e pastaj her nete ,alem-de ,usa,e do katunar tjer

Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    perfundimisht ky person asht shka se teori tjeter nuk ka.

bash si idhulli i vet behgjet pacolli

Pse ore ju merreni me mua merruni me vellezrit tuaj shqiptare te shqiperis te cilen ne unanim te plote na quajn Kosovare madje kta shkojn edhe me larte duke i quajtur shqiptaret e Maqedonis-Dardanis Maqedonas me kta merruni ju patriotat jo me muaaaaaaaaa...?????

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Pse ore ju merreni me mua merruni me vellezrit tuaj shqiptare te shqiperis te cilen ne unanim te plote na quajn Kosovare madje kta shkojn edhe me larte duke i quajtur shqiptaret e Maqedonis-Dardanis Maqedonas me kta merruni ju patriotat jo me muaaaaaaaaa...?????
    S'ka asgje per tu marrur me Shqiptaret e Shqiperise!!
    Po eshte e vertete qe thojne Kosovare por perdorimi i kesaj fjale eshte Shqiptar-Kosovar, nuk ka domethenien qe i ke vene ti. Thjeshte eshte me e lehte per te bere krahasim krahinave Shqiptare. (ne fakt qyetet e Kosoves tani po i mesojme se cfare quhen, se as emrat e tyre nuk i dinim qe t'ju therrisnim Gjakovar. etj.)
    Sa per Shqiptaret e Maqedonise as se kam idene cfare do te thuash....dhe jam nga Shqiperia. Si ka mundesi ....... Mos i bej mendimet e tuaja si te popullit. Po pate per te folur fol ne emrin tend.

Teme koti kjo, pa kuptim.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Kjo alonsa ben pjesė nė at grupen qė martohen me ata srbet e Veriut tė Mitrovices.

Zoti e ndihmoft
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Alnosa nuk besoj qe e ka menduar seriozisht ate qe ka shkruar! Ndaj, mjaft e ofenduat pa arsye. Ne fakt secili e ofendon veten kur mundohet dhe mendon se fyen dikend me fjale jashte etikes, se deshmon qe etika e tij eshte zero
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 15-03-2011 mė 19:11

Termi Kosovar eshte nje term pro-sllav, dhe fare ska te beje me Iliret - Shqiptaret. Tani krijimi i nje Kombi te ri ne Kosove - Pra Kombin Kosovar, nuk eshte gje tjeter perpos nje padrejtesi qe na imponohet nga bashkesia nderkombetare - qe na imponohet nga ca qarqe anti-shqiptare e pro-sllave. Gjithashtu imponim eshte edhe flamuri dhe hymni i tanishem qe ka shteti i Kosoves.

Edhe njera e edhe tjetra - ( Kombi Koosvar dhe Flamuri i Kosoves me 6 Yje dhe me ngjyre te verdhe, kalter e te bardhe ) jane kontarbanduara sepse Populli shumice Shqiptar i Kosoves nuk eshte pyetur fare ne lidhje me keto gjera per interes Shteteror - Kombetar. Fare nuk ka patur REFERENDUM gjith popullor per keto ceshtje. Po te kishte drejtesi ne Kosove, po te kishte Referendum ne Kosoves, jame me si i sigurt qe populli shumice Shqiptare - pjesa dermuese nuk do kishte pranuar kete padrejtesi, nuk do kishte pranuar kete imponim nga bashkesia nderkomtare - nga keto qarqe anti-shqiptare e pro-sllave.

Lufta e fundit ne Kosoves, nga ana e Ushtrise Clirimtare e Kosoves ne krye me Komandantin Legjendar - ADEM JASHARIN, nuk jane rreshtuar rreth ketij apo kesaj lecke e hymne te Kosoves, por jane rreshtuar rreth Flamurit dhe Hymnit Kombetar SHQIPTAR.

Pjesa dermuese e Shqiptareve te Kosoves e ndejne veteveten e tyre si Komb Shqiptar dhe Flamurin KUQ e ZI me Shqiponje Dy Kokeshe e ndejne si Flamur te Tyre.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    LVV DO TA BĖJĖ SHQIPĖRIN!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!

TRADHĖTARĖVE TĖ KOMBIT PO U VJEN FUNDI!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Faqja 7 prej 30 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •