Edhe luft po parashikojn .hemmmmmmmmmmmmm
Tani po bie daullja e atyre qe i solli Serbia me Evropen .
Une nuk besoi se do ket luft qe te ndahemi por te bashkohemi
Ket se do ket luft se ve ne dyshim sepse fara e ish kumunistav e duan me shum njerken se nenen e tyre dhe majka kshtu i udhzon unukat e vet .
E shef se ne forum dalin disa adasha te Sllobes e na bejn pishman se jemi Dardhagji![]()
Tani do dalin veq prit pak se une nji krism e njeva.baaam.mduket ishte llovaqk.
Ndersa une po shpreh mendimin tim se me prapagantat serbo dhe kumunistoedvinisto shqiptaret do largohen nga njeri tjetri e besa edhe luft duan te bejn veten kombi yne te mos bashkohet
Une parashof nji luft demokratike te fuqishme nga shqiptaret e vertet qe te ndodh bashkimi e mua me keni ne linjen e par te luftoim te bashkohemi
Albini me flamur,
Vetvendosje esht prijetare.
I nderuar ne shqiptaret jemi ndar mjaft,dhe tani na duhet bashkim .
Ai i cili nuk e shef domosdoshmerin e unifikimit dhe prioritetet e kombit ,se pa bashkim nuk ka shtet shqiptar te fort e pa forc gjithnji do jemi te detyruar te huajt tna i pleqrojn punet ..dhe kshtu her autonomi her protektorat e her shtet me emer e vasal te thiut e te birit do jemi veq komb me jet dinjitoze nuk do kemi e te poshtruar gjithnji do jemi.
Tung
LVV DO TA BĖJĖ SHQIPĖRIN!
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
BAC, U KRYMB!
E mira e gjithė kėsaj pune , pra e formimit tė njė komb fantazėm qė po e quajn kosovarė , ėshtė se do tė dihet mė saktėsisht se sa shqiptarė jemi nė Kosovė.
Ka shumė gjkprisht qė flasin shqip dhe na kan ngatruar gjithmonė punėt , duke u fshehur nėn petkun e shqiptarisė enė anėn tjetėr kan luftuar dhe luftojnė kundėr kombit shqiptarė.
Nuk duhet tė kemi asnjė kundėrshtim tė krijimit tė kėsaj pakice tė re.
Mos harroni se edhe nė ish jugosllavi ishte krijuar njė komb qė e quanin vetin jugosllav. Nuk e di a ka mė pjestar tė atij "kombi". Besoj se kėta qė po pėrpiqen tė krijojn "kombin" kosovarė , jan ata qė kan pas plan me qen pjes ė e "kombit" jugosllav.
Pra , unė e shof pozitivisht krijimin e kėsaj krijese qė po quhet komb kosovarė, sepse do tė pastroi kombin tonė nga mbeturina!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
Ter bota na quaj shqiptar te kosoves e ne vehten e quajm kosovar a nuk eshte paradoks.
Albanish kosovo
Kosovo albaner
kosovo albenien
albanci sa kosovo etj e do balosha siq eshte ky prishtina c na quan kosovar,bile edhe ja jep vulen e thot eshte normale sepse edhe sllavet keshtu qenkan kqyre ti qfar depsuzi qe lidhje me kok nuk kish,po nuk ka faj se pacolli ja ka trasu rrugen e vllaznim bashkimit
Krijoni Kontakt