Close
Faqja 2 prej 30 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 295
    i/e regjistruar Maska e Shqypnia1878
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    prishtine-shqiperi
    Postime
    77
    Citim Postuar mė parė nga Hard Lexo Postimin
    ...mos bon hajgare o njeri...mo...

nuk jam tu ba hajgare.po ti?
    Shqiponja bertet duke fluturuar,
    rrofte SHQIPERIA E RIBASHKUAR

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar mė parė nga Shqypnia1878 Lexo Postimin
    nuk jam tu ba hajgare.po ti?
    ....o lej keto sene o burr , leje hiqu tyne se prralla jan keto ...

dil te tema Humori Shqiptar, tregonaj naj barcolet...hajt...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Edhe luft po parashikojn .hemmmmmmmmmmmmm
    Tani po bie daullja e atyre qe i solli Serbia me Evropen .
    Une nuk besoi se do ket luft qe te ndahemi por te bashkohemi
    Ket se do ket luft se ve ne dyshim sepse fara e ish kumunistav e duan me shum njerken se nenen e tyre dhe majka kshtu i udhzon unukat e vet .
    E shef se ne forum dalin disa adasha te Sllobes e na bejn pishman se jemi Dardhagji

Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    prishtine-shqiperi
    Postime
    77
    Citim Postuar mė parė nga ganimet Lexo Postimin
    Edhe luft po parashikojn .hemmmmmmmmmmmmm
    Tani po bie daullja e atyre qe i solli Serbia me Evropen .
    Une nuk besoi se do ket luft qe te ndahemi por te bashkohemi
    Ket se do ket luft se ve ne dyshim sepse fara e ish kumunistav e duan me shum njerken se nenen e tyre dhe majka kshtu i udhzon unukat e vet .
    E shef se ne forum dalin disa adasha te Sllobes e na bejn pishman se jemi Dardhagji

kush ka than qe do te kete luft?

Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    prishtine-shqiperi
    Postime
    77
    Citim Postuar mė parė nga Hard Lexo Postimin
    ....o lej keto sene o burr , leje hiqu tyne se prralla jan keto ...

dil te tema Humori Shqiptar, tregonaj naj barcolet...hajt...

haha faleminderit edhe nje here.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga Shqypnia1878 Lexo Postimin
    kush ka than qe do te kete luft?
    Tani do dalin veq prit pak se une nji krism e njeva.baaam.mduket ishte llovaqk.
    Ndersa une po shpreh mendimin tim se me prapagantat serbo dhe kumunistoedvinisto shqiptaret do largohen nga njeri tjetri e besa edhe luft duan te bejn veten kombi yne te mos bashkohet
    Une parashof nji luft demokratike te fuqishme nga shqiptaret e vertet qe te ndodh bashkimi e mua me keni ne linjen e par te luftoim te bashkohemi
    Albini me flamur,
    Vetvendosje esht prijetare.

Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    prishtine-shqiperi
    Postime
    77
    Citim Postuar mė parė nga ganimet Lexo Postimin
    Tani do dalin veq prit pak se une nji krism e njeva.baaam.mduket ishte llovaqk.
    Ndersa une po shpreh mendimin tim se me prapagantat serbo dhe kumunistoedvinisto shqiptaret do largohen nga njeri tjetri e besa edhe luft duan te bejn veten kombi yne te mos bashkohet
    Une parashof nji luft demokratike te fuqishme nga shqiptaret e vertet qe te ndodh bashkimi e mua me keni ne linjen e par te luftoim te bashkohemi
    Albini me flamur,
    Vetvendosje esht prijetare.

ganimete,edhe une mendoj se me ndihmen e albin kurtit ka me u ribashkuar shqiperia,po pa luft.ne me demokrati dhe me drejtesi do ta arritum kete.
    nga cili qytet je ti?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Qyshe more nuk egziston Identiteti kosovare jo vetem se egzitone por esht shum i fuqishem, ndersa qeshtja esht se nga ky Identitet esht duke u krijuar Kombi Kosovare proces ky shum i natyrshem e shum normale kur dihet se ne ballkane kemi shume kombe te krijuara nda nje Identitet siq esht aje Sllave .

Mose harroni se Serbet-Kroatet-Malazezet-Boshnjaket jan shum me te afert nder veti se ne shqiptaret e Kosoves me Shqiptaret e Shqiperis ndersa kta sote jan kombe te ndryshme gje gje do te ndodhe natyrshem edhe mes Kosoves dhe Shqiperis.

Identiteti Ksovare esht realitet
    Kombi kosovare esht realitet ne krijim e siper.

Mbase ne nje te ardhme mund te ket edhe konflikte ne mes te kosoves dhe shqiperis kur kihet parasysh divergjencat ndasit qe egzistojne ne mes te ketyre dy shtetve dhe popujve divergjenca keto te cilat shkojn ne po te njejten Linje me ate te Boshnjakve dhe Serbve, ndersa dihet se Shqiperia esht duke ndjekur rrugen e nje shteti ekstremist te Krishter ndersa Kosova te nje shteti Musliman keshtuce une besoje se brenda 20-30 viteve Kosova dhe shqiperia do te jen shtet Armike
    I nderuar ne shqiptaret jemi ndar mjaft,dhe tani na duhet bashkim .
    Ai i cili nuk e shef domosdoshmerin e unifikimit dhe prioritetet e kombit ,se pa bashkim nuk ka shtet shqiptar te fort e pa forc gjithnji do jemi te detyruar te huajt tna i pleqrojn punet ..dhe kshtu her autonomi her protektorat e her shtet me emer e vasal te thiut e te birit do jemi veq komb me jet dinjitoze nuk do kemi e te poshtruar gjithnji do jemi.
    Tung

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    LVV DO TA BĖJĖ SHQIPĖRIN!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!

E mira e gjithė kėsaj pune , pra e formimit tė njė komb fantazėm qė po e quajn kosovarė , ėshtė se do tė dihet mė saktėsisht se sa shqiptarė jemi nė Kosovė.
    Ka shumė gjkprisht qė flasin shqip dhe na kan ngatruar gjithmonė punėt , duke u fshehur nėn petkun e shqiptarisė enė anėn tjetėr kan luftuar dhe luftojnė kundėr kombit shqiptarė.

Nuk duhet tė kemi asnjė kundėrshtim tė krijimit tė kėsaj pakice tė re.
    Mos harroni se edhe nė ish jugosllavi ishte krijuar njė komb qė e quanin vetin jugosllav. Nuk e di a ka mė pjestar tė atij "kombi". Besoj se kėta qė po pėrpiqen tė krijojn "kombin" kosovarė , jan ata qė kan pas plan me qen pjes ė e "kombit" jugosllav.

Pra , unė e shof pozitivisht krijimin e kėsaj krijese qė po quhet komb kosovarė, sepse do tė pastroi kombin tonė nga mbeturina!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Ter bota na quaj shqiptar te kosoves e ne vehten e quajm kosovar a nuk eshte paradoks.
    Albanish kosovo
    Kosovo albaner
    kosovo albenien
    albanci sa kosovo etj e do balosha siq eshte ky prishtina c na quan kosovar,bile edhe ja jep vulen e thot eshte normale sepse edhe sllavet keshtu qenkan kqyre ti qfar depsuzi qe lidhje me kok nuk kish,po nuk ka faj se pacolli ja ka trasu rrugen e vllaznim bashkimit

Faqja 2 prej 30 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •