me e bukura e ketyre qe duan te quajn kosoven komb eshte se po e quajn komb kosovar. ketu paradoksi eshte se vete emri kosov eshte emertim sllav keta duan te krijojn nje komb me emer sllav. kur midis kosov dhe shqiptari mund te zgjedhin shume mire shqiptari pasi eshte emertim shqiptar emertim i tyre pasi me kete emer jane quajtur historikisht dhe per kete emer kane luftuar historikisht. vetem ne kete aspekt eshte absurde pa llogaritur te tjerat.
PO SI NUK NA U NDAN NJEHERE KETA TRADHETARET NEVE ORE AMAN.
iden dhe qellimin na i ka dhen vete zoti dhe ajo eshte shqiptaria. nje gjuhe nje komb nje histori etj dhe qellimi ne fund fare eshte nje shtet. mendoj se ska me mire.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kanina : 14-03-2011 mė 20:35
vallaj egziston vetem per injorantet. shtete te ndryshme jane nej gje, por kombe te ndryshe jane nej gje teresisht tjeter.
Identitet Kosovar ka por kombėsi kosovare s'ka. Sepse ėshtė e natyrshme qė tė gjithė shqiptarėt nuk janė tė njėjt si pėr nga fizionomia po ashtu edhe pėr nga vecori tė ndryshme psiqike si kurse mentaliteti, gjakėnxehtėsia, besnikėria, mikėpritja etj.... etj. por nė fundė tė fundit qė tė gjithė jemi shqiptarė. Nė tė kaluarėn kėto vecori kan qenė mė tė dallueshme pėr shkakė tė kontakteve tė pakėta qė ne kishim nė mes veti por civilizimi ka bėrė tė veten dhe shumė lehtė njeriu mundė shkojė anembanė viseve shqiptare mbrenda dite dhe kjo ka mundėsuar nė njė mėnyrė pozitive qė kėto dallime tė zvoglohen.
Shqiptari qė derdhė gjak shqiptari nuk meriton tė quhet shqiptarė
LVV DO TA BĖJĖ SHQIPĖRIN!
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
BAC, U KRYMB!
Tash per shkak se nuk jan shum kosovareØ, e kan bo edhe putinin.
Urime duhet mi thon hashimit dhe hijenave si ai!
Shum me mir te ndahen gjakprishtit nga Shqiptarėt e vėrtetė!
Le te quhen jugosllav , a kosovar , a rus , krejt jan hijena!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
Edhe pa u permend fare ky,,far kombi Kosovare''te gjithe Shqiptaret nga shteti am(apo shumica)na quanin:
-Ju Kosovaret,Pse?Sepse ne gjithmone per ta ishim Kosovare e kurr Shqipetar nga Kosova!Ne jemi qytetar te Kosoves por kombi yne eshte Shqiptar,dalloni njehere kombin dhe shtetesin!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Ju kosovaret e forumit e ndjeni veten shume te diskriminiuar ,shyqyr qe vetem ketu ne forum se realiteti eshte ndryshe .Jo pse na thone keshtu keta te shqiperise jo pse na thone ashtu .Ju intereson shume se cfare thone te tjeret .Nqs je shqiptare cte kercet kaq shume se cthote lagja?! .Une personalisht ne relititet nuk kam degjuar asnjehere ndarje te tilla + qe kam goxha lidhja miqesi me kosot .epo cna gjeti nuk zute njehre karar duke u ankuar .Po neve qe na thoni greke juve cte bejme te qajme dhe ne . :bahhhh.Na eshte mesuar goja ne tju therrasim kosovar se i bije gjate shqiptaret e kosoves lol .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 15-03-2011 mė 12:25
Krijoni Kontakt