Merre vedin me te mire,e debato si duhet,me fyerje e sharje nuk shkohet me lerg se ne **.
Une askund nuk e lavdova as shava askend,po me dhimbet populli pa dallim partish e besimeve fetare,pra Shqiptaret!E Ju vazhdoni zotri me ,,legena e shumara''kjo do na qoj perpara,do na hap rruge prosperiteti!Vazhdo....ju mir e keni kuptuar por nuk e pranoni me pas livdu hashimin e kishe kuptu mire
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga e panjohura : 10-03-2011 mė 20:09
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
zonje a po zonjush te kerkoj falje nese ju personalisht ndiheni e ofenduar un e kuptoj se hashimin e keni idol edhe un e kisha ket hashimin idol te betohem por esht e drejt e imja qe tash te mos jam adhurues i keti njeriu per shum arsye kurse ju mua me qertoni apo me terheqeni vrejtje kur un kinse ofendoj ket hashimi kurse disa pash partiak tuaj me lart liderin ton kombtar albin kurtin e ofendojn per gjera bajate vetem e vetem pse albini mendon ndryshe jo si kyta cubat e pdk-s mefal disa cuba jo te gjith se pse jam shum i bindur se ne pdk ka patriota shum ..
me rrspekt beni...
Era barut po i vjen parlamentit.
Kurr ma shum tensione ska pas, qa ka me ndodh.
Kan mu pre po me duket , Vetvendosja shum te ashper, po i prekin ne tel.
Kto tjert gjaknxeht, askera te UCK-s , armatim sa te dush, me trauma lufte.
Parlamenti ka me qen interesant ne 4 vitet e ardhshme dhe me shum tension.
InshAllah nuk bojn naj ekces, le te diskutojn me llafe.
Shqiperi eshte edhe Cameria
Albin Kurti, refuzoj uniformen e UCK-se.
-------------------
po ku ta vesh klyshi i daqiqit uniformen e UĒK-se more
po mos bani edhe ju hajgare
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
pse rrin duke i shar antaret,po mundohesh me sharje me u mbrojt,se nuk din ma shum,ne gjtha postimet tuja nuk ke shkru gje tjeter vetem ofendime,turp per ty.
I pa dijshmi nuk duhet te ket vend ketu.
Lus administratoret qe ta terhjekin verejtjen,ashtu dhe postimet tuja ti efhin.
Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike
Krijoni Kontakt