Z. Kanina ajo qe thua ti ashete faket. por lideret tane jan te nexanun kush tia nderpres udhen kundershtarit per pushtet. A e di ti se ne Kosove dhe ylliride qe sot gezojen pushtet, para qeshtjes Kombetare ju ka pri idologjia,karriera, jan bere vrasje politike ne Kosove! jan mbushe haram z.kanina, tashe ka hy mos besimi ndaj ishe bashke punetoreve, bashke partiakeve, ashete shpetuemja e kokes tyne, se cili kuj tia hedhe me pare. Deshiren qe kishen e arriten ne kurris te familjeve Deshmoreve qe vertete Luftuan per kauzen Kombetare. pa u hamend se dikush luan me gjakun e tyne!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PLAKU : 10-03-2011 mė 18:10
Pa Kosovė e Ēamėri nuk ka Shqipėri
Deputeti i PDK-sė, Bekim Haxhiu padit Vetėvendosjen
2011-03-11
Deputeti i PDKsė, Bekim Haxhiu do ta padisė Vetėvendosjen pėr shpifje dhe dėmtim imazhi. Lėvizja e Albin Kurtit ka deklaruar nė ditėn e rivotimit nė Mitrovicė se djali i Haxhiut kishte organizuar votim tė shumėfishtė. Bekim Haxhiu dėshmoi me dokumente nė Parlament se ai nuk ka djalė, por vetėm dy vajza.
Haxhiu prezantoi dokumente pėr tė dėshmuar se ai nuk ka fare djalė, por vetėm dy vajza.
Tė nderuar deputetė, ju dėshmoj pėrmes certifikatės sė martesės dhe asaj familjare se djalė nuk kam. I kam dy vajza, njėrėn e kam 8 vjeēe e tjetra 5 vjeēe dhe jam i lumtur me to, ka thėnė Haxhiu nė foltoren e Kuvendit tė Kosovės.
Ai ka paralajmėruar se do ti drejtohet gjykatės dhe do ta padisė Lėvizjen Vetėvendosje, e cila kishte lėshuar njė komunikatė, ku thuhet se djali i Bekim Haxhiut ėshtė i pėrfshirė nė votime tė shumėfishta nė fshatin Vaganicė.
Pėr shpifjet publike dhe idenė pėr dėmtim tė imazhit tim, si deputet deklaroi se ndaj subjektit Vetėvendosje do tė ngre padi private pėr shpifje, ka thėnė Haxhiu nga foltorja e Kuvendit tė Kosovės.
Pas kėtij fjalimi nuk ka reaguar asnjė nga deputetėt e Lėvizjes Vetėvendosje.
Ndryshe, pėrpos nė gazetėn e Vetėvendosjes, ku pėrmendet djali i Bekim Haxhiut, edhe nė komunikatėn e lėshuar nė ditėn e votimit mė 23 janar akuzohet djali i deputetit.
Nė qendrėn e votimit 1105b, shkolla fillore "Skėnderbeu" nė Vaganicė, sipas vėzhguesit tė Lėvizjes Vetėvendosje Alban Lahut, po bėhet votim i shumėfishtė, i organizuar nga djali i Bekim Haxhiut-Kamishit dhe Idriz Bajraktarit, thuhet nė komunikatėn e Vetėvendosjes, tė lėshuar gjysmė ore pa u mbyllur kutitė e votimit.
Deputeti i Kuvendit tė Kosovės ka prezantuar edhe shkrimin e botuar nė gazetėn e Vetėvendosjes.
Nė fletushkėn e Vetėvendosjes thuhet se nė shkollėn Skėnderbeu vėzhguesit e PDKsė qėllimisht kanė grumbulluar me qėllim militantė partiakė, nė mesin e tyre thuhet se ėshtė edhe djali i kandidatit tė PDKsė, Bekim Haxhiut, ka cituar Haxhiu shkrimin e Vetėvendosjes tė botuar nė gazetėn e saj.
Mirėpo, konfrontimi i deputetit me Lėvizjen Vetėvendosje nuk ka pėrfunduar vetėm me paralajmėrimin pėr padi.
Ky deputet i PDKsė ka pėrsėritur pyetjen pėr Albin Kurtin.
Edhe njėherė e pyes Albin Kurtin pse nuk e ka veshur uniformėn e ushtarit tė UCKsė nė Likoc, ka pėrfunduar fjalėn e tij deputeti PDKsė, Bekim Haxhiu, i njohur me nofkėn Kamishi.
As ndaj kėsaj pyetjeje nuk ka reaguar Kurti ose ndonjė nga kolegėt e tij.
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
ne male ka qene jeta me e sigurte e kapadaijve te rrejshem qe thirren vetem ne vlera te huaja!
ne prishtine nuk ka qene lehte te perballosh serbine por kete e beri albin kurti!
as adem demaci nuk ka pas uniforme por edhe atij ia ngulen keta loparet e brojes!
as ali ukaj nuk ka pas uniforme por edhe ate e vrau hashim thaci nen urdherat e xhavit halitit!
a e keni pare xhemi shiea zedhensin e natos me uniforme ju kriminelet e shikut!
pra ju jeni ne panike dhe nuk do te keni mundesi tu ikni krimeve me pergojime te kota!
keta qe e shajne veten nuk e kane problem kjo eshte teknike e udebes!
dhe me zell shikasit e konvertuar ne deputet e perdorin kete teknike!
Unifomren e veshin burrat , trimat , uniforma nuk eshte per femij , uniforma nuk eshte per ata qe skan ndjenja kombetare , uniformen e veshin ata qe jan atdhetar qe kan gjak shqiptari...Albin Kurti, refuzoj uniformen e UCK-se.
albini osht fmiaq i pa edukat , kopil...pa prind...varja...sja vlen barra qeran me fol per to...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hillirian-zo : 10-03-2011 mė 18:23
UNIFORM VESHIN EDHE SHKIET
E sa i perket albinit, aj ne kohen e luftes kur u fshihke Thaci yte ne mal e hajke iveric, E Albini ishte pervaqsues politik i UCKes. po lereni keto pallavra.
O Hard ju ka shkuar treni juve ju ka shkuar koha
Bile adem demaci pat thane se une e Albini e mcefem UCKen se qfar qoban jeni kane hehehe
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hillirian-zo : 10-03-2011 mė 18:31
....po plas more bull.....
mos i rrit shkornjat , t'ka kap nervoza a? , po plas .....naj kah e na kelb ....
...po m'doket na ju shtinum me krye ne m.u.t sot krejtve juve te vetfudnsojes ....
...po pse rren ky m.u.t.i i m.u.t.i.t Albini per kso shpifje .... a sduhet me t'ja Q. at non shkin m.u.t.i.t. a?Deputeti i PDKsė, Bekim Haxhiu do ta padisė Vetėvendosjen pėr shpifje dhe dėmtim imazhi. Lėvizja e Albin Kurtit ka deklaruar nė ditėn e rivotimit nė Mitrovicė se djali i Haxhiut kishte organizuar votim tė shumėfishtė. Bekim Haxhiu dėshmoi me dokumente nė Parlament se ai nuk ka djalė, por vetėm dy vajza.
Haxhiu prezantoi dokumente pėr tė dėshmuar se ai nuk ka fare djalė, por vetėm dy vajza.
Tė nderuar deputetė, ju dėshmoj pėrmes certifikatės sė martesės dhe asaj familjare se djalė nuk kam. I kam dy vajza, njėrėn e kam 8 vjeēe e tjetra 5 vjeēe dhe jam i lumtur me to, ka thėnė Haxhiu nė foltoren e Kuvendit tė Kosovės.
Ai ka paralajmėruar se do ti drejtohet gjykatės dhe do ta padisė Lėvizjen Vetėvendosje, e cila kishte lėshuar njė komunikatė, ku thuhet se djali i Bekim Haxhiut ėshtė i pėrfshirė nė votime tė shumėfishta nė fshatin Vaganicė.
Pėr shpifjet publike dhe idenė pėr dėmtim tė imazhit tim, si deputet deklaroi se ndaj subjektit Vetėvendosje do tė ngre padi private pėr shpifje, ka thėnė Haxhiu nga foltorja e Kuvendit tė Kosovės.
Pas kėtij fjalimi nuk ka reaguar asnjė nga deputetėt e Lėvizjes Vetėvendosje.
Vertete burrat e veshin uniformen ,por ama burrat rijne aty ku te mbushen hundet me tym baruti , e jo si ata burat e rrugeve ( teveteshpallur ) te Tiranes qe iu vjene ere m-uti .
hej Jane Tum Shku Nerva Kejt
Pdk
Vetvendosje
Ldk Aak
Kejt Nfund Tpusit I Pafsha. Marre Si Maxhup Blla Blla Secili Tu E Sha Njani Tjetrin.
Krijoni Kontakt