Hajt se kompjuterit nuk i vijn rende,le te shkruajn sa te dojn!
Hajt se kompjuterit nuk i vijn rende,le te shkruajn sa te dojn!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Llap via Fara11, Loti99 e Hard, e Panjohura e ca tjere ketu ju mungon shume Vllaznim Bashkimi me Serb per kete arsye jeni shume kenaqur e lumtur qe Shefi Juaj Hasim Taci ben Biseda Me Serbine per Bashkim Vllaznim me Ta.
Ju gje tjeter nuk dini, perpos te shani, ofendoni e te beni propaganda !!!!
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
Fara11:Shqipėrin e dua se jam Shqipėtar Kosovėn e dua se jam Kosovar
fara11 a mundesh te lutem me ma spjegu se cka eshte nje kosovar dhe si dallohet aj prej shqiptareve.
Shqiponja bertet duke fluturuar,
rrofte SHQIPERIA E RIBASHKUAR
HAHAH SHIHIII VV- qenkan nervozu haaaaaaaaaa.Jeme dhe na per bashkim,po a po na lini ju udhe me fol na per bashkim,ketu eshte esenca![]()
2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...
Eshte mire qe kan hy ne parlament edhe keta komandantat e vetequajtur,keshtu do tu hiqen te gjitha maskat dhe do ta tregoin ftyren e vertet,kush me mire se politika din me tregu se sa ki vler,dhe qe ne ditet e para keta komandanta te bllaces po tregohen sa naiva po aq edhe injoranta.
A eshte i vetedishem kamishi me ken po shtyhet,perderisa kamishi eshte ber me shkoll pas luftes(dihet qysh)albini eshte enciklopedi per keta komandanta qe shumica nuk dijn as emrin e vet me shkru ani pse jan ban deputet dhe me diploma te larta.
Une vlersova qetesin e albinit ne kuvend,dhe ishte grusht i rend per komandant pyken se albini nuk bie ne nivelin e injorantve
Sēarmatosem sa tjetė jeta!
Krijoni Kontakt