Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4

Opozita (në Kosovë) nuk duhet të ikën nga problemet, por të ballafaqohet me to

Unë këtu po jap mendimin tim, jepni edhe ju mendimin tuaj. Unë mbase edhe mund ta kem gabim.

Sipas mendimit tim veprimi i opozitës në Kuvendin e Parë, pas zgjedhjeve të 12 dhjetorit, ishte shumë i parsyeshëm dhe nuk e shpëton nga përgjegjësia për gjithë ç'ka ndodhur në kuvend e për gjithë ato që kemi diskutuar te tema tjetër për rastin e Trajkoviqes, sepse në këtë Kuvend ku 20 vende janë të rezervuara për minoritetet pritet gjithçka!

Sipas mendimit tim opozita, me rastin e ikjes së saj i ka ndihmuar edhe presidentit të zgjedhej edhe të merreshin vendime të tjera.

Opozita nuk është mirë të ikën nga problemet, por të ballafaqohet me to dhe të punojë në mënyrën më të sinqertë për të mirën e Kosovës. Opozita i ndihmon shumë pozitës duke i korrigjuar asaj të metat dhe duke e ndihmuar atë me ide të reja.
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 24-02-2011 më 20:23
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Në Kuvendin e dytë, pas atij konstitutiv edhe opozita ka qenë më në nivel.
    Duhet të diskutohet për çështje të ndryshme dhe jo të iket. Kështu duke biseduar vihet deri te një zgjidhje më e mirë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 09-03-2011 më 17:17
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    plotesishte dakord se opozita ka vendin ne kuvend jo jasht,mirpo duhet edhe gadishmeria e pozites un do ta kisha deshiruar sikur pas zgjedhjeve te kishte nje takim mes hashim thaqit dhe isa mustafes dhe te mirreshin vesh per disa gjera qe jan te pergjithshme si bisedimet integrimi i veriut, pra disa gjera me interes kombetar, pastaj ajo qe un do te deshiroja me se shumti sikur kta dy te mirreshin vesh per nje president te perbashket jasht partiak, dhe sikur ai te zgjidhej pdk nuk do humbete asgje se ashtu kshtu mandatari per formimin e qeveris i takon asaj kshtuqe do e kishte edhe vet me lehet, megjth at ikja nga salla e kuvendit nga ana e opozites nuk ishte e hijeshme as e pergjegjeshme, sikur ajo te paraqiste nje kandidat te vetin per president kandidat qe ndoshta do ta votonte edhe ndonje deputet i pdk qe nuk kishte shum simpati per pacollin, pa e ve ne pyetje pacollin si njeri mjaft energjk dhe aktiv

Hasha e ka ungj bishtin diqka. Ju kan ftof morrat. Bre qka e majke ni mindil në dorë e rrike tuj i fshi durt, zehere s'i i tha Delli duhet me ardh me dur t paqta ne qeveri.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •