Po po hard,do kenkan Radovana,disa Bezhi,Ska-njeti...etj.qe pak po i njihkam
Po po hard,do kenkan Radovana,disa Bezhi,Ska-njeti...etj.qe pak po i njihkam
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
e panjohura ,.....t'perzim , materjal made in RFSJ-s.....
ky ishte mendimi im fill pas aktit terrorrist te atij shqiptarit ne gjermani.
duhet luftuar islamismi si ne shqiperi ashtu edhe ne kosove. ne qofte se nuk behet kjo atehere gradualisht jugu i shqiperise normalisht do greqizohet.
Kto persona te quajtur intelektual , jan perfaqsues te politikes se Vatikanit per trojet shqiptare , me heret kleri katolik ka qen ura lidhese mes synimeve te Vatikanit dhe trojeve shqiptare , tani jan kto "intelektualet" , qe fatkeqsisht , shqiptaria e tyre fillon dhe mbaron me Vatikanin.
Kampanja esht ashiqare kunder shqiptarve musliman , edhe mos me pas ndodh asgje , ata prap do te shkruanin kunder shqiptarve musliman , urrejtje te madhe kan.
Kto far Villson Kipketerat , krejt shkrujn me nofka , ne disa webfaqe , shkrime kryekput anti-Islamike , pro vatikaniste ...
Figura e nen Terezes esht keqperdor maksimalisht , ska ku shkon ma shum , perdoret ne cdo rast per propagand katolike. Mos mendoni se per qellime kombtare. Ja kan nxjerr bojen mo , secili esht ka e vren se cfar qellimi kan, e dini kur behet bajat dikush.
Shqiperi eshte edhe Cameria
hahahha vdiqa duke qeshur me keta gomare/e hahahahh!
jam i sigurt se nese dikush merret me perqarje jane mu keta gomaret qe veten e quajn" intelektual"!
keso letre shkruajn vetem ata qe jane sherbetor te armiqve te shqiptareve!
askush me mire nuk i sherben armikut se keta gomaro-(intelektualet)
nese keta jane 'intelektual' mesues kane pas gomaret!
vdiqa duke qesh nuk kam qesh me shume ka kohe hahahahah!
keta jane balat dhe baloshat qe per nga truri nuk ua kalojne gomareve!
ky eshte grupi me primitiv dhe me sakat nga truri ne rruzullin tokesor!
Debati ketu tregon gjendjen shpirtërore të mjeruar të DISA njerëzeve të cilet të financuar nga lindja e larget keta DISA njanë në gjendje të mohojnë gjthçka, të trillojnë gjithçka, te njollosin gjithçka.
Te jesh SHQIPETAR është një vlerë te jesh KATOLIK dhe SHQIPETAR është shumë vlerë ma e madhe sepse tregon vazhdimesinë e një TRADITE te lashtë të popullit tonë.
1. keta INTELEKTUAL kanë shumë te drejtë qe kanë shkruar ketë leter dhe kanë te drejtë të jenë te shqetesuar per VENDIN E TYRE se në çfar rrugëtimi ka hy në disa fusha.
2. Keta kanë të drejtë te jenë te shqetesuar per EKSTREMIZMIN ISLAMIK që ka gjetë mbeshtetje te DISA, kjo FRYM dhe keta persona qe vijnë nga lindja nuk i duhen popullit shqipetar, ISLAMI është i pranishem në POPULLIN TONË me dashje apo pa dashje HISTORIA e tregon këtë gjë.
3. PO keta tjeret nga lindja çfar duan te sjellin tek POPULLI MUSLIMAN që me shekuj janë ba musliman me dashje apo pa dashje. A janë populli musliman në TROJET SHQIPETARE deri keto dekadat e fundit të keqinj, të paditur per atë se çka janë, qe me shekuj nuk qenkan musliman të mirë.
4. KETA VEHABISTA dhe kjo rryma e ISLAMIT të tillë sjell vetem perçarje, probleme, trillime, shkatrrime, jo tek besimet tjera por ne rend të parë tek BESIMI MUSLIMAN QË EKZISTON me shekuj. Kjo ka tregua RRAHJET e HOXHES se nderuar ne DRENICË nga ana e KETYRE LESHATUKVE.
5. Tragjedinë e parë do ta perjetojnë me se pari ata që i kanë në shtepi pastaj edhe ne qe jemi rreth shtepisë.
6. LESHATUKET kanë gjetë DISA sespe në historinë e popujve gjithmonë ka pasur DISA që kanë bashkëpunuar më okupatorin, dhunuesin, pushtuesin, etj etj. NUK është çudi se edhe në trojet shipetare si dhe në KOSOVË kanë gjetur strofull tek DISA.
7. SHUMICA E POPULLIT jam i bindur që nuk mendojn si keta qe i thonë vetit 100% shqipetar DHE TRURI i tij është zavendesuar me TRUR të pa perdorur LINDOR.
8. Te jenë të bindur keta DISA se se pari nga LESHATUKET e lindjes ju do merrni çmimin e parë dhe prova e parë e TRITOLIT TË LIDHUR NË BREZ do të perdoret të keta DISA dhe tek femijet e tyre. pastaj edhe ne tjeret do ta kemi fatin e ketyre pasojave.
9. more zoteri të nderuar NUK ËSHTË PENGES ISLAMI i kahershme në TROJET TONA, as nuk është penges PER KETA TE NDERUAR që kanë shkruar këtë leter.
10. ËSHTË penges ISLAMI I LESHATUKVE, të cilet nuk jellin nje ISLAM ma të mirë siç e ka populli ynë por sjell TRAZIRA, PERÇARJE, TRISHTIM, FRIKË, këtë shqipetart musliman të trojeve tona nuk e duan, e don NJE MILAZIM, një HYS, nje REGJEP.
11. Pse duhet me i perkrah këta kur SAMI LUSHTKU i dha një mesim të mirë LESHATUKVË qe formuan qerdhet TERRORISTE në DRENICË.
kini mendjen se do jepni pergjegjesi para femijve tuaj, dhe para TROJEVE DARDANE.
mos keni frikë të shkruani per ÇESHTJET që nuk i sjellin të mirë TROJEVE TONA.
Studentet dhe disapora gjithmonë ka qene ngrtje e zerit ndaj rrezikut KOMBETAR.
JA PERSE KANE TE DREJTE KETA QE KANE SHKRUAR KETE LETER.
shqetesim KOMBETAR.
1. http://www.youtube.com/watch?v=w-Xg_vjRRv4
2. Mulla Osmani rrëfen kaosin islam në Kosovë
“Në vend të kreut të BIK-ut, me wahabistët ka filluar të merret mulla Osman Musliu. Ankesat e tij kanë vënë në lëvizje komunën e Drenasit kurse BIK-u pret ardhjen e myftiut Naim Tërnava. Mulla Osmani rrëfen kaosin që ka përfshirë institucionin më të lartë islam në Kosovë, të cilit duket se ka filluar t’i rrëshqasë kontrolli nga duart.” Mulla Osman Musliu gjallë, të jetë kryetar i degës së Bashkësisë Islame të Kosovës (BIK) për Drenas, dhe në të njëjtën kohë xhamia e fshatit Zabel të shndërrohet sikurse ajo e fshatit Morinë, kurrë jo. Ky është betimi që i ka dhënë vetës mulla Osmani, i rrahur disa ditë më parë në xhaminë e fshatit Zabel, i cili imamin e xhamisë së fshatit Morinë të Skenderajt, e konsideron shumë të rrezikshëm.
Pavarësisht se imami i xhamisë së fshatit Morinë njihet për ndihma të mëdha që iu shpërndan popullatës së asaj ane, mulla Osmani ka një mendim tërësisht tjetër. “Ata që japin shumë para, ata edhe shkatërrojnë shumë. Kjo sepse pas parave dhe ndihmave, fshihet diçka tjetër. Unë mendoj se Serbia nuk i ka bërë Kosovës, çka i ka bërë xhamia e Morinës”, thotë mulla Osmani për Express.
3. http://www.watchvideo.biz/l6F8M6j0CiTnh
4. http://www.watchvideo.biz/R3VFH8oL_W7IH
PER KËTË JANË SHIPETARËT INTELKTUALET TË SHQETESUAR.
une e mbarova debatin tim. JU LUMT DIASPORA DHE JU QE E KENI NUHATUR KËTË TË KEQE QË PO I KANOSET POPULLIT TONË
Une i perkrah keta intelektual dhe ky eshte alarmi per qeverin,keso letre shume shpejt mund ti vij hashim thaqit edhe nga departamenti amerikan si dhe nga brukseli nuk eshte me rendesi a do jet publike apo jo,nje gje eshte e qart ne shoqerin ton jan infiltru elemente anti kombetare dhe anti perendimore,deshtem apo nuk deshtem ky eshte fakt,fakt eshte gjithashtu qe ne do te jemi te detyruar ti lufoim deri ne piken e fundit.
Une pres qe edhe intelektualet mbrenda trojeve shqipetare te dergoin nje leter me permbajtje te njet ne adres te qeveris,keshtu do ti tregonim botes se civilizuar se rruga jon eshte evropa e qytetruar e jo arresira aziatike
Keta "intelektual" si ndegjon kush ne vendin e tyre e mundohen me na shitë mend neve.
Ndalimi i ciles do fe kish me nxitë ekstremizëm, si popull jemi tolerant andaj edhe ne shume tema ju kom ftu ti lejme anash urrejtjet. Shembulli i ketij tipit qe ka komentu Tivari 2006 veq analizone fillimin e shkrimit te tij, thot Katolik Shqiptar, e jo Shqiptar Katolik, fenë e qet para kombit, normal kjo osht e drejte e tina.
Një sqarim per te gjithë SHQIPTARI ËSHTË MUSLIMANI, KATOLIKU DHE KUSHDO TJETER QE NË QELIZË OSHT SHQIPTAR.
Shembulli i priftave si Anton Kçira ata skanë lidhje me Shqiptari
Hera e parë qe po ndegoj se Memli Krasniqi e Ferid Agani qenkan Vehabi, kjo ma marre a ka ku shkon, njeri veq pse te thotë Për hajr Bajrami po u bojka menihere arab-Vehabi etj.
Rrini more shuni se juve ne familje te juaju nuk ju pyet kush se le ma tjeter kund, keta skan qka bajn atje ne diaspor, sju shitet fjala kerkun, kane zgjedh me vendin e huj um shesin mend mu ketu jo ky bon jo ky sbon.
Keta e kane lujt rolin e shkive njesoj, kush e mban mend e din qysh shkijet propagandojshin se shqiptaret jane vehabi etj.
Ju kisha lut nese e ndieni veten njerez (se shqiptar po dihet qe jo) mos boni shpifje e mi than ngjyres t'bardh e zezë.
Mjafton mi lexu emrat e tyne per me kuptu qart qe keta jane te deleguar te priftit antishqiptar Anton Kçira. Sa per sqarim qendrimin e tij e ka mbeshtetë Selim Hasanaj madje i ka thur vargje atij qe i ofendoj deshmoret e kombit.
Kombi mbi të gjitha
Krijoni Kontakt