Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    i/e regjistruar Maska e li00n
    Anëtarësuar
    04-03-2008
    Postime
    32

Të studiosh për shkenca politike...

Pershendetje, une tash vendosi edhe pak koh ka mbetur qe te vendsi te shkoj te studijoj endrra ime eshte qe te kryje Shkenca Politike, me tregoni ato qe jane ne kete drejtim a eshte mire programi dhe eshte mire qe ne te ardhmen te jetohet nje jete normal me kete pune qe ke per ta kryer me tregoni dic per Shkenca Politike ju lutem.

Ngeleni te pershendetur.

li00n
    Mendo!

SHQIPE Maska e BE LK
    Anëtarësuar
    08-10-2007
    Vendndodhja
    KEFRAL BERAMUN
    Postime
    31
    Citim Postuar më parë nga li00n Lexo Postimin
    Pershendetje, une tash vendosi edhe pak koh ka mbetur qe te vendsi te shkoj te studijoj endrra ime eshte qe te kryje Shkenca Politike, me tregoni ato qe jane ne kete drejtim a eshte mire programi dhe eshte mire qe ne te ardhmen te jetohet nje jete normal me kete pune qe ke per ta kryer me tregoni dic per Shkenca Politike ju lutem.

Ngeleni te pershendetur.

li00n
    i/e nderuar li00n

Te studiosh per shkenca politike eshte dege mjaft e mire, te jep nje horizont mjaft te gjere, e i kupton gjerat politike pak me me realitet. Se ne shqipetaret, jemi pak mbrapa ne kete drejtim hhahahahaha.

Gjithsesi kjo dege ka dhe peripecite e veta, e gjithmone duhet te ndjekesh ate qe e ndjen se mund te japesh dicka ne ate dege.

Ndersa persa i perket programit, ne shqiperi programet janne pak a shume njesoj si tek informatika/ingjinjeria ektronike po ashtu dhe tek psikologjia. Kemi universitete nen mesatare dhe nuk mund te pretendojme shume prej tyre, por duhet te kerkojme shume nga vetevetja. Nese keni menduar se mund te vazhdoni kete dege, mjafton ti perkushtoheni e ta ndjeni ate qe beni, e cdo gje inshallah do shkoj mire...!

Me te mira BE LK
    /* SA E EMBEL ESHTE TOKA E SHQIPTARIT */

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Shkenca politike eshte nje fakultet shume interesant, por duhet te te pelqeje.

Nuk eshte i veshtire si kurs, ka shume lende teorike dhe te jep nje pergatitje te pergjithshme per menyren e funksionimit te politikes dhe ekonomise se nje shteti!
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2008
    Postime
    36
    vetem se ke shume shance te ngelesh pa pune kur te mbarosh...

i/e regjistruar Maska e li00n
    Anëtarësuar
    04-03-2008
    Postime
    32
    Citim Postuar më parë nga wisdom seeker Lexo Postimin
    A thu pse?, me jep shpjegime ti ke ngelur pa pune?:P
    Mendo!

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga wisdom seeker Lexo Postimin
    kam tre shoqe dhe nje shoke qe kane mbaruar kete dege ne 2005 dhe te gjithe te punesuar ne institucione perkatese(kane qene dhe shume cilesor). sot nuk e di po s'ma do mendja se mbetesh pa pune.

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anëtarësuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    te studiosh per politik dmth te lesh familjen pa buk

i/e regjistruar Maska e alproud
    Anëtarësuar
    03-05-2008
    Postime
    292
    te pershendes edhe une dua te studojoj te njejten dege,

Do te me pelqente sikur ju te tregonit motivin qe ju beri te zgjidhni kete dege
    Fali armiqte e tu por asnjehere mos harro emrat e tyre.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Eshte dege e nevojshme per shqiperine. Deri me sot punet qe ne perendim i bejne te diplomuarit ne shkenca politike ne shqiperi po i bejne qe nga avokatet e deri tek mesuesit e fiskultures e veterineret.
    Eshte nje perzierje e historise,juridikut dhe ekonomise,domethene merr te gjitha nocionet e nevojshme per te punuar per shtetin. Nuk behesh politikan se per ate duhen gjera te tjera, por behesh pjese e pazevendesueshme e administrates,qe nga komuna e fshatit e deri tek ambasada.
    Shteti shqiptar vertet ka shume nevoje pavaresisht se te paaftet qe jane ne krye me veshtiresi do u lejojne postet atyre qe jane me te specializuar se ata,dmth ata qe po bejne shkolle specifike per rolet qe sot zoterojne qe nga veterineret e deri tek avokatet.

Duhet te kesh pasion per te punuar ne shtet e ti duash te miren shtetit,administrates publike.
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar Maska e emanuelita
    Anëtarësuar
    10-02-2011
    Vendndodhja
    ne ferr....
    Postime
    3
    persh.... kush mund te me thot se a mund te studiosh shkenc politik me korespodenc??

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Realiteti dhe alternativa politike shqiptare
    Nga Ibro-Arpeba në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 11-08-2006, 10:59
  3. Partitë politike dhe sfidat e sigurisë
    Nga Davius në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 31-07-2006, 20:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •