Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    QEVERIA Maska e policia911
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    167
    Citim Postuar më parë nga ismani Lexo Postimin
    or *** po kush jan ata cka dalin para tv dhe thone se jemi grek dhe himara eshte e greqis me flamura greke ne mese te shqiperis apo mos eshte montazh tv kush jan ata analiste nga ai rajon i shqiperis cka e pershendesin iden per regjistrimin e popullsis ne baza etnike dhe fetare ne mese te shqiperis kush jana ata muta qe per 200 euro e ndrojn kombesin nga shqiptar ne grek
    ore ne cdo vend te botes jan bere regjistrimet tani e ka radhen shqiperia
    kjo nuk eshte asgje e keqe kush nuk e quan veten shqiptar ne te semes te vej
    me zor si mbajm ti thu te jen cte dojn vetem shqiptar te thon qe jan
    sa per baza etnike le te behet te meret vesh sa jena mysliman katolik ortodoks
    etc etc tani ik mos me lodh shum
    RROFTE SHQIPERIA

Jam si shpirt Maska e Bije
    Anëtarësuar
    08-01-2008
    Postime
    183

Ç'ke moj zemër që rënkon; koka bën, koka pëson.

albania is the best Maska e ismani
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    Citim Postuar më parë nga policia911 Lexo Postimin
    ore ne cdo vend te botes jan bere regjistrimet tani e ka radhen shqiperia
    kjo nuk eshte asgje e keqe kush nuk e quan veten shqiptar ne te semes te vej
    me zor si mbajm ti thu te jen cte dojn vetem shqiptar te thon qe jan
    sa per baza etnike le te behet te meret vesh sa jena mysliman katolik ortodoks
    etc etc tani ik mos me lodh shum
    o man a je mir ti me trurin bre cuni sa vjecar je a femi i sapolindur je a nuk shikon boten a nuk e shikon tv e intelektualet shqiptar shqiperia eshte vendi i pare qe don te hap nje regjistrim me baza etnike dhe fetare ne bote or shqipe e shitur amerika gjermania po edhe kjo *** greqia e te gjitha shtetet e botes ne qofte se e bejne kete cka deshiron shqiperia e shitur nga tradhtaret ta beje cfar do te kishte ndoshur mos bre vlla njerez si ti cka nuk din hitori ligje regjistrimet e te kaluares eshte mir mos me i shti bithet ku maten penisat se munde te te shkjoj vergjiniteti shum shpejt
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Bollano po shkon ne fund te pusit do mbetet pas as nje parti pas ti dhe i vetem me omonian e ti kurr nuk do ti fitoj zgjrdhjrt.
    Ky njeri duhet te futet ne burg per shkelje te kushtetutes dhe per te gjitha vjedhjet qe ika ba ne tendera.
    http://www.facebook.com/pages/Te-gji...31418903597414
    Ndryshuar për herë të fundit nga urani29 : 09-03-2011 më 18:27

i/e regjistruar Maska e getomental
    Anëtarësuar
    18-04-2008
    Vendndodhja
    Shkup-Dardani-Shqipri.
    Postime
    251
    Ky kastravec Bollano-Motorcimos ka nje xhe te mir,e ka ballin e madh me tja trus nmamzer nlule tballit,me tja cit trujt ntok.
    Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Citim Postuar më parë nga getomental Lexo Postimin
    Ky kastravec Bollano-Motorcimos ka nje xhe te mir,e ka ballin e madh me tja trus nmamzer nlule tballit,me tja cit trujt ntok.
    Kta hiq pa ja trus mujm me ndal po duhet me pas politik korrekt po te ishte si duhet jet ky do kalbej ne burg.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Nese plotesohen kushtet per ndonje lufte andej na leshoni nje ze kendej

I bashkangjitem mendimit tuaj . Leshoni ze ne gjithe tokat etnike shqipetare , se ne te veretete kete rrace te piste,greket duhet zhdukur nga Shqiperia.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    I bashkangjitem mendimit tuaj . Leshoni ze ne gjithe tokat etnike shqipetare , se ne te veretete kete rrace te piste,greket duhet zhdukur nga Shqiperia.
    Per Himaren s'behet muhabeti fare , me mire ata te pregaditen per Camerine se dihet qe aty eshte problemi i tyre e jo Himara '"SULMI ESHTE MBROJTJA ME E MIRE " thuan , por ate dite kur te ndodh bashkimi , prej asaj dite nuk do flejn rehat m.utat.
    E dine mire ata se kush eshte Shqiptari .

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Per Himaren s'behet muhabeti fare , me mire ata te pregaditen per Camerine se dihet qe aty eshte problemi i tyre e jo Himara '"SULMI ESHTE MBROJTJA ME E MIRE " thuan , por ate dite kur te ndodh bashkimi , prej asaj dite nuk do flejn rehat m.utat.
    E dine mire ata se kush eshte Shqiptari .

Vellai mire ,shqipetaret ishin nje popull i pa fate, se kishim fqinjet rracen me te poshtert te njerezimit sllavet dhe greket.

QEVERIA Maska e policia911
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    167
    Citim Postuar më parë nga ismani Lexo Postimin
    o man a je mir ti me trurin bre cuni sa vjecar je a femi i sapolindur je a nuk shikon boten a nuk e shikon tv e intelektualet shqiptar shqiperia eshte vendi i pare qe don te hap nje regjistrim me baza etnike dhe fetare ne bote or shqipe e shitur amerika gjermania po edhe kjo *** greqia e te gjitha shtetet e botes ne qofte se e bejne kete cka deshiron shqiperia e shitur nga tradhtaret ta beje cfar do te kishte ndoshur mos bre vlla njerez si ti cka nuk din hitori ligje regjistrimet e te kaluares eshte mir mos me i shti bithet ku maten penisat se munde te te shkjoj vergjiniteti shum shpejt
    ti flet flet edhe flet pa vend bota keto i ka bere me kohe kapish
    sa per historin e di me shum se ty persa i perket shqiperis
    ti flet si patriot edhe mire ben por hapi syt mire hapi o derman
    shqiperia ska per ta len kur himaren jo greku te doj po edhe bota te permbyset
    edhe rregulloje cik ate fjalor derman se pastaj ndryshon puna
    un prap jam me mendim qe thash me lart kush eshte ai qe do te ik nga shqiperia ne te semes te vej skemi ci duam por ti uuuuuuuuuuuuu sdi te kuptosh e koken nga virgjeria penisat gjynof
    gjith te mirat edhe leje himaren
    RROFTE SHQIPERIA

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •