Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 47
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Si ska kundershtim ??

Ky flitke per krijimin e njeriut ne Summeri , duke u bazu ne pllakat sumere te perkthyera nga Sitchin ....kurse tani flet per evulucionin e njeriut nga gjysherit e hershem majmun ???
    Shoh se s'paske kuptuar gje!!
    Nuk flitej per "krijimin" e njeriut nga Sumeret, por per shartimin e majmunit me fare alienesh, nga rrodhi specia e re njerezore me inteligjence ....pra, prapeseprape, nga majmunet rridhnin!!!
    E mos harro se evolucioni nuk diskutohet vetem per njeriun(kete e bejne vetem fetaret gdhenj si "deshmitaret e Jehovait apo myslimanet), por per jeten mbi Toke, duke perfshire te gjitha gjallesat pa perjashtim!
    Ne kete kornize, njeriu eshte vetem hallka e fundit e njeres prej degeve te shumta evolutive!!
    Ju lutem, mos diskutoni per gjera qe nuk dini!!
    Jarigas

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Shoh se s'paske kuptuar gje!!
    Nuk flitej per "krijimin" e njeriut nga Sumeret, por per shartimin e majmunit me fare alienesh, nga rrodhi specia e re njerezore me inteligjence ....pra, prapeseprape, nga majmunet rridhnin!!!
    E mos harro se evolucioni nuk diskutohet vetem per njeriun(kete e bejne vetem fetaret gdhenj si "deshmitaret e Jehovait apo myslimanet), por per jeten mbi Toke, duke perfshire te gjitha gjallesat pa perjashtim!
    Ne kete kornize, njeriu eshte vetem hallka e fundit e njeres prej degeve te shumta evolutive!!
    Ju lutem, mos diskutoni per gjera qe nuk dini!!
    Po mister dituria , na ndriqo mendjen pse ska me evulucion mbi Toke apo ka rene ne gjume ??

Apo edhe ti beson se ke babgjysh gorillen nga Afrika ??

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Po mister dituria , na ndriqo mendjen pse ska me evulucion mbi Toke apo ka rene ne gjume ??

Kush te ka thene se nuk ka me evolucion, hoxha a??!!!...ahahahahahahah...po ju sikur e keni me Kuran te lexoni sa me shume! A e ke lexuar ti teorine e Darwinit???!!
    Jo, atehere pse gerhushesh aq shume???!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Kush te ka thene se nuk ka me evolucion, hoxha a??!!!...ahahahahahahah...po ju sikur e keni me Kuran te lexoni sa me shume! A e ke lexuar ti teorine e Darwinit???!!
    Jo, atehere pse gerhushesh aq shume???!!
    Kush "ju" ??

Shum bukur ....vet pyet e vet pergjigjesh ??

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Kush "ju" ??

Shum bukur ....vet pyet e vet pergjigjesh ??
    Ju, pasuesit e Muhamedit!!!
    Pyetja eshte nese e ke lexuar teorine e Darwinit!!(pyetjet mbarojne me pikepyetje)
    Jarigas

Ti as nuk e di se cfare eshte evolucioni edhe thua nuk ka evolucion. Kanceret jane pjese e evolucionit, nuk ka kancer?

Po arrihet kulmi i durimit me keta provokues fetar, 2 gram tru ne koke keni.
    IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Per Besimaret egziston specia me inteligjente ne tok dhe ai esht Njeriu , ndersa per Ateistet dy : Njeriu dhe Majmuni se kush ka prejardhjen nga, duhet me bo ni sondazh un per veti nga njerzit.
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Ju, pasuesit e Muhamedit!!!
    Pyetja eshte nese e ke lexuar teorine e Darwinit!!(pyetjet mbarojne me pikepyetje)
    .... me vjen keq por nuk jam pasues i askujt...perveq i vetvetes.

E sa per teorine e Darwinit e kam lexu edhe mire por ska fakte bindese , sepse po te kete skish qendru qe 1 shekull e gjysme teori por ish be ligj .

E ti Dr Qendro je i lir te mbytesh veten sepse te shpif

Kali mbet kali edhe po ti vesh kuroren e luanit
    Vazhdo te mendosh se po mundohem te te keqesoj...

PO MUNDOHEM TE TE NDIHMOJ!!!

Je ne mes te luftes, nga njera ane eshte hoxha qe te drejton shpaten edhe te thote ta pres koken nese nuk lufton per mua, kurse nga ana tjeter jam une qe te jap shpate edhe mburoje per tu mbrojtur nga shpata e hoxhes edhe te them, lufto per ke te duash, por te pakten shpeto veten njehere nga ai hoxhe psikopat, ti cfare do beje, do viheshe nga hoxha apo do merrje mburojen edhe shpaten nga mua, qe te pakten te mbrosh veten nga hoxha? Pastaj e zeme se more mburoje e shpate nga mua, per ke do luftosh pastaj, per hoxhen qe te drejtoj shpaten apo per mua qe te siguroi duket te dhene shpate edhe mburoje edhe te dha edhe lirine e zgjedhjes edhe pse nuk e kishte detyrim?
    IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Dr.Qendro Lexo Postimin
    Vazhdo te mendosh se po mundohem te te keqesoj...

PO MUNDOHEM TE TE NDIHMOJ!!!

Je ne mes te luftes, nga njera ane eshte hoxha qe te drejton shpaten edhe te thote ta pres koken nese nuk lufton per mua, kurse nga ana tjeter jam une qe te jap shpate edhe mburoje per tu mbrojtur nga shpata e hoxhes edhe te them, lufto per ke te duash, por te pakten shpeto veten njehere nga ai hoxhe psikopat, ti cfare do beje, do viheshe nga hoxha apo do merrje mburojen edhe shpaten nga mua, qe te pakten te mbrosh veten nga hoxha? Pastaj e zeme se more mburoje e shpate nga mua, per ke do luftosh pastaj, per hoxhen qe te drejtoj shpaten apo per mua qe te siguroi duket te dhene shpate edhe mburoje edhe te dha edhe lirine e zgjedhjes edhe pse nuk e kishte detyrim?
    O psikopat kush mendon se je ti ai qe paragjykon ??

Dhe ku merr te drejten te gjykosh mbi mue kur asgje nuk din ??

Kush te tha qe jam musliman , ose qe e ndegjoj hoxhen ??

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •