Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 47
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    E di se cka ke fol , amo ti flet per dy tema komplet njera kundrejt tjetres , dhe ciles i beson nuk di dhe as qe me intereson , por nuk eshte mire me fol diqka qe bie ne kundershtim me veten
    badihava foli me tipa si ti....

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Marduk Lexo Postimin
    Po fol at se cka te pyeta ...por si duket o nuk di o te del dallash diqka.

Sa thot qe o i vjeter njeriu me logjik dhe arsye teoria e Darwinit qe ti i beson ??

Citim Postuar më parë nga Marduk Lexo Postimin
    Hajt se po ta trgoj nje histori te bukur me Anije Kozmike

Natën e udhëtimit të Israsë, Profeti a.s ishte shtrirë duke fjetur pranë Qabes. Atë natë, Xhibrili a.s i shkon Profetit a.s dhe e zgjon nga gjumë, për të startuar udhëtimin madhështor drejt Kudsit, e mandej drejt qiellit. Xhibrili a.s kishte sjellë një kafshë për udhëtimin drejt Kudsit. Profeti a.s e përshkruan atë me fjalët:”Ajo ishte më e madhe se gomari dhe më e vogël se mushka.” Edhe pse me trup të vogël, kjo kafshë ishte shumë e shpejtë, pasi çdo kërcim bëhej atje ku përfundonte shikimi, në horizont. Profeti a.s u zgjua dhe hypi në burak, kafsha e përgatitur për këtë qëllim. Kështu filloi udhëtimi madhështor dhe i çuditshëm.

Sakaq, ekzistojnë yje dhe planetë të cilat gjenden me miliarda vite dritë larg tokës. Ato nuk janë në skajin dhe kufirin përfundimtar të qiellit të parë. Një anije kozmike, e cila udhëton me 7.000 km/h, i duhen tre vite për të mbërritur tek planeti më i afërt.

Sakaq, Profeti a.s bashkë me Xhibrilin a.s e përshkuan këtë distancë të madhe në disa çaste.

Pun minutash a e ke parasysh
    Keto Gomere, nuk e ndosin kozmosin sepse nuk punojne me reaktore atomik, por punojne me bar ose me miser. Bile keto gomere, jane te dobishem sepse e pleherojne universin me bagla.

Flej gjum tani dhe pafsh endrra me gomare qe fluturojne si anije kozmike

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    4
    une e kam nji propzim nese veq doni te merni pjese ne forum ndoshta kish me qene me mire paraprakisht te jen te informuar mire per temen perkatese e jo te shkruani me hamendesi e te beni temen te pakuptueshme .Si mundet dikush me reagu me revolte kurani keshtu thot e keshtu nuk thon me sa po e shof une me se pari duhet lexuar e kuptuar e pastaj te jepni sygjerime e jo te shaheni e te fyheni nermjet veti pa pas baza te njohjes

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    E di se cka ke fol , amo ti flet per dy tema komplet njera kundrejt tjetres , dhe ciles i beson nuk di dhe as qe me intereson , por nuk eshte mire me fol diqka qe bie ne kundershtim me veten
    Nuk jane ne kundershtim me njera-tjetren.....asnjehere nuk eshte diskutuar evolucioni e specieve, por vetem natyra e njeriut!!
    Po te lexosh me me shume vemendje, do ta kuptosh se nuk jane kundershtuese!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Nuk jane ne kundershtim me njera-tjetren.....asnjehere nuk eshte diskutuar evolucioni e specieve, por vetem natyra e njeriut!!
    Po te lexosh me me shume vemendje, do ta kuptosh se nuk jane kundershtuese!!
    Si ska kundershtim ??

Ky flitke per krijimin e njeriut ne Summeri , duke u bazu ne pllakat sumere te perkthyera nga Sitchin ....kurse tani flet per evulucionin e njeriut nga gjysherit e hershem majmun ???

Si ska kundershtim ??

Ky flitke per krijimin e njeriut ne Summeri , duke u bazu ne pllakat sumere te perkthyera nga Sitchin ....kurse tani flet per evulucionin e njeriut nga gjysherit e hershem majmun ???
    O pyk, njeriu nuk ka gjysher majmun, vetem myslimanet kane gjysher majmun.

Njeriu sebashku me PROMISIANET e tjere kane nje paraardhes te perbashket.

Njeri=promisian.

Mysliman=majmun.
    IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Dr.Qendro Lexo Postimin
    O pyk, njeriu nuk ka gjysher majmun, vetem myslimanet kane gjysher majmun.

Njeriu sebashku me PROMISIANET e tjere kane nje paraardhes te perbashket.

Njeri=promisian.

Mysliman=majmun.
    Ec mor bajat , mos prish temat pa nevoje

Ky forum nuk ka te paguar
    Revolution 1848

Ec mor bajat , mos prish temat pa nevoje
    Ik more felliqesi, ik hidh veten ne ajer edhe vrit njerez te pafajshem, majmun arab.
    IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •