Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 47
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Marduk Lexo Postimin
    jo, ato qe pata sjell kan qen vetem nje histori qe te diskutojm une nuk i kam pranuar ato por kam len hapesire qe te diskutojm, por qaq shum qe kam shkru ty tu ka ndok qe kam ra ne kundershtim sa qe s'e e kam te gjithe kuptimesin ne ate shkrim, por s'ka lidhje t'kuptoj edhe ty me bashkesin islame.

Ok te kuptoj tasht ....ti sjell shkrime qe nuk i beson vet...po si pret qe dikush tjeter te besoj se qfare shkruan ti ??

Ti pasues i Darwinizmit , me shpjego pak kur mendohet se egzistu per her te pare njeriu qe njofim sot ....me dy kembe dhe me logjik ??

Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin

Ok te kuptoj tasht ....ti sjell shkrime qe nuk i beson vet...po si pret qe dikush tjeter te besoj se qfare shkruan ti ??

Ti pasues i Darwinizmit , me shpjego pak kur mendohet se egzistu per her te pare njeriu qe njofim sot ....me dy kembe dhe me logjik ??
    Budallai qesh me veten, thuhet ne Shqiperi.

Edhe ti verteto pak se ekziston gjyshi i Harri Poter, desha te thoja Zoti.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin

per evolucion kam fol shum, sa qe s'po i hi asaj pune prap, e sa per ato shkrime qe i kam sjell t'pakte e kam ndryshu atmosferen ne kete forum se tesh na keni vetem per allahun e jezu krishta, e a jane te verteta a po nuk jan t'pakten eshte mir me bisedu me sjell dicka risi, por prap thash te kuptoj une ty...

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga _Mersin_ Lexo Postimin
    Mersin
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    qma kujtove nji humoriste franqez me darvinin, ai thot ; qka ka ba darvini ? paska zbulu gravitetin e molles , po pse a deshti ai qe molla te bjen perpjet e me vrapu me e marr, apo te fluturon anash e ta zem me kaket tenisi..
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    18-01-2011
    Postime
    43
    po pra. kurse ai newtoni ka zbulu zilen e celularit

i/e regjistruar Maska e Ndoshta
    Anëtarësuar
    31-10-2010
    Postime
    247
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Nga Express më 07 mars 2011 në ora 20:24

Myslimanët, në shumë vende, në mënyrë masive po kundërshtojnë teorinë e evolucionit të Darvinit, nën ndikimin e elementeve konservatore të islamit. Kjo u bë e ditur gjatë një konference shkencore të mbajtur në Egjipt, nën organizimin e Këshillit Britanik.

Nidal Guesoum, profesor i fizikës dhe astronomisë në Universitetin Amerikan të Sharjahas në Emiratet e Bashkuara Arabe, tha në konferencë se në shumë vende, studentët dhe akademikët mendojnë se duhet të zgjedhin mes evolucionit dhe kreacionizmit, në vend që të kuptojnë se dikush mund të besojë në Zot, por edhe në teorinë e Darvinit.

Dr. Guesoum, mysliman sunit, tha se në vende si Tunizia, Egjipti, Turqia, Pakistani dhe Malajzia, anketat tregojnë se vetëm 15 për qind e të pyeturve mendojnë se teoria e Darvinit është e vërtetë apo pjesërisht e vërtetë.

Ky qëndrim ishte mbizotërues edhe në mesin e nxënësve, studentëve e mësuesve nga shkolla e mesme, e deri në universitet. Ajo çfarë është më shqetësuese, tha Dr. Guesoum, mësuesit e lëndëve shkencore keqinterpretojnë faktet dhe teoritë e evolucionit, duke i përzier ato me ideologji fetare.

Një anketë, në të cilën ishin përfshirë 100 akademikë dhe 100 studentë të universitetit ku punon Dr. Guesoum, tregoi se 62 për qind e profesorëve dhe studentëve myslimanë besojnë se teoria e evolucionit është teori që nuk është provuar.

Qëndrim të njëjtë kishin vetëm 10 për qind profesorëve dhe studentëve jomyslimanë të anketuar në të njëjtin sondazh.
    Kete teori e besojn vetem ata Fantazisttat edhe normal Rastesistat,sepse ni njeri qe ka logjik nuk mund ta pranoj kete Teori per kalamaj qe nuk ka baze askund vetem esht vetem fantazi dhe asgje tjeter ose then shkurt ni supozim qe nuk ka argumentuar kurr ni gje te till.
    " Injoranca është Terri më i madh në Botë "

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Marduk Lexo Postimin
    per evolucion kam fol shum, sa qe s'po i hi asaj pune prap, e sa per ato shkrime qe i kam sjell t'pakte e kam ndryshu atmosferen ne kete forum se tesh na keni vetem per allahun e jezu krishta, e a jane te verteta a po nuk jan t'pakten eshte mir me bisedu me sjell dicka risi, por prap thash te kuptoj une ty...
    E di se cka ke fol , amo ti flet per dy tema komplet njera kundrejt tjetres , dhe ciles i beson nuk di dhe as qe me intereson , por nuk eshte mire me fol diqka qe bie ne kundershtim me veten

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Me mire majmun se sa taleban

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Dr.Qendro Lexo Postimin
    Budallai qesh me veten, thuhet ne Shqiperi.

Edhe ti verteto pak se ekziston gjyshi i Harri Poter, desha te thoja Zoti.
    Pse te te vertetoj se egziston Zoti ??

Mos te kam borgj noj sen ??
    Citim Postuar më parë nga berti60 Lexo Postimin
    Me mire majmun se sa taleban
    Pse a pa qare duhet me qen o taleban o majmun ??

Ska rrug tjeter ??

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •