Close
Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 139 prej 139
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    flm qė mė tregove arat

Feja ėshtė propogandė. Njerėzit kudo bien pre e saj. Vetėm se feja islame ėshtė propogandė e rrezikshme dhe akute me pasojė trushpėlarjen. Fatkeqėsisht as gjermanėt s'i shpėtojnė dot!
    Vertet ashtu esht , ka disa qe kan tentu te konvertojn muslimanet ne krishter , por kan perfundu vet ne grepin e Islamit , jan ber musliman dhe sot jan shkaktar qe qindra krishter te tjer jan ber musliman.

Ministri gjerman nuk po refuzon vetem ardhacaket por edhe popullin e vet qe esht ber musliman. Sic e thash esht nje konflikt mes gjermaneve pik se pari , ti hapen dyert Islamit ose te luftohet sikur luftohej hebraizmi.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga ifshehur Lexo Postimin
    Blla,blla,blla,blla... Islami tani me eshte pjese e Gjermanise, dhe as ky minister as ndonje tjeter nuk ka se si ta largoj nga ketu. Jo pse dua une apo nje tjeter por sepse nje numer i konsiderueshem gjermanesh jan musliman. Te tille me te drejt qendrimi ne Gjermani si cdo tjeter. Feja eshte diqka qe njeriu e zgjedh se i pershtatet personalisht, jo sepse eshte mode e kesaj vere.
    Keso muslimani si ti, eshte i tere populli gjerman. Edhe une si kaurr jam keso muslimani. Ne kuran shkruan se ka vec nje fe te Zotit (i cili kinse eshte Allahu): Feja islame. Te gjitha fete tjera jane te gabuara dhe si rredhoje te ndaluara, te padeshiruara nga Allahu. Nenkupton: Ti qe e sheh fene si zgjedhje personale, e shpullose Allahun per kete fjali. Nese shpullosja e Allahut eshte shenje e muslimanizmit, une jam muslimani me i devotshem ne bote.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-03-2011
    Postime
    37
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Keso muslimani si ti, eshte i tere populli gjerman. Edhe une si kaurr jam keso muslimani. Ne kuran shkruan se ka vec nje fe te Zotit (i cili kinse eshte Allahu): Feja islame. Te gjitha fete tjera jane te gabuara dhe si rredhoje te ndaluara, te padeshiruara nga Allahu. Nenkupton: Ti qe e sheh fene si zgjedhje personale, e shpullose Allahun per kete fjali. Nese shpullosja e Allahut eshte shenje e muslimanizmit, une jam muslimani me i devotshem ne bote.
    Une nuk e di se kush e cfare je ti ( as qe me intereson) e as ti e din se kush jam une, aq me pak njef gjermanet ( jan pak si shume edhe per ty). Nuk ke pse polemizon kot me mua pa asnje kuptim ( se une nuk te kuptova cfare deshe te thuash). Po ta perseris edhe njehere. Ketu behet fjale per shtetin e Gjermanise, nje shtet ku mbizotron demokrycia dhe liria e fjales, e shprehjes, e zgjedhjes se fese etj. etj. Pra ne kete rrafsh, as nje minister nuk mund te thot se kjo fe eshte per ne e pranueshme kurse kjo tjetra jo. Mbetet tek qytetaret se cfare duan e cfare nuk duan, pra tek secili veq e veq.

Hierark i lartė Maska e Uriel
    Anėtarėsuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Zotėrinj, bashkėbisedoni brėnda normave tė etikės mes njėri tjetrit. Nėse e keni kaq tė nevojshme dhe tė pamundur tė lini anash etiketat personale dhe ofendimet, jini tė lutur ta transferoni diskutimin nė privat. Ėshtė e disata herė qė iu tėrheq vėmėndjen.

Flm!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Uriel : 16-03-2011 mė 17:33
    relata refero

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin

Ministri gjerman nuk po refuzon vetem ardhacaket por edhe popullin e vet qe esht ber musliman.
    Pernime e ke apo ben shaka?
    Definitivisht nuk thone kot,deshira e madhe per dicka te humb arsyen!!!
    Aq inferior ndihen muslimanet sa kur degjojne per ndonje gjerman te konvertuar ,menjehere bien ne ekstaze ,merrne me qetesi .......nuk jane te gjithe gjermanet te menqur ,edhe ne mesin e tyre ka deshtak!

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Vertet ke mendu se ne Gjermani do ta gjesh rehatin , kur ike nga ezani , por fati jot paska qen edhe andej po te ndjek. Gjith kohes jam duke te dhen deshmi , ajo qe flas esht deshmi , nuk kam nevoj per te genjy. Kaurrat si ti i ha si parahaje.

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=30108

Ja ketu nje brigade qe ka marr persiper sulmet ne Madrid kerkon paqe me Spanjen. Gjat kohes se paqes , Spanja duhet te terheq trupat ushtarake nga Iraku.
    Burimi qe ke sjelle, eshte ne gjuhe te panjohur per mua.
    Ne teritorin shqiptar cdo komunikim per validitetin e tij, kerkon te jete ne gjuhen shqipe.
    Deshmiprurja eshte nje komunikim ne kete sens!

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga ifshehur Lexo Postimin
    Une nuk e di se kush e cfare je ti ( as qe me intereson) e as ti e din se kush jam une, aq me pak njef gjermanet ( jan pak si shume edhe per ty). Nuk ke pse polemizon kot me mua pa asnje kuptim ( se une nuk te kuptova cfare deshe te thuash). Po ta perseris edhe njehere. Ketu behet fjale per shtetin e Gjermanise, nje shtet ku mbizotron demokrycia dhe liria e fjales, e shprehjes, e zgjedhjes se fese etj. etj. Pra ne kete rrafsh, as nje minister nuk mund te thot se kjo fe eshte per ne e pranueshme kurse kjo tjetra jo. Mbetet tek qytetaret se cfare duan e cfare nuk duan, pra tek secili veq e veq.
    Ti the se feja eshte ceshtje e zgjedhjes personale.
    Une thashe se ky mendim eshte nje refuzim i drejtperdrejt i Kuranit (Allahut), i cili zgjedhjen e fese nuk e sheh si nje ceshtje personale qe duhet respektuar, por thote ekziston vec nje fe, dhe ajo fe eshte feja islame. Pra tregova se je kaurr si une. S'ke nevoje me dite kurgjo tjeter mbi mu, mjafton te dish se jam kaurr.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Burimi qe ke sjelle, eshte ne gjuhe te panjohur per mua.
    Ne teritorin shqiptar cdo komunikim per validitetin e tij, kerkon te jete ne gjuhen shqipe.
    Deshmiprurja eshte nje komunikim ne kete sens!
    Ja ketu nje brigade qe ka marr persiper sulmet ne Madrid kerkon paqe me Spanjen. Gjat kohes se paqes , Spanja duhet te terheq trupat ushtarake nga Iraku.

http://translate.google.com/# (shfrytezo kete mundesi)

Te thash se jam ne gjendje me ti mblujt gjerat ,ne ate tekst thuhet se filan brigada kerkon nga Spanja paqe , ky ishte perkthimi im i shkurtuar , te solla burimin , nese aq shum ke problem me besimin , mundesh te marrish nje perkthyes profesional.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952

http://translate.google.com/# (shfrytezo kete mundesi)

Te thash se jam ne gjendje me ti mblujt gjerat ,ne ate tekst thuhet se filan brigada kerkon nga Spanja paqe , ky ishte perkthimi im i shkurtuar , te solla burimin , nese aq shum ke problem me besimin , mundesh te marrish nje perkthyes profesional.
    Nope, nuk e bej une ate se nuk di as cilen fjali ta perkthej, e as nuk kam kohe. Ti pohove, ti duhet te deshmosh. Te deshmosh nenkupton jo me pak se te me japesh mua rolin e perceptuesit dhe te me ofrosh deshmite per cdo pohim qe permbante fjalia jote. Roli i perceptuesit nuk nenkupton rolin e hulumtuesit, perkthyesit, shkruesit e keso gjera. Kete rol e ke ti. Une vec perceptoj, i shti shqisat ne perdorim, asgje me shume, ti ladron poshte e perpjete. Fshi vrapat tashme se dikur as nuk t'i pranoj, dy dite ke afat!

Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •