cfare prisni ndonje gje interesante nga vera e ketij viti?apo me mire cfare do te donit tju ndodhte kete vere?
cfare prisni ndonje gje interesante nga vera e ketij viti?apo me mire cfare do te donit tju ndodhte kete vere?
Hmm sa e bukur eshte vera..plot gezime..supriza:P
Te gjithe presim gjera te bukura La_rondine une per vete kam bere nje liste me gjera ishalla me realizohen
E para--Takimi i forumistave hahahah
Mundohu te jesh vetvetja!
Ylli you are the best;)
)Ma merr mendja!Shiko,tek ai takimi yt ma ver mua emrin te pares ne liste se do jem e para qe do te vij:P.e kam me verte moj,se mos me harron pa me derguar ftesen s ete girva:P
[size=0.6]DaCa O NoApTe As Fi PlEcAt
DiMiNeAtA Ai StIi Ce-Ai Ce-Ai ViSa
Si AdORmI aSa LaNgA InImA mEa!
Lasa LuMeA Sa ZiCa Ce VrEa
N-o MaI cReDe AsCuLtA-Ti InImA
StiI pReA bIne,NuMaI tIe Ti-As Da
JuMaTaTe DiN pErNa MeA![/size]
Nje nder gjerat qe duhet te bej ne vere eshte te pres miqte qe kam jashte kufirve te shqiperis,nje nder ato je edhe ti![]()
Ylli you are the best;)
Veren e ketij viti e pres me shume se asgje tjeter.
1)Do shkoi te takoi familjen time ne shqiperi.
2)Dua te arrij dicka personale,po nuk varet 100% ne doren time.Megjithse une do te bej gjithcka.
3)Takimi i forumistave ne tiran,gje e cila shpresoi te realizohet nga ana e disave ketu.
4)Ju pershendes ju te gjithve dhe ju uroi qe ju realizofshin te gjitha enderrat e kesaj vere.
Naten e mire nga Bledi tani!
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
Thx Bledi.Gjithashtu dhe ty lal.Tu plotesofshin te tera deshirat dhe do Zoti e te dalin me sukses planet![]()
[size=0.6]DaCa O NoApTe As Fi PlEcAt
DiMiNeAtA Ai StIi Ce-Ai Ce-Ai ViSa
Si AdORmI aSa LaNgA InImA mEa!
Lasa LuMeA Sa ZiCa Ce VrEa
N-o MaI cReDe AsCuLtA-Ti InImA
StiI pReA bIne,NuMaI tIe Ti-As Da
JuMaTaTe DiN pErNa MeA![/size]
Thashe se nuk do ta shkruaje ate takimin e forumistave po ta tregoja une qejfin ty ..fakti qe se harova tregon qe une spo grij sallate andej nga ana tjeter
![]()
Ylli you are the best;)
Kete vere pres te bej shume gjera te bukura:
Te shkoj ne mbremjen e matures ketu ne USA
Te shkoj ne Shqiperi Pas nje kohe te gjate
Te shkoj ne mbremjen e matures ne Shqiperi(me takon te shkoj ne dy mbremje marture)
Me pak fjale, pres qe kjo vere te jete e mbushur me aktivitete dhe me surpriza. Megjithate "kismet". Te jemi mire deri atehere.
Life is either a daring adventure or nothing.
Klaudia po si te harroi ty une moj.
O me fal ate mbledhjen desh te thoja...
Une e kam mare pak si seriozisht ate....po se di si e keni ju...?
Topolina uroi te te realizohen deshirat,sinqerisht.
La rondine mos me thuaj me "thnx" se nuk shkruaj me ne temat e tua una looool.Nuk ke pse me falenderon vetem pse shkruajta mendimin.
Me respekt Bledi
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
Ne vere?
Asgje...po pati ndonje "feste" na beni ndonje gje
Une si gjithmone do jem me prinderit e mi dhe me yllkezat e mia!
skerkoj me shume kete vere!do jete me e shkurtra![]()
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
Krijoni Kontakt