Mbas asaj qe ndodhi sot, nuk e besoj se do e vizitoj njeri Shqiperine. Te rrime shtrember e te flasim drejte, ose dhe po te rrime drejte prape kshu del.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Mos thuj ashu pink se do t'lexoje sala e do dale neser deklerate per shtyp do thote qe ne 2011 do kemi 2 milion visitore dhe 10 milion dallandyshe nga trazirat e tunizise .lol
Against all odds..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DYDRINAS : 21-01-2011 mė 19:37
Sepse esht vend jasht mase i bukur si nga natyra ashtu dhe per popullin qe ka , kshu gjullurdish politike ndodhin kudo por kjo sdo me then se njerzit nuk i vizitojne keto vende .
Une per vete se nderroj me asnje vend tjeter Shqiperin dhe pse te shkon nje djall e gjys kur vete aty ...![]()
I may BE a Cruel Heartless bitch BUT im Good at it ...
Nje teme e hapur kot,nonsense.Nuk po e dime ne si eshte Shqiperia?
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Nje teme e bukur fare ,qe na rikujton se Shqiperi quhen edhe keto bukuri dhe jo vetem veturat e djegura ne sheshin e Tiranes.
Te jemi pozitiv: zjarri do te shuhet, vendi nuk shkatrrohet dhe Shqiperia do te vizitohet nga turistet e huaj.
Asnjehere per keto 100 vitet e fundit Shqiperia nuk ka qene ne gjendje me te mire ,ne cdo aspekt qe ta marrim.
Dalin disa qe i nderpresin vazhdimesine e zhvillimit,por edhe ata do te humbin me kohen ,Shqiperia do te ece perpara !!!
Vendi yne shume i vogel , nese arrin te jete atrakcion per vizitore te huaj aq i duhet per nevojat e nje populii te vogel,aq i duhet buxhetit kombetar ( kuptohet nese shkon ne vend dhe nuk vetvjidhet)
Me nderime per natyren e bukur te nenqiellit shqiptar,
bili99
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
Krijoni Kontakt