Close
Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 120
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Citim Postuar mė parė nga Zoti Basha Lexo Postimin
    Pfff, te behej fjale per prop[agand ene ndonje vend qe si njof shqiptaret fare, mbase dh eecte. Por thuase kudo ne evope ka shqiptare, qe cdo gje mudn te jhene, po vetem terroriste e fondamentaliste nuk jane (nemase, po flas). pra, ska per te pire uje. mor e vrisni shume mendjen.
    ke fol te verteten Basha....

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga Opake Opinga Lexo Postimin
    Me sa shihet ne komentet ketu the ne forume islamiste, ushtria Amerikane ne Kosove duhet te ruhet dhe te beje plane te ike nga Kosova.

S'ndihmohet nje gjarper qe te kafshon.
    Ka njerez qe nuk e meritojne ndihmen, keta jane bukepermbyses qe nuk dine as nder e as perse jetojne, por nuk duhet te pergjithesohen gjerat se krejt populli nuk eshte ashtu. Disa jane bindur nga propagandat se amerikanet po vrasin myslimanet ne Irak e Afganistan, per kete keta kane humbur arsyen, plus edhe feja pastaj kur t'ia fshin logjiken, aty ma spritet mire.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    MIr e tha ma heret Nete, serbet e Milloshevicit na quanin neve Shqiptarve Terrorist me heret tash kan fillu me na then serbet e Janulles .
    Me mire me na vra serbi i Milloshevicit bile e din qe e ke armik, se sa ju te vrisni prapa shpines e ne bese ushtaret e shtetit qe na ndihmoi te behemi shtet. Po tipa si ti nuk e meritoni.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Un vetem nje gja kam per ta than qe aij i riu qe vrau 2 amerikanet ishte rritur ne Gjermani dhe Gjermania ka per detyr te kontrolloj grupet ekstremiste arbe qe e kan shti ne at udh at djal se po te ishte rrit ne tokat shqiptare aij kurr nuk do ta bente at gja.
    Ky esht nje turp qe ka ba aij dhe duhet te krijom organet tona te progandes per te parandaluar ndonje gjest tjeter qe mund te vij nga ndonje shqiptar qe esht rrit dhe eduk jasht tokave shqiptare se nuk ma merr mendja se mund te vje nga nje shqiptar i rritur ne tokat shqiptare.
    Sa do qe nje shqiptar te jet i dhan pas fes nuk do ta bej a gjest mir po aij i ri esht viktim e atyre arabve qe kan mbush sot europen.

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anėtarėsuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjė
    Postime
    947
    Citim Postuar mė parė nga TetovaMas Lexo Postimin
    Historia tregon se mbas luftes se dyte boterore ,pra mbas vitit 1945 , shqipetaret ne Kosove , ishin popullate e cila ishte me pake e interesuare per religjion. Si munde qe sote ne Kosove, te kete aqe shume muslimane radikal per 10 vite mbas luftes se Kosoves ???

A eshte kjo ceshtje varferise institucionale ??

A eshte kjo se shqipetaret ne Kosove jane te manipuluare ??

A eshte kjo se shqipetaret ne Kosove, dine shume pake per religjionin islam ??

A eshte kjo ndonje propagande e huaj qe paguane per prishjen e imazhit te shqipetareve ne evrope ??
    Une jam i mendimit se ma shume islamista se ata te Kosoves jeni ju te maqedonise.Ishin nga Maqedonia ata shqiptaret me bisht qe donin te vrisnin ushtaret amerikane ne Fort Dix por deshi Zoti qe nuk ja arriten qellimit.

Serbet kane nje shekull qe po na e luajne bukur lojen ne shqiptareve ne shume lloj menyrash dhe me ndihmen e shiptaruceve qe gjenden ne mesin tone.Psh bejini nje pyetje vetes pse serbi kurr nuk ka tentuar tia ktheje fene shqiptareve musliman por ka pelqyer ti shofe si myslimane"turq"!!??a eshte feja muslimane nje fe qe dikur i ka sherbyer pushtuesit osman dhe ne ditet e sotme i sherben serbit dhe fqinjeve te tjere si nje arme qe perdoret kunder nesh??une personalisht mendoj se veē te keqijave asgjke te mire nuk na ka sjelle kjo fe(mendimi im personal).
    Disa grupe apo individe ne Kosove apo Maqedoni sot flasin kunder SHBA ve se gjoja ndjek nje politike shtypje dhe perēmimi ndaj vendeve myslimane si Iraku Avganistani dhe Irani.Por a sduhet pare me pare interesi yne kombetar se sa lidhje ideologjike fetare dhe te perfitojme nga ky rast i vyer qe na dha historia dhe me plot gojen mund te quhemi populli me me fat ne bote qe arritem te shkepusim Kosoven nga serbia me ndihmen e kesaj Amerike qe shume shqipfoles islamike e urrejene dhe bejne dua dite e nate qe te digjet nga themelet.
    Ne shqiptaret duhet te mendojme se kjo qe po kalojme eshte nje kohe e arte ku duhet te mendojme te forcohemi per ti bere balle fqinjeve ne nje te ardhme qe kushedi sdo ta kemi me mbeshtetjen e Amerikes se madhe se duhet te kemi para sysh diēka se politikat e nje shteti ndryshojne ne baze te interesave te tije.
    Shpresoj qe dita qe do te duhet te perballemi me armikun e vertete te Shqiptareve sllavet te jemi te forte dhe me miq te medhenj si SHBA.
    Dhe nuk duhet te na genjeje mendja se urrejtja qe kane ndaj nesh do tu shuhet atyre se ata e mesojne brezin e ri qe ne kopesht qe te na urreje.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Citim Postuar mė parė nga skampin Lexo Postimin
    Une jam i mendimit se ma shume islamista se ata te Kosoves jeni ju te maqedonise.Ishin nga Maqedonia ata shqiptaret me bisht qe donin te vrisnin ushtaret amerikane ne Fort Dix por deshi Zoti qe nuk ja arriten qellimit.

Serbet kane nje shekull qe po na e luajne bukur lojen ne shqiptareve ne shume lloj menyrash dhe me ndihmen e shiptaruceve qe gjenden ne mesin tone.Psh bejini nje pyetje vetes pse serbi kurr nuk ka tentuar tia ktheje fene shqiptareve musliman por ka pelqyer ti shofe si myslimane"turq"!!??a eshte feja muslimane nje fe qe dikur i ka sherbyer pushtuesit osman dhe ne ditet e sotme i sherben serbit dhe fqinjeve te tjere si nje arme qe perdoret kunder nesh??une personalisht mendoj se veē te keqijave asgjke te mire nuk na ka sjelle kjo fe(mendimi im personal).
    Disa grupe apo individe ne Kosove apo Maqedoni sot flasin kunder SHBA ve se gjoja ndjek nje politike shtypje dhe perēmimi ndaj vendeve myslimane si Iraku Avganistani dhe Irani.Por a sduhet pare me pare interesi yne kombetar se sa lidhje ideologjike fetare dhe te perfitojme nga ky rast i vyer qe na dha historia dhe me plot gojen mund te quhemi populli me me fat ne bote qe arritem te shkepusim Kosoven nga serbia me ndihmen e kesaj Amerike qe shume shqipfoles islamike e urrejene dhe bejne dua dite e nate qe te digjet nga themelet.
    Ne shqiptaret duhet te mendojme se kjo qe po kalojme eshte nje kohe e arte ku duhet te mendojme te forcohemi per ti bere balle fqinjeve ne nje te ardhme qe kushedi sdo ta kemi me mbeshtetjen e Amerikes se madhe se duhet te kemi para sysh diēka se politikat e nje shteti ndryshojne ne baze te interesave te tije.
    Shpresoj qe dita qe do te duhet te perballemi me armikun e vertete te Shqiptareve sllavet te jemi te forte dhe me miq te medhenj si SHBA.
    Dhe nuk duhet te na genjeje mendja se urrejtja qe kane ndaj nesh do tu shuhet atyre se ata e mesojne brezin e ri qe ne kopesht qe te na urreje.
    Ata qe flasi qe Amrika po i shkel muslimanet ne Irak e Afganistan jan vegla sllavo greke.
    Amerika ka shpetu popullin e atyre vendve (Irak dhe Afganistan) nga diktatura por sot disa perkrahs te diktatove qe jan rrezu nga SHBA bajn luft kunder SHBA.
    E shihni Libija se qfar po e gjen nga nje diktatori si Sadami e Binlladeni njehit esht edhe Gadafi por SHBA ket her nuk do hap edhe nje front te rij sepse ky diktator do ta perdor ket gja per te sulmuar Ameriken kinse SHBA po sulmon islamin.
    Kta diktator vet i ben kto grupe qe te ruajn pushtetin bejn lufta me SHBA qe ne vendi e tyre mos te ket rvolta.
    Sa mijra njerz i ka vra Sadami pa kurr far faji vete pse ishin kurt ose kundershtar te tij politik te njeten gja po e ban sot Gadafi porSHBA nuk ka reagu ende ushtarakisht qe ti ja qjerr masken ktyre diktatorve qe nuk kan leju kurr zgjedhje ne vndet e tyre.
    Feja nuk kerkon gjak harrone kta njerizt per interesa te tyre e bejn ket gja.

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Me mire me na vra serbi i Milloshevicit bile e din qe e ke armik, se sa ju te vrisni prapa shpines e ne bese ushtaret e shtetit qe na ndihmoi te behemi shtet. Po tipa si ti nuk e meritoni.
    o Tarator ti pse ki qef me na vra serbi per ate e di prej Kcires kjo esht ni deshir e kahmotshme e juaja ama kjo zor se dot realizohet deri sa te jemi shumic ne kto troje . Un nuk jam dakord qe shqiptart me i vra amerikant sepse ata na kan cliru edhe nuk i ka hije shqiptarit ndihmsin me tradhtu ama edhe nuk jam kunder atyre qe lujtojn per trojet e veta qe i mbrojn (tash ti e din cilet vende jan ato) .

Shum jeni njeansa
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar mė parė nga urani29 Lexo Postimin
    Un vetem nje gja kam per ta than qe aij i riu qe vrau 2 amerikanet ishte rritur ne Gjermani dhe Gjermania ka per detyr te kontrolloj grupet ekstremiste arbe qe e kan shti ne at udh at djal se po te ishte rrit ne tokat shqiptare aij kurr nuk do ta bente at gja.
    Ky esht nje turp qe ka ba aij dhe duhet te krijom organet tona te progandes per te parandaluar ndonje gjest tjeter qe mund te vij nga ndonje shqiptar qe esht rrit dhe eduk jasht tokave shqiptare se nuk ma merr mendja se mund te vje nga nje shqiptar i rritur ne tokat shqiptare.
    Sa do qe nje shqiptar te jet i dhan pas fes nuk do ta bej a gjest mir po aij i ri esht viktim e atyre arabve qe kan mbush sot europen.

Ate ne te kuqe desha ta komentoj:
    Mos u befasoni kur te ndodh nje gje e till edhe nga nje ekstremist qe eshte rrit dhe eduku ne trojet tona dhe ne mesin e fare fisit. Sepse Rusosllavet e kan intecionin qe te njollosin shqipetaret, qe kur filloj lufta ne Kosove botes perendimore iu servojke informata se serbet ne Kosove po sulmojn ekstremistet islamist.

Une kam nje restaurant ne republiken e NRW ne gjermani dhe sipas te shum te hyrave dhe te dalave une kam kuptu, se armiku jone eshte ne gjendje vetem me fe te kete ndikim tek shqipetaret.
    Kush ka nje biznis te till e dine se per qka e kam fjalen, po cili jo me vjen keqe. (Por mund tju them se nje restaurant eshte edhe nje vend rrefimi i mysafireve besnik.)

Pse fe:
    1. Mua me kan thene njerezit se, Sllavet kane ne dore bashkesit islame ne Kosove i kan predikuesit e vete, qe ata secilin hap qe e bejne e bejne me instrukcione te armikut tone shkaun.
    2. Ata perdorin Predikimet e predikuesve te kontrolluar qe nuk jn fare shqiptar, por kan jetuar dhe jan rrit ne ate krahin cilen duhet te manipuluar qe te nxisin popullin kunder njeri tjetrit.
    3. Ju, por edhe shume ketu duhet te mendoni qe nga vetevetja, sa i qmoni shqiptaret me fe jo Islame(nuk mirret parasysh cila fe sepse ne shqiptaret kemi edhe budist ndermjet neve) nese aj person eshte i bindur qe nje budist nuk eshte shqiptar,ateher duhet ti hym fillit se per qfar arsye aj nuk eshte shqiptar edhe pse eshte shqiptar budist.
    4. Duhet te shihni se nese nje i aferm i juaj eshte duke u takuar vazhdimisht me nje shqiptar jo islam, qka te thot mendja, po nese je strikt kunder mendo edhe njeher.

Se ne jemi me Kombe shqiptar dhe ne duhet ne realitet ti lutem shqiponjes se jemi bijt e shqipes.
    Ne jemi Dem Baba Dem. Ne jemi para Shejtanit ne kete toke.
    Jemi shum te lasht me te lasht se qi ipet ne disa shkrime ketu ne kete forum.

P.S. Nje plak me ka then mua, pasi qe e pyeta se kush jemi dhe qe sa koh jemi ketu(Isha 15vjeqar). Aj u vleresoke si nje plak shum i mencur, qe kishte shum dijeni dhe ishte vazhdim e te urteve sekret i pleqnimit ne ate rajon.
    Aj tha se kjo bote qe jemi duke jatuar i ka bazat(Aj tha trungun) te ndertuara nga genjeshtrat.
    Aj tha se ne shqipetaret jemi qelesi i Botes.
    Aj tha se ne shqipetaret jemi populli me i vjeter dhe i pari qe nga mundesia per te jetuar ne kete Planet(Aj nuk tha planet por Bote).
    Aj tha or bire a e din pse ne shqipetaret e mbajm Plisin e Bardh dhe a e din se qka simbolizon, me tha se Plisi eshte simboli qe gjymsen e Botes e kemi ne koke(D.M.TH. e kemi kunder), por ajo qe me befasoj ishte qe tha dhe gjymsa tjeter jemi ne(apo kemi qene).
    Aj tha se ne jemi populli me i infiltruar ne kete bote sepse secila fuqi boterore eshte munduar te na sundoj por kan deshtuar.
    Aj me ne fund tha se ne jemi edhe ata qe kemi fluturuar para keti civilizimi (Nuk di as une ta zbuloj kete qka tha edhe nuk kam pas kurajo me ta pyes).
    Aj me tha edhe nje interesante qe ndoshta edhe juve ju intereson:““Emni i popullit Illir eshte nje emen i i derformuar(Aj tha i ndrrume si mas qefit te armiqeve), Por duhet ta dij qe emni ilir ne realitet eshte emri YLLI ne jemi populli qe kemi zbuluar Yjet.
    Pasi qe me tha edhe me shum, Aj tha po nese keto fjal dalin ne shesh dihet se me kete ke bere krim dhe me ke vra mua.

Derisa ndrroj aj njeri jete, nuk kam guxuar te flas as nje fjal, nga kjo bised

E une ju them keni kujdes se jemi te gjith nga pak te manipuluar.
    Feja duhet te kete nje rang te dyte e kombi rangiin e pare.
    ( mos me keqkuptoni sepse une beje nje dallin ne mes te fes dhe Zotit, feja nuk eshte produkt i Zotit por i njeriut)

RELIGJIONI ESHTE KY: RELIGJIONI
    Me ane te fese armiku ka mundesi te na ndaje dhe te sundoj mbi ne se shqipetar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hillirian-zo : 05-03-2011 mė 21:49

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga skampin Lexo Postimin

Skampin , po e bene nje ndarje te pa nevojshme, ndermjet shqipetareve te Kosoves dhe te Maqedonise !! Personalishte mendoje se shqipetaret ne pergjithesi ,historikishte nuk kane qene dhe nuk do te jene terroriste fetare.

Osama Bin Laden ne luften e avganistanit me rusine ishte aleate dhe bashkepunetore i afert i Amerikes , pore per interesa politike globale, sote Osama Bil Laden eshte njeriu me i kerkuare ne bote per terrorizem.

Jemi te gjithe te nje mendimi se Amerika ne te vertete e shpetoi kombin shqipetare nga shfarosja , pore duhet te kemi parasyshe se politikat dhe aleancat me kohen ndryshojne .

Vrasja e dy ushtareve amerikane ne aeroportin e Frankfurtit ,nga nje shqipetare dyshohet se munde te jete propagande antishqipetare dhe antiamerikane ne evrope.

Kjo propagande i ka rrenjet e thella ,sa qe per nje kohe shume te shkurte do te dalin ne sheshe . Bashkesia Evropiane Kosoven Shqiperine i sheh si aletaet e perjetshem me amerikanet , kjo miqesi per momentin nuk i konvenon rusise, kines dhe shume shteteve ne evrope. Te gjithe e dijme se disa shtete te evropes e kane pranuare Kosoven si shtete me shtypje te madhe qe ka ushtruare amerika ndaj tyre,per ndryshe po te garantoje se nje numer shume i madhe i evropianeve nuk do ta kishin pranuare shtetin e Kosoves.

CIA e amerikes i dine shume mirre keto filma qe po luhen ne evrope aktualishte.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Skampin,
    Une nuk mendoj ashtu se edhe une i kam rrenjet nga tetova. Edhe une jam nga Tetova disa gjenrata me pare.

Ko e gjith Tetova eshte keshtu, dua te them se Tetova sot nuk eshte ajo qe keni mendimin ju, Shkupi eshte nje epiqender e manipulimit.
    Une jam shpesh ne tetove por nuk verej me shum Islam se ne te gjitha trojet e shqiptaris.

Shkupi eshte nje gje qe nuk di as une te them diq.Sepse ka investuar armiku shum ne manipulimin e te rinjeve.

Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •